Ne izgulj, nem fogjuk. Egyébként sem férne be a kezdőbe. :) Amúgy meg a pulcsit igazán vissza hozhatná. Dehát mit várunk egy olyan embertől aki jóban tömzsivel.
Igazad van. Ez gombócból is olyan sok, hogy csak megfekszi az ember gyomrát :) Köszi az infót igazad van, kockáztatni nem volt értelme, csak nem volt túl jó látvány egy teljes meccsen át a könyékre szerelt jeges tömlő. De akkor nincs nagy baj. Mégegyszer Köszi!
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz, én is gratulálok mindkét csapat győzelméhez. A sérültekre szerintem mindenki kíváncsi lenne. Nem is értem miért kell ilyen meccsen ennyire ronda modón játszani (tököl). Remélem nem komolyak a sérülések, bár az, hogy nem tudták folytatni a játékot az nem túl jó. Egyébként pedig nem a tököli játékosokat hibáztatom, hanem a fantasztikusan okos edzőjüket, aki rájuk sem szólt az alattomos szabálytalanságokat követően (estleg már elötte), sőt...kifejezetten megdicsérte őket. Szánalmas.
Végre sikerült kijutnom a meccsre! Dehát a munka az munka....! De nem baj a lényeg, hogy mostmár igyekszem minden mérkőzésre kimenni! :-) Nagyon örülök neki, hogy ilyen szenzációsan játszottak a lányok (felnőtt, ifi) Gratulálok a Csapatnak!!!!! Szavakat nem találok :-) Csak még egy kérdésem lenne: mi a helyzet Gyöngyi knyökével és Szani térdével? Súlyosak, hogy nem tudtak visszamenni a pályára? :-(
Gratulálok Csajok!! Nagyon beindult a henger!! Csak azt tudom mondani mindkét csapatunknak(felnőtt és ifi) csak így tovább!!! Gratulálok még egyszer!!! :))
Sajnos munka volt,de sajnálom is hogy nem láttam a csajokat!!:))
Ezekszerint Kinga meggyógyult,szerencsére!!:)))
Ha vannak is károgok mint a (spariszurker) aki szerintem nem más mint a réginevén macervaker,hogy ugy gondolják ez a csapat nem lesz bajnok azok nagyon fognak koppanni!:))
Méghozzá szerintem veretlenül nyerik meg a bajnokságot!!:))
Az ifi is baromi jó volt, mostmár a tényleges csapat volt a pályán. Nemtudom miért kellett erre várni másfél hónapot??????
Szuper védekezés volt, a támadásban azért hagytak ki bőven ziccert. Rebeka főleg a második félidőben sziporkázott(46%védett a honlap stat. szerint). A bírók szemetek voltak, a szegediek meg durvák. Hatalmas nyomás volt a lányokon de becsülettel küzdöttek. Gratula a csapatnak.
A felnőttek is baromi jót játszottak. Az első felidőben felváltva estek a gólok, nem tudtunk meglépni. 1 gólos szegedi vezetéssel fordultunk, aztán még kaptunk 2 a második felidő elején, igy 3 gólos hátrányból elkezdtünk valami elképesztő tempóban játszani.
Ekkor már Kinga állt a kapuba(az ő stat. nem tudok semmit), de rengeted ziccert hagytunk ki. Úgy szét lőttük a kapufát, hogy ihaj. A szeged durván játszott, a bírók már kénytelenek voltak kiállítani őket, és a mi sebességünk nekik már sok volt. Persze hajtottuk a lányokat, alig volt hangom tegnap, úgy ki kiabáltam magam. Ha azt a rengeteg kihagyott ziccert meg kapufát belőjjük bizony 20 gól lett volna a különbség. Vastapsot kaptak a lányok a végén, amit az ifik is megérdemeltek. Mondhatom 2 jó csapatunk győzött megérdemelten szombaton. Innentől lehet felzárkózni az ifiknek (kár az elvesztegetett pontokért, mert ez a csapat mindenkit megvert volna akitől eddig kikapott!!!)
A Worldhandballra a rendező csapatnak (ez esetben ez az Újbuda) kell feltöltenie az eredményt, ill. a jegyzőkönyvet. Tehát nem ők nézték el, hanem az Újbuda illetékese írta be hibásan az eredményt.
Talán ennyit tesz,ha játszhat az egész ifi csapat! :) 10-ből 5,6,7,8,9, nem mindegy? Gratulálok Kingának és egész csapatnak a nagyszerű játékhoz!!! Persze az ifiről sem feledkezhetünk meg,akik a végén vastapssal köszöntötte a szép számú közönség! Szép volt csajok!! Hajrá Újbuda!
Én is gratulálok mindkét csapatnak, de a worldhandball nagyon benézett valamit. http://www.worldhandball.com/DesktopDefault.aspx?menuid=50&mode=1&rl=ROUND&gamecatid=1&seasonid=13&teamcatid=10