A nikotin önmagában igen hasznos adag de csak szűk határok közt, ebben igazad van. Viszont amúgy drognak is felfoghatjuk, ám a dohányzás mellékhatásai a kezelendők, nem a nikotinmérgezés az esetek 99,99%-ában. Ugyanígy a füvezés is káros, ha szívják a füstben lévő karcinogén és egyéb anyagok miatt.
Azt akarod mondani, hogy a füvezés tünetei a betegség? Akkor ha spicces vagy, akkor beteg vagy? Füvezni nem jó rendszeresen, ahogy alkoholt fogyasztani sem. Bár a füvezéstől nem áll le a májad, de valóban kissé hülye leszel, mert állandóan másállapotba viszed magad. De ez sem betegség, hanem tünet.
mindennek van halálos dózisa.kenyérrel is halálra tömheted magad elméletileg.sima csapvizzel is.szétreped a húgyhólyagod és ez nem vicc.ismertem egy pasast aki sörtől halt meg.nem a máját nyírta ki hanem a húgyholyagja repedt el
"Ha hamar lehet tőle dögleni, akkor nem pénz érte! "
Nemhogy hamar nem lehet tőle megdögleni, hanem egyáltalán nem lehet. A füvezésbe nem lehet belehalni. Sok bajt okozhat, ám halált speciel nem. Tudod, az a rettenetes, hogy ilyen primitív szintre viszitek le a társalgást. Ha azt mondanád, hogy hazavághatja a kamaszok motivációit, akkor lenne egy közös alapunk és kitalálhatnánk, hogy mit lehetne ez ellen tenni. Akkor közösen kereshetnénk, hogy ha már a börtönnel való fenyegetés nem téríti el a fiatalokat a fogyasztástól, akkor mivel lehetne a lehető legjobban csökkenteni az ártalmakat.
De amíg ilyen elkeserítően buta, nyilvánvalóan téves "érvekkel" jöttök, addig marad ez az anyázás.
Olvass utána, szerelkezz fel érvekkel és győzz meg. Vagy csak a feszkót vezeted le?
Amúgy gratulálok az apukádhoz, és ahhoz, hogy három primitív sztereotípiából már csak egyet vettél át. Illetve azt sem, mert itt is "narkósokkal" beszélgetsz.
Láttál már fűbeteget? Én még nem. Majd ha idehozol egyet, lehet folytatni a csevelyt. Addig meg magamba szállás mondjuk a normális reakció és gondolkodás.
keptelenseg a halalos dozist elszivni. Tuladagolas ki van zarva. mergezes lehetseges, de ennek pont ti vagytok az okak. a kriminalizacio hozza magaval a fekete piacot, amin aztan minden szar megjelenik.
nincs félmillió fűbeteg.kezelni nyilván csak azt a fűbeteget lehet aki önként odamegy az orvoshoz.a rákot is csak akkor kezelik ha odamész.ha meg akar valaki dögleni akkor nem megy orvoshoz
Ilyen kifejezés nincs. Marihuánának nincs halálos dózisa. Az alkoholnak vagy a dohánynak van. Sajnos a feketepiaci termékekben lehetnek halálos anyagok.
Elárulom: én, a Józsi meg a Béla. Mi toljuk a füvesek szekerét. Azt gondoljuk, hogy igenis van az embernek annyi méltósága, hogy állami eszközökkel ne üldözhessék azért, ha eszik vagy iszik valamit és másoknak ezzel nem árt. Úgy gondoljuk, nem helyes keménydrogokat fogyasztani. De úgy gondoljuk (a Béla helyesel), hogy a könnyűdrogok nem vagy csak kicsit veszélyesek. Keménydrognak tartjuk az alkoholt (Józsi sűrűn bólogat) és a dohányt is. A keménydrogok ellen küzdeni kell ám nem úgy hogy büntetjük őket, hanem felvilágosító munkával és a veszélyes tevékenységeknél tiltjuk és büntetjük csak használatukat. A gyerekeket fokozottan védeni kell szerintünk a könnyű drogoktól is, hiszen az ő szervezetükre azok is károsak ahogy a dohányzás és az alkohol fogyasztása is. Abban nem találunk kivetnivalót, hogy a termesztők, előállítók profitot termeljenek, ahogy ez a dohánytermékeknél és az alkoholtartalmú termékeknél is természetes. De normális körülményeket szeretnénk, az alvilág visszaszorítását a piacról és a jövedéki törvény alá helyezést. Komoly adóterhet szeretnénk látni a könnyűdrogokon amit prevencióra fordítanánk.
Szóval ilyen szemét mocskos drogliberálisak vagyunk mi.
Hmmm... esküdni mertem volna, hogy kettőnk közül az előbb te beszéltél többes szám első személyben, de ettől függetlenül biztosan az én hsz-em volt röhejes :).
Azért ne keseredj el, majd akkor is írj ide, ha lesznek érveid.