Keresés

Részletes keresés

Vén Csataló Creative Commons License 2006.08.18 0 0 57
Elvtársnő. Kicsit pimasznak tűnik, ahogy előadod itt, hogy a piacgazdaság természetes velejárója, hogy mindenféle komcsi milliárdossá lopja magát, aztán meg kifizetteti a kiraboltakkal a cehet. Neked fogalmad nincs a piacgazdaságról. Németországban például piacgazdaság van, s ott Gyurcsány elvtárs most halmazatban ülne sitten a Fittelinázásért és a Nomentánázásért, és az Ösz9ödölésért és a Szalay utcáért.
Előzmény: Törölt nick (55)
zividivi Creative Commons License 2006.08.18 0 0 56
Mi lennénk a seggnyalók? Cccccc!

Eddig az ellenkezőjét állítottátok rólunk. Seggnyalás éppenhogy nem a "rebellisekre" jellemző.

Hacsak az újmagyar nyelveket nem vesszük számításba.

:-((((
Előzmény: Indián (37)
kutya17 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 54
Személyeskedés és teljes elfogultás MSZP és Fidesz részről egyaránt... na ennyit az egész polidiliről is. Viszlát
Vén Csataló Creative Commons License 2006.08.18 0 0 53
Elmész piksziske a fenébe. Gyurcsányak volt ingyen dinnyeföld? Akár 20x is sorbaállhatott érte, mégse fogyott ki soha? Én meg egy darab dinnyeföldet nem loptam, de most nekem kell kifiztetni, hogy Gyurcsány olyan szorgalmasan tartotta a markát?
Előzmény: Törölt nick (49)
zividivi Creative Commons License 2006.08.18 0 0 51
1,) Fogjon kapát vagy szemeteslapátotl mindenki, aki végigcsinálta ez a 17 évet a kormányokban, a hivatalokban és a Parlamentben. Éljen meg ezutána abból.

2,) Számoljanak el az ország vagyonával.

3,) A tolvajoktól és az orgazdáktól vegyék vissza a lopott szajrét.
Előzmény: Törölt nick (35)
kutya17 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 50
Na, hát legyen igazad...
poiuytrewq Creative Commons License 2006.08.18 0 0 48
Szóval mi volt 1990 előtt ebben az országban?
Dübörgő gazdaság, és nagy jólét?

Előzmény: Törölt nick (44)
Vén Csataló Creative Commons License 2006.08.18 0 0 46

Ne nagyon akard Bokrost. Nem biztos, hogy megélnétek az utána beköszöntő nagyajólétet.

Előzmény: Törölt nick (42)
kutya17 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 45
Na és? Nem menne tönkre az ország. 2010et mondjuk elvesztenék. Nem hülye ember ám ez a Bokros, csak szociális érzéke nincs sok
Előzmény: Törölt nick (42)
nisnis Creative Commons License 2006.08.17 0 0 43
Orbán csicskásainak vezérük hiányzik.
Úgy érzik, rájuk a lófasz sem kiváncsi vezérükön kivül. Igazuk van
Előzmény: zividivi (36)
poiuytrewq Creative Commons License 2006.08.17 0 0 41
>Tizenhat évig próbáltuk meg fönntartani ezt a hazug, semmire se alapuló áljóléti >társadalmat.

És 1990 előtt mi volt????
Dübörgő gazdaság, és nagy jólét amit Antallék lenulláztak ???

Kapjál már a fejedhez.

Előzmény: Törölt nick (30)
Vén Csataló Creative Commons License 2006.08.17 0 0 40
Ilyet mondott volna? Hol? Mikor?
Előzmény: nisnis (29)
kutya17 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 39
Olyat sokat találsz. Csinált egyet Bokros is, sőt még a fideszseggnyaló Járai programja is jobb lenne ennél.
Szinte már elcsépelt:
-több-biztosítós egészségügy
-privatizálni kell egy csomó állami céget, ami évente eszi a pénzt
-kb. 100.000 közalkalmazottnak viszlát
-13. nyugdíj viszlát, családi adókedvezmény ágyő, családi pótlék csak annak járjon, aki rászorul
-közigazgatási reform, kissebb parlament, kevesebb önk. képviselő

pontpontpont

Vagyis kiadáscsökkentés a bevételnövelés helyett. Vagy, a kettő együtt méginkább.
Előzmény: Törölt nick (35)
Vén Csataló Creative Commons License 2006.08.17 0 0 38

Hogy is hangzik az aktuális komcsiduma? Micsoda egy hülyeség, hogy a Zorbánék csökkenteni akarják a bevételeket, de növelni akarják a kiadásokat.

Ugye egyik ideírónak sem tűnik fel , hogy Gyurcsányék, pedig csökkenő gazdasági teljesítmény mellett akarják növelni a kiadásokat? Ugy mint például az államadósság visszafizetését. Hű de nagyon szakértő egy társaság!

Indián Creative Commons License 2006.08.17 0 0 37
Kedves zividivik!

Nyajjátok ki a büszke indián seggeinket!
Előzmény: zividivi (36)
zividivi Creative Commons License 2006.08.17 0 0 36
Kedves Indiánok!

Ne lázongjatok. Megkaptátok a szükséges mennyiségű tüzesvizet és üveggolyót országotokért cserében, úgyhogy vonuljatok szépen félre a számotokra kijelölt rezervátumokba (sintértelepekre?) vagy dögöljetek meg!

May Károly legderekabb indiánjai is azok voltak, akik népük ellenében a fehér urakat szolgálták, kuss!

A "rendszerváltás" az ország felszámolását és lakónak szélnekeresztését jelentette újmagyarúl.

Szavazz az Unióra!
Szavazz Demszkyre!
Szavazz Gyurcsány helytartóra!
Szavazz bárkire a kijelőltek közül, akár Orbánra is, minegy!

"A zsarnokok kedvenc szórakozása, hogy népelnyomó törvényeiket a néppel megszavaztassák." -mondotta egyik bölcs "rendszerváltónk" (Tölgyessy Péter) még akkor, amikor a "rendszerváltókon" kívül még senki sem ismerte az újmagyar nyelvet.

Vén Csataló Creative Commons License 2006.08.17 0 0 34
16 éve tartjuk fönn azt a haziugságot, hogy mindenféle csatornatöltelék főkomcsikból egycsapásra demokrata lett. Ezt a látszatot továbbra is fönn aakrják tartani, pedig ez az alaphazugság az, amiért itt tartunk.
Vén Csataló Creative Commons License 2006.08.17 0 0 33
Borzalom, hogy mennyire buta vagy. Azt hiszed, hogy emögött most valami hatalmas agyi teljesítmény áll? Leírják, hogy szerintük csökkenő gazdasági teljesítmény mellett fogja Magyarország csökkenteni az államadósságot és stabilizálni az államháztartást és te, aki annyit ért az egészhez, hogy deazorbán, az még tapsol is ehhez. Tehetségtelen, akarnok köcsgök cseszik szét ezt az országot, olyan IQ-negatívok szavazataira támaszkodva, mint amilyen te is vagy.
Előzmény: alto (24)
kutya17 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 32
Tökéletesen egyetértek veled. De ez a konvergenciaterv akkor is szar. Nem mondtam, hogy Orbán nem hibás, nem mondtam semmit (sőt, itt jegyzem meg, hogy kormánypárti szavazó vagyok/voltam), csak azt, hogy nem értek egyet ezzel a programmal.
alto Creative Commons License 2006.08.17 0 0 31

Ha eddig idejött valami befektető, a jobbos kórus azonnal rázendített, hogy szemfényvesztés és különben is, micsoda dolog, hogy kedvezményeket kapott.

Előzmény: kutya17 (26)
nisnis Creative Commons License 2006.08.17 0 0 29
Orbán szerint jobbak vagyunk mint Svájc vagy Norvégia.
Én elhiszem a populista ingyenélőnek.
Előzmény: Vén Csataló (25)
alto Creative Commons License 2006.08.17 0 0 28

Hát csak úgy, hogy egy bizonyos Surányi György szerint sem lóverseny az eurócsatlakozás és marhára rá lehet faragni, ha csak azért erőltetjük, hogy lekörözzük pl. Szlovákiát.

Egyébiránt jártál te mostanság Kelet-Szlovákiában?

Előzmény: Vén Csataló (25)
alto Creative Commons License 2006.08.17 0 0 27

Mind a 2,5 milliót?

Irigylem az eccerű világképedet: MSZP szavazók = bűnözők.

Következésképp nem MSZP szavazók = nem bűnözők

Könnyű neked, szerintem kicsit bonyolultabb a világ.

Előzmény: Törölt nick (20)
kutya17 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 26
Svájc meg Magyarország? Forint meg Frank? Hát persze, egyértelmű a párhuzam!!!
Mi a ráknak euró? Jó ez a forint, csaj ha a FED gondol egyet és kamatot emel, 10 forinttal megy fel a drága jó euró ára...
Befektető meg majd biztos idejön, ha egyszer itt a jó kis rizikós forint, amit még váltani is kell ráadásul, nem Szlovákiába, ahol euró van.
Előzmény: alto (22)
Vén Csataló Creative Commons License 2006.08.17 0 0 25
Svájc? Norvégia? Hol említhető Magyarország egy lapon ezekkel te elmebeteg?
Előzmény: alto (22)
alto Creative Commons License 2006.08.17 0 0 24
Nagy fenékkel állnál te elő, nem tervvel. Azt hiszed, ez úgy megy, hogy leül valaki és a ceruzája végét rágva leír pár mondatot?
Előzmény: kutya17 (21)
Vén Csataló Creative Commons License 2006.08.17 0 0 23

Nem az a baj, hogy ennyire hülye vagy, hanem az, hogy még dicsekedsz is vele.

Előzmény: nisnis (17)
alto Creative Commons License 2006.08.17 0 0 22

Istenem... szegény Svájc, Norvégia, szegény Svédország, Izland és Anglia... nincs eurójuk... hüpp-hüpp, de szar nekik... csőd, viking nemzethalál, a svájci órások sorozatban akasztják fel magukat...

Te éjjel nem tudsz aludni és a párnád csücskét rágod, mert nincs eurónk? Dögöljek meg, ha holnaptól lenne, azon siránkoznál, hogy milyen szarul váltották át.

Előzmény: kutya17 (18)
kutya17 Creative Commons License 2006.08.17 0 0 21
Igen, nem vagyok egy nagy szakértő, de igen, azt mondom, hogy ENNÉL még én is jobb tervvel állnék elő.
Előzmény: alto (19)
alto Creative Commons License 2006.08.17 0 0 19
Osztán miért nem? Tudsz jobb tervvel előállni?
Előzmény: kutya17 (10)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!