Abszolút ritkaság! Eladó a Mandarin Kert lakóparkban az E. épületben, egy, a Kosztolányi Dezső tér felé eső, nyugati fekvésű, panorámás, a budai hegyekre néző, nagyon világos, 6. emeleti, 63 négyzetméter lakóterületű + 8 négyzetméter teraszos, 3 külön bejáratú szobás, nagy nappalis, amerikai konyhás, kitűnő beosztású és kitűnő állapotú öröklakás. Fix ár: 600 000 forint / négyzetméter. Nagyméretű, kádas fürdőszoba és nagyméretű, mosdós WC található a lakásban. A teremgarázs-hely (3 millió forint, fix ár) és a tároló (1 250 000 forint, fix ár) megvásárlása kötelező.
Érdeklődni: 06 30 2 111 573 vagy ggjudit@t-online.hu
Kiadó Lakás D épület, 130.000 Ft/hó, részben BÚTOROZOTT (ágy, szekrény, mosógép)
Alapterülete 49 négyzetméter, amerikai konyha nappalival és külön hálószoba, mosdó és fürdőszoba, erkély a Benedikt O. u. felé. Beköltözhető április 15. után.
Érdeklődni napközben: 1-275-5024, este 6 után 36-30-236-93338.
49 sqm, partially furnished (king sized bed, cupboards, washing machine), 4th floor, bright flat to rent Accessibility is good.American kitchen open in the living room, separate sleeping room, toilet and bathroom, balcony to Benedikt O. str. A separated and measured circulating system provides the heating, hot and cold water, so the overhead depends on consumption.Ideal for couples or students. Move in after mid April. Phone: During the day: 1-275-5024, after 6 p.m.: 36-30-236-93338
Kedves Szülők. Gyermekfelügyeletet vállalok a Mandarin lakóparkban. Akár óvodából vagy iskolából hazahozatal is lehetséges. Referenciával illetve tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas vagyok. Várom a megkereséseket.
Kedves Szülők. Gyermekfelügyeletet vállalok a Mandarin lakóparkban. Akár óvodából vagy iskolából hazahozatal is lehetséges. Referenciával illetve tapasztalattal rendelkezem. Rugalmas vagyok. Várom a megkereséseket.
Istvánné dr. Gólya Ildikó vagyok, a Duna House Kondorosi úti irodájából. Egy kedves ügyfelemnek keresek nappali+2 hálószobás, 60 nm feletti, nem földszinti, belső kertre néző lakást. A hölgy most adta el az előző ingatlanát, ezért a vásárlás elég sürgős.
Szeretném a segítésüket kérni, hogy felmérhessem melyik lakópark mit kínál milyen költségekért cserébe, hogy hol vegyek lakást. Ez lenne az első saját otthonom,ezért érdekelnének olyan dolgok/ gondolok, mint közös költség, gondnoksági költségek, hulladékszállítás, garázs, biztonsági rendszer, kertész költség, biztosítás valamint folyamatban lévő problémák, amikkel küzdenek. Az utolsó évek költségeiről ha valakinek van valami kimutatása,amit megosztana velem?
Kiadó, elsősorban bútorozott garzont keresek maximum 90 000 Ft/hó bérleti díjért, legkésőbb márciusi költözéssel. Amennyiben valakinek későbbi költözéssel kiadó a lakása, az ajánlatát szívesen fogadom.
Hosszútávban gondolkodom, nemdohányzó, rendszerető vagyok, aki hétköznap sokat dolgozik.
A Mandarinkert C épületében 2017 februárjától kiadó egy belső udvarra néző 7. emeleti 45 nm alapterületű lakás. Helységek: amerikai konyhás nappali, hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, és erkély.