Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 868
"Viszont az én pénzemből egy lópéniszt a Hankooknak, azt."

Miért az én pénzemet el szabad szórni havercégeknek? Amik 2 éven belül becsődölnek?
Előzmény: Se gily bol u Rassan (864)
ooloo Creative Commons License 2007.08.14 0 0 867
Ez a topik nem a koala balfaszságairól szól, hanem arról, hogy a topiknyitó, aki korábban magát szabadelvűnek vallotta, mára a fasiszta eszme követője lett. Szerintem még a fasizmusról sincsen tiszta képe, egyszerűen nyitott egy provótopikot.
Előzmény: Törölt nick (856)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 866

Ne izgulj és ne féltsd tőlem.

1972 óta ismerem...., nap mint nap láttam a folyamatot rajta. Az a nagyon régivágású, nagyon polgár, nagyon becsületes asszony, aki nem bírta elviselni, hogy nem tud megfelelni a folyton változó tőle függetlenül létező követelményeknek. Ő orvos volt, gyógyítatani akart, és jó sok ideig tudott is gyógyítani legfőképp a személyiségével, mint ismétlem, amolyan régvágású korszerűtlen gyógyító módon.

PS: Pár évvel ezelőtt renndelésről vitte el a mentő infarktussal, és kórházban derült ki, hogy cukorbeteg is. Magával sose törődött ilyen téren.

Előzmény: Törölt nick (860)
_allampolgar Creative Commons License 2007.08.14 0 0 865

Érteliségiek?! :)

Előzmény: Törölt nick (856)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.14 0 0 864
Semmi gond, felveszek én is pár koreait a thaiföldi cégemhez.

Mennyit kapok ezért a magyar államtól manapság?

Amúgy a Hankóka a befektetének (130 milliárd Ft.) ötödét megkapta állami támogatásként (26 milliárd).

Vettem egy 300k Ft. értékű számítógépet 300k forintért. Hol kapom meg a 60 rugót? (1)

(1) Nem, nem Magyar Bálint a jó válasz. Több okból sem.

PS: vettem mást is. Kinél pályázhatok a befektetett lóvé ötödére? Tudod mit, nekem nem kell közpénz, megoldom én magam a dolgaimat. Viszont az én pénzemből egy lópéniszt a Hankooknak, azt.
Előzmény: Törölt nick (850)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 863
Rendszerváltás?
Fordulunk jobbra, fordulunk balra de csak nem találunk ki a pöcegödörből...
_allampolgar Creative Commons License 2007.08.14 0 0 862
Viszont az elején 89 körül, valahogy olyasmikről is szó volt még, hogy radikális antikommonizmus..... aztán mi lett belőle.... az első adandó alkalommal odaálltak a kommunista utódpárt mellé, pusztán a hatalom végett..... persze ennél is van lejjebb..............mostmár azt is szégyenlik, hogy annó felemelték szavukat a kommunist gyilkosok ellen....
Előzmény: Törölt nick (845)
ooloo Creative Commons License 2007.08.14 0 0 859
Ez a figura '94 táján még a bilire sem tudott egyedül felülni...
Előzmény: Törölt nick (854)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 858
Sose tagadtam hogy létezett...
Előzmény: Total Perspective Vortex (857)
Total Perspective Vortex Creative Commons License 2007.08.14 0 0 857
A nyilas is. Azt se?
Előzmény: Törölt nick (853)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 856

Nem hiszem. Hiszen kit is lehetne még provokálni? Ti ott pesten mint értelmiségiek egymással vitakoztok elvi kérdésekről, amúgy értelmiségi módra. Itt magam körül meg azt látom, hogy fortyog az elégedetlenség. Errefelé senkinek semmilyen jót eddig még nem hoztak a reformok. Egyik háziorvosunk, szó szerint beleőrült a deformstresszbe, véglegesen intézetbe került, és még nincs 60 se. Nem kell itt már provokálni senkit, megtette azt Ferenc testvér maga.

:-)

Előzmény: ooloo (849)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 855
Nembeszélve a kalászos vöröscsillagos címerről.
Előzmény: Törölt nick (839)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 853
A Kádár rendszer is a magyar történelem része. Nem tagadom meg :)
Előzmény: Törölt nick (848)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 850
"a magyar nép boldogulásának elősegítésébe nem fér bele, hogy egy koreai cég nagyobb állami támogatást kapjon, mint az összes magyar kis- és középvállalkozó együttvéve."

Semmi gond! Fektess be te annyit mint ők, vagy adj te annyi embernek munkát.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (835)
ooloo Creative Commons License 2007.08.14 0 0 849
Soha semmi köze nem volt szerintem a szadihoz. Még a szavazójuk sem volt. Szimpla provokátor. :(
Előzmény: Törölt nick (847)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 847

Renegát lettél az gond. Megint eggyel kevesebban lettek.

:-)

Előzmény: Se gily bol u Rassan (846)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.14 0 0 846
A céljaik érdekeltek, azt mondták, jobb lesz az országnak, én meg nekik hittem ezt el először.

Szarabb lett, váltottam. Mi ezzel a gond?
Előzmény: Törölt nick (845)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.14 0 0 844
Terelj még, nyuszika.

Ha van ereje személyesen aláírni a csekket egy 25 milliárd forintos támogatásról a Hankooknak, akkor igenis legyen ereje legalább néhanapján személyesen megvizsgálni a paprikát is, legalább amikor azt főz bele az asszony vasárnap a levesbe.

Ha meg nem ért hozzá, akkor, ha jól tudom, van elég nagy apparátusa + tanácsadó falkája, hogy ők vizsgálják meg személyesen a kérdést, miért kopnak ki a magyar áruk a boltokból.

És most várom a következő terelési kísérletet, hogy a miniszter az nem képviselő (dehogynem, általában képviselő is - Kóka pont nem), így neki nem kötelessége a nép boldogulását elősegítenie. Vagy ha mégis, akkor abba miért nem fér bele az, hogy a magyarok is megkapják ugyanazt a támogatást, mint a hankókák, fele annyi szidás mellett.

Ja tudom: a magyarok rosszul pályáznak;)
Előzmény: Törölt nick (841)
_allampolgar Creative Commons License 2007.08.14 0 0 843
Esetleg olvasd el még egyszer.... benn van az.
Előzmény: Doppelstangel (832)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.14 0 0 842
Te amúgy szoktál azon gondolkodni, kik ezek az emberek, honnan jöttek, hová mennek, van-e szerető feleségük, gyerekeik, napi 10-12 órás munkájuk a gyárban, sokszámjegyű számlájuk a konyhaasztalon, ilyesmik?

Vagy ha meglátsz náluk egy 6-7-8-szor vágott piros-fehér zászlót, akkor kész, ezek nem emberek, velük bármit meg lehet tenni, ők meg kötelesek hazatakarodni, ha szembejössz velük az utcán?

Tudom, ilyeneket nem írtál. Azért kérdezem.
Előzmény: vizimaci777 (830)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.14 0 0 840
Felolem arra figyelsz, akire akarsz, ugyse erdekel nagyon a velemenyed. Ha neked a nyilasok imponalnak, akkor a faszom se akar veled diskuralni.
Előzmény: Se gily bol u Rassan (838)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.14 0 0 838
Ehhez képest a szakállas bácsizás egy élettelen, lélektelen mormogás a bajusz alatt.

Remélem, nem gond, ha egy kicsit odafigyelek a többiekre is, hátha nekik nem Landeszmann készítette a szemüveget a hírek olvasásához.
Előzmény: Doppelstangel (836)
vizimaci777 Creative Commons License 2007.08.14 0 0 837
Malgasul próbáld meg, én azt szeretem...:)
Előzmény: Se gily bol u Rassan (835)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.14 0 0 836

PS:

Látom a bőrös kulacsot, a fokost, a csákót, a dolmányt, a kacagányt, az árvalányhajat, a zsinóros mentét, a pitykés dolmányt... echte magyar, tényleg.

Az ember már egy kakastollnak is örülne, az legalább valami hagyomány. De ez a szar...?

Előzmény: Doppelstangel (833)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.14 0 0 835
"Nem találom benne sehol a versenyképességet..."

I do my best to advance the Republic of Hungary and to help its people's prosperity.

Ha gondolod, még megpróbálhatom más nyelven is, hátha megérted, hogy a magyar nép boldogulásának elősegítésébe nem fér bele, hogy egy koreai cég nagyobb állami támogatást kapjon, mint az összes magyar kis- és középvállalkozó együttvéve.

És ez még csak a jéghegy csúcsa.
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.14 0 0 834

Pedig benne van, csak kicsit el kell vonatkoztatni...

Magyar Köztársaság fejlődését előmozdítsam, népének boldogulását elősegítsem.

Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.14 0 0 833

Nagyon szép gyerekek...

És olyan nagyon magyarok... tele vannak nemzetünk közismert motívumaival, színeivel, formavilágával. Elég ránézni, és az ember már mondja is: ezek magyarok...

Egyáltalán nem emlékeztetnek egy biztonsági őrbe oltott nyugdíjas SS unokájára, aki megtalálta a pincében az öreg régi cuccait.

Előzmény: vizimaci777 (830)
Doppelstangel Creative Commons License 2007.08.14 0 0 832

Nem találom benne sehol a versenyképességet...

Én eddig azt hittem, az a piaci szereplők dolga. Nem gyártani például szart drágán. Meg nem csak támogatásért kuncsorászni. Meg esetleg elolvasni pár szakkönyvet.

Előzmény: Se gily bol u Rassan (831)
Se gily bol u Rassan Creative Commons License 2007.08.14 0 0 831
A képviselői eskü szövegében olvastam.

„Én ........................................, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének képviselője esküszöm, hogy képviselői tisztségem ellátása során hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz és annak népéhez hű leszek; az Alkotmányt és a jogszabályokat megtartom, a tudomásomra jutott titkot megőrzöm; munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el, és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését előmozdítsam, népének boldogulását elősegítsem.

(A képviselő meggyőződése szerint)

Isten engem úgy segéljen"

Ezt csak azért idéztem ide neked, mert forrás nélkül - tartok tőle - nem értenéd, mire is való a hatalom.
Előzmény: Doppelstangel (825)
vizimaci777 Creative Commons License 2007.08.14 0 0 830
"különben pedig az Árpád-sávos például tetszik is amellett, hogy a miénk."

Hár akkor nézzed!
Előzmény: Se gily bol u Rassan (828)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!