Keresés

Részletes keresés

prunco Creative Commons License 2007.07.07 0 0 392
Köszönöm mindenkinek az infókat! Akkor most már mehetünk szeptemberben...:) Esetleg a két hotelről tudtok valamit (samara, tergui club)?
pretyke Creative Commons License 2007.07.07 0 0 391

Szia Gizi!

Talán egy egyszerű módszer.

Minden Win. része a Paint nevű kis progi. Töltsd bele a kívánt képet. Felső menüsor Nézet feliratra legördülőből Nyújtás, Döntés menü. Itt rögtön kapsz oly helyet, ahol %-ban változtathatsz külön függ. és vizsz. irányban. Beírod amit gondolsz. Kb 3,2 megapixeles kép esetén a 65% már feltölthető. Ha kész, Mentés más néven, itt érdemes jpg kiterjesztést választani!

Végig minden magyar, tök legális, egyszerű.

Azért várjuk a képeket!!

Előzmény: Cs.Gizi (382)
filozófia Creative Commons License 2007.07.07 0 0 390

Szia Angi!

Sikerült megnézned a videókat?

Anginga Creative Commons License 2007.07.07 0 0 389
Szia!

Nem tudom, ki adta ezeket az infókat, de Tunéziában a legkellemesebb hónap a szeptember. Én 5 ébig dolgoztam kinn és szeptemberben minden évben nagyon kellemes volt mind a levegő ( 30-35 fok ) , mind a víz ( 28-30 fok ) hőmérséklete.
Tavaly még novemberben is lehetett fürdeni és napozni. Az október is igazi nyár volt Tunéziában, nem csak a szeptember.
Előzmény: prunco (385)
gumimacy67 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 388
Nagyon örülök, hogy nem bántottalak meg !
Előzmény: Cs.Gizi (383)
gumimacy67 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 387

Szia !

Anno augusztusban voltam Tunéziában és mondhatom, az egyik legrosszabb időpont. Nagyon meleg van, rengeteg a turista. A sivatagi túrán nem tudtam az ágyban aludni, mert nem volt légkondicionálás. Szeptember sokkal jobb lehet, pláne ha akarsz kirándulgatni is (ezt mások véleményére alapozom).

üdv.

gumimacy

prunco Creative Commons License 2007.07.07 0 0 386
Ja és még ha tudnátok pár infót mondani a Hotel Samara-ról illetve a Tergui Club-ról azt nagyon megköszönném.:-D
prunco Creative Commons License 2007.07.07 0 0 385

Sziasztok!

Augusztus legvégén (31) vagy szeptember elején (4.) szeretnénk Tunéziába menni. Többen javasolták, hogy válasszak másik időpontot (aug.-ban), mert ekkor már nincs túl jó idő kinn. Állítólag sokat fúj a szél, nincs ereje a napnak, hideg a víz, szinte lehetelen strandolni. A gáz, hogy nekem csak ezek az időpontok lennének jók. Kérek mindenkit, aki járt már ezekben az időpontokban, hogy írja le tapasztalatát. Mert ha tényleg gáz, akkor inkább elhalasztom a nyaralást...

Köszönöm mindenkinek.

Anginga Creative Commons License 2007.07.06 0 0 384
Én is mosolyogtam:)
Bon nuit!:)
Előzmény: gumimacy67 (381)
Cs.Gizi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 383
Szia Gumimacy67!

Nem nem sértődtem meg :))).
De még idő kell az átálláshoz, 46 fokról 20 fokra.

Gizus
Előzmény: gumimacy67 (381)
Cs.Gizi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 382
Szia Zeki!

Köszönöm a segitséget, majd kisérletezem.
A képek fórumra feltevését is ilyen leírás alapján tanultam meg. :))
Gizus
Előzmény: Törölt nick (379)
gumimacy67 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 381

Remélem, nem sértődtetek meg ! Nem akartam bántani senkit !

Egyébként meg mosolyogtam, nem nevettem :))

Gondoltam, hogy ez akart lenni, aki akarja, az meg is érti !

Bonne nuit ! :))

Előzmény: Anginga (380)
Anginga Creative Commons License 2007.07.06 0 0 380
Gondolom, hosszan akart lenni:) Nem kinevetni a lányokat:)
Előzmény: gumimacy67 (378)
gumimacy67 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 378

" Igaz, hogy keskeny de eléggé széles sávon terül el."

Ezen jót mosolyogtam :)

Előzmény: Cs.Gizi (376)
Cs.Gizi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 376
Szia Angi!

Mi a Jinene-ben elég sokat fürödtünk a tengerben mert a fiam jobban szereti mint a medence vizét, de napágyunk bent volt. Igaz, hogy keskeny de eléggé széles sávon terül el. Még senki nem panaszkodott rá akik tavaly vagy idén odautaztak.

Igaz a Mahdiai és a Hammameti tengerpartok amik köztudottan a legszebbek úgy mint szélességét a homok minőségét illetően először én sem akartam hinni, hogy ilyen keskeny /meglepödtem, pedig nekem is mondták nem ért váratlanul/.
Amikor pedig bemégy a tengerbe mind egyformán vizes :)), nem zavart milyen széles a part.
Nem volt fárasztó a kissé hosszabb út.
Ami a tengerparti napágyakat illeti igaz, hogy este felé már a víz a két sorból az elsőknek már a szélét nyaldosda, de akkorra már mindig volt szabad hely a másodikban :)).
Egyébként jobb védettebb part részen fekszik mint az Orient Palace ami 5*-os és ott igazán keskeny a tenger és gyakran koszos hínáros , sokat sétálgattam arra.
A képek sajna amik róla készültek mind nagyok és én nem tudok kicsinyíteni és inkább a tengert látni rajtuk nem a partot.
Gizus
Előzmény: Anginga (375)
Anginga Creative Commons License 2007.07.06 0 0 375
Szia!

Neked nem volt bajod a Jinene partjával?
Előzmény: Cs.Gizi (369)
N.Andrea Creative Commons License 2007.07.06 0 0 374
Elég jó ajánlatai vannak a Desertnek.
N.Andrea Creative Commons License 2007.07.06 0 0 373
Köszi,pretyke:) Megnéztem gyorsan a Rhiad szállodát,a Desert-en,de ott úgy látom csak AI ellátás van.Mi pedig félpanziót szeretnénk hogy ne legyünk oda kötve a szállodához.
pretyke Creative Commons License 2007.07.06 0 0 372

Szó szerint: fallal körülvett város. Itt inkább az óváros, vagy régi városközpont.

Utazni sok céggel lehet, de http://www.desert-utazas.hu/  kínálatát javaslom végigböngészned.

Előzmény: N.Andrea (371)
N.Andrea Creative Commons License 2007.07.06 0 0 371
És bocs a tájékozatlanságomért,de mi az a medina?
N.Andrea Creative Commons License 2007.07.06 0 0 370
Köszi az ötletet.:) Szórakozni is mennénk,igen.Mondjuk nekem is Sousse valahogy a szimpibb.Mondjuk még egyik helyen sem jártam még.
Előzmény: Cs.Gizi (369)
Cs.Gizi Creative Commons License 2007.07.06 0 0 369
Szia Andrea!

Szerintem oktoberben inkább válaszd, Sousset szerintem, mert innnen mindent hamarabb megtudsz közelíteni és a transzfer sem több félóránál max ha sok szállodába visznek utast akkor 45 perc.
De több a szórakozási lehetőség látnivaló, mint Skanes Monastirban mert itt csak a szállodák vannak egy kisebb lakonegyedet leszámítva ahol a boltok vannak.

Ilyenkor talán érdemesebb a medinához közelebb lévő szállodát választani de nem olyat ami nem rendelkeziok közvetlen tengerparttal, hiszen úgy emlékszem akik tavaly ilyenkor voltak azt írták hogy még fürödtek a tengerbe.
Ha magamnak választanék akkor a Marhaba Szállodák közül, vagy a Riad Palms-ot, választanám, bár Jinene párti vagyok de ez kiesik kissé , taxival 2-3TND-ért bármikor betudsz menni a medinába.

Gizus
Előzmény: N.Andrea (368)
N.Andrea Creative Commons License 2007.07.06 0 0 368

Sziasztok.

Olvasgatom a hozzászólásokat,és egyre tanácstalanabb vagyok.Októberben mennénk a barátnőmmel,és fiával  Tunéziába.Sousse vagy Monastir lenne a cél,de most a szállodákkal vagyok bajban,mert kap mindegyik hideget,meleget.Szeretném ha közel lenne a reptér,és a transzfer nem órákig tartana,de különösebb nagy igény nincs.Max,legyen aránylag tiszta.Még nem választottunk utazási irodát sem,nincs valami ötletetek?

Anginga Creative Commons License 2007.07.06 0 0 367
Örülünk is:)
Előzmény: pretyke (366)
pretyke Creative Commons License 2007.07.06 0 0 366

Anginga!

Válaszod köszönöm.

(amit írtál, sztem annak örülni kell....:))

pretyke

pretyke Creative Commons License 2007.07.05 0 0 365

Angi!

Elküldtem mindent. Ha megkaptad jelezd vissza lécci!

pretyke

rekoka Creative Commons License 2007.07.04 0 0 364
Ja és még valami!

Volt valaki az aqua palace-ban?
Mennyibe kerül?
rekoka Creative Commons License 2007.07.04 0 0 363
Sziasztok!

Aug 29-én megyünk Hammamet-Yasmine-ba a Hotel Marillia-ba.
Valaki járt már ott, vagy készül a közeljövőben?

Örülnék pár hasznos infonak: a szállóról, a környékről és alapvetően a tapasztalatokról!

Előre is köszi!
Marianna-22 Creative Commons License 2007.07.04 0 0 362

Szia!

Írtam neked mailt!!!

Előzmény: Tergui (348)
luce38 Creative Commons License 2007.07.03 0 0 361

Sziasztok!

Okt 10-töl megyek a párommal az El Hana Residence szállodába 1 hétre.

Hát én probáltam a keresövel rákeresni a szállodára de semmi, senki nem megy oda rajtunk kivül,régota olvasgatom a fórumot hátha megy ide valaki, de semmi.Segitenétek mi a baj ezzel a szállóval ugy látom a két szomszédos szálló sokak körében ismert, de ez nem. Elöször mennénk tunéziába és meglepetés lesz a férjemnek,mondjátok hogy nem nyultam valami nagyon roszba, ezzel a hellyel.

Ha valaki esetleg járt már itt légyszi irjon már pár sort esetleg képet a szállodárol.Köszi a segitséget.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!