Remélem, hogy van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan nemcsak a tv-n bámulja az NBA-t, hanem a liga sportkártyáit is gyűjti. Ha vagytok/vagyunk így még néhányan, akkor itt az ideális hely, ahol bemutathatjuk egymásnak gyűjteményünket. No és persze indulhat a csere-bere is! :-)
Hali! Nekem is van egy rakat eladó kosaraskártyám. UpperDeck, Fleer, Flair, Topps, NBAHOOPS, skybox, stb. Ritka darabokkal tűzdelve. Akit érdekel írjon egy e-mailt és részletezem a kártyákat és biztos meg is tudunk egyezni.
Közel 1400 db-os kosaras kártya gyűjteményem öt db albumban eladó. A kollekció a 90-es évek legjeit foglalja magába (Jordan, Miller, Robinson, O' Neal stb.). A klasszikusok mellett alapkártyák is fellelhetők a gyűjteményben, mely rendezetten, típusonként, személyenként van katalogizálva.
Kosaraskártya eladó! Nem is akármilyenek! A gyűjteményben többek között ilyenek szerepelnek: (nem pontos neveik a kártyáknak, csak nagyjából)
-'99es upperdeck Tim Duncan Game-Worn Jersey -Lebron James, Carmelo Anthony, Tracy McGrady, Allen Iverson rookiekártyák -'01es upperdeck aláírt, Game-Worn Jersey Richard Jefferson -Jason Kidd '97 upperdeck 1964/2000 -rengeteg Micheal Jordan kártya(közepes értékben, olyan 15-20 dollár talán USA-ban) + kobe bryant, Tim Duncan is -'00-01-es Fleer Vince Carter Game-Used Court 1of 5 (!) -'01-02es Fleer Jason Kiss Game-Worn Jersey - 8 db Antoine Walker aláírt kártya
Akit érdekel, keressen meg birkasd73@gmail.com email címen!
Sziasztok! Van valami oldal ahol meg lehet nézni a kosaraskártyák hozzávetőleges értékét? Van egy pár kártyám régen gyűjtöttem csak fogalmam sincs mennyit érnek.
Ha esetleg valakit érdekel akkor írjon és küldök képeket.
Érdekelnének tőled kártyák.Ha lehet cserére,mert most pillanatnyilag nincs pénzem.Szeretném kérdezni,h csak kosaras kártyákra cserélsz,vagy érdekel esetleg focis,vagy másmilyen.?
Eladó 1700 db kosaraskártya a 90es évekböl, valamint vele együtt két mappa is. Több nagy játékost (Kemp, Hill, G. Robinson, Duncan, Hardaway, Miller, egy-két Jordan), vmint rengeteg Bulls, Jazz, Celtics és Lakers játékost is tartalmaz a kollekció sok más kosaras mellett. Irányár egyenlőre nincs, de biztos vagyok benne, hogy megtudunk egyezni, ha érdekel valakit!
e-mail: z.v_89@freemail.hu
telefon: 30 33 46 856
Hívjatok, vagy írjatok, ha valakit érdekelnek a kártyák!
Eladnám kosaraskártya gyűjteményem. 90-es évek nagy sztárjai. Van hologrammos, sok a Jorada, mert őt nagyon szerettem és sokfajt kártyám van. Ha érdekel valakit lefotózom az albumom oldalanként és feltöltöm a képeket. Üdv
Többezer darabos kosaraskártya gyűjteményem eladó. A kilencvenes évekből való, nagy része Jordan, Pippen és Bullsos, de vannak más játékosok és csapatok is. Árat nem tudok mondani, mert nem tudom mennyit ér. Ha valakit érdekel, teszek majd fel képeket róluk. Egyben és külön-külön is, de persze nem darabonként szeretném eladni.
Eladó a képen látható 24 db kosaras kártya, 500 fortintért + posta. Személyesen Székesfehérváron, Veszprémben valamint Budapesten a Népliget -Autóbuszállomáson oldaható meg az átvétel, általam meghatározott időpontban.
Sziasztok! Régen kosaras kártya gyűjtő voltam, de most szeretnék minél előbb megválni az összestől. Az összes mappában van, és a legtöbb még külön tokban is benne van. Egyben az egész elvihető, de akár csapatok (Pl.: Lakers, Magic, stb.), játékosok (Pl.: Jordan, Garnet, Stackhouse, Malone, Hardaway, stb.) külön is megvásárolhatóak. Budapesti találkozásnál darabonként is megvehető. Található a gyűjteményben közel 1400 kártya: HOLOGRAMMOS KÁRTYÁK (FLEER METAL, UD3, SPX, STB.), FLEER ('94-95, '95-96, '96-97) UPPER DECK, STADIUM CLUB, THUNDER, TOPPS, PREMIUM, Z FORCE, ULTRA, FLAIR, NBA HOOPS. Ha szeretnétek látni is ezeket, akkor az alábbi linken megtekinthetitek, melyek között van néhány ritkaság is. Képek: http://nagy_d.xfree.hu/212808
Ár: Megegyezés szerint, mely a kártyák mennyiségétől és fajtájától függ (max ár: 20.000Ft)