Érdekel itt valakit H0-s teherautók? Van egy-kettő ilyenem eladó. (Unimog U, Actros M Baukipper)Itt a fórumban írj ha érdekel, vagy e-mailben is kereshetsz.
Igen azért nem. Ha találnék valakit aki újra átrajzolná nekem egy negativra akkor tonna számra csinálnám. A villamost megterveztem 2 A4 rajzlapra onnan pedig átkell másolni egy fóliára bizonyos TUSS festékkel de rohadtul vigyázni kell ott a vonalak vastagságára mert azok szerint marja a rézlapot a gép. Ime a péda MÁV kerités(annak a negativját még nem lopták el) 1.kép a tervrajz átfestve a negativként 2.kép a kimaratott kerités
Láttam Villamos modellezés topicban Hannoveri alapod ellopták...azért nem tudsz csinálni amúgy? ja és egy kérdés azzal kapcs.: ezt a negatívot mivel tervezted, és hogyan hoztad létre és milyen anyagra? Én is készülök csinálni vmilyen pesti villamost, még nem tudom milyet, ezért kérdem hogyan kezdjek neki mégis.
Fogok kapni zsigalampas Ik. 415-ost is, az meg kb. egy honap, mire kesz. A Solat persze olcsobban megbeszelhetjuk, de ne untassuk a tobbieket, emilben...
akkor az ezüst nyíl a 260 ba kell és akkor csináljál már rá visszapillantót is oké és a 415 ös a nagyobb ajtós az is wumm és amúgy hannoverit mennyiért csinálsz
Attól függ milyen részletesen kell neked a modell.Most elis tudnám kezdeni mert van egy alap Ikarusom amit átalakithatok. Én a buszt a Hoki modell boltban vettem 3000Ft-ért és +3000FT-ért megcsinálom ha gondolod.Ajtókat csinálok bele festét...stb.Vagy ha hozol bolygó ajtót akkor mégolcsóbban.