Nem is szabad rugdosni nemzeti bunkó büszkeségünket, országimázsba ez kell már csak a politikusaink sutyeráksága mellé! Kiara hülye picsa volt, de az igazán szép munka a nézők viselkedése, akik élvezettel taposták ágyékon az igazságtalanságot elszenvedőt. Szar a magyar, de legalább élvezi.
Sajnos ebben az amúgy kontextust nem nyújtó videóban (emiatt nem is tulajdonítanék nagy jelentőséget neki, de a fél teniszvilág látta) Kiara testbeszéde, lezsersége, rendíthetetlensége kontrasztban a kínai lány kétségbeesett kiabálásával ("keep the mark") az utolsó lehetőséget sugallhatja sokaknak, valószínűleg ezért váltott ki heves érzelmeket.
Én azért bízok benne, hogy nem ragad rá nagyon az eset. Minden csoda 3 napig tart.
ahogy reméltem le tudja ütni könnyen Kanalas Mariát, de nagy kérdés tudja-e tartani a szintet. Vicces ahogy Kaplár csodálkozik, minden a tervek szerint alakul:)
Sportszerűnek lenni nem kötelező a sportolónak - a tenisz juniorversenyeken pl. lehet látni egy csomó kis g*cit, akikből valószínűleg felnőtt g*cik lesznek.
A pont megítélése komoly versenyen a bíró(k) feladata, ezt a kínai lány is tudja.
Az más kérdés, hogy a vita után nem sokkal miért törölte el a nyomot Tóth Amarissa, amikor az "ügy" már véglegesen lezárult.
Valszeg már törölték azt a cikket vagy helyesbítettek amiben hazudtak. Nem szeretem az áljobboldali sajtót sem, de ezt a gonző minden szar ami magyar félét sem.
én se írtam mást, a kínai magát okolhatja. ő a főbűnös, hosszú percekig késleltette a játék folytatását, annyi, hogy Amarissa helyében a legtöbb játékos megadta volna a pontot ha valóban rajta volt a vonalon a labda (nagyon úgy tűnt) de ezért nem csaló ahogy a 444-en kommentálják. de mivel Amarissának ez volt az első komoly sikere, érthető, hogy így viselkedett és minden pontot magának akart:) szar álszent világ, látványosan örült a végén már az is baj, pedig szíve mélyén az összes játékos örül ha lelépnek ellene. gondolom záporoznak a kedves üzenetek a mobiljára, miközben a legtöbb hipokrita csak kippeket látott a meccsből.
igen, nem volt szégyenlős a magyar-thai lány:) kellenek az ilyen karcos játékosok is a pályára a sok vasalt ingű úrhölgy mellé. Végre nem hunyászkodott egy magyar játékos, hanem berúgta az ajtót. A fő "bűnös" a kínai, nem szabadott volna 5-5-ig eljutnia sem, ott meg ha úgy érzi egy labdára hosszú, akkor álljon meg és ne hisztizzen utólag, ahogy Amarissa is megállított egy kérdéses labdamenetet.
ha minden igaz azért lépett vissza a kínai, mert nem értett egyet a bíró döntéseivel, 5 percig hisztizett, sepervisort is behívta. először akkor kapott agyfaszt mikor egy Amarissa out után nem állította meg a játékot. utána a magyar lánynak is elnéztek egy pontot, neki több esze volt, lehívta a bírót. a fő balhé a köv játékban lehetett de azt már nem láttam. ilyenről lemaradni:(
Tóth Amarissa 6-5-nél adogat a szettért ugyanis nagyon szép, letisztult játékkal a 2. kiemelt ellen. persze jó eséllyel nem tudja tartani a színvonalat, de van benne lehetőség
Akkor (2019 környéke) medencézés-yachtolás helyett egy jó edzővel k. sokat kellett volna dolgozni a lábmunkáján, és ma (is) ő lenne a legjobb magyar teniszezőnő.