Sziasztok. Segitsegeteket szeretném kérni. B6 Passat 2.0 TDI. Nem akar izzani. Izzok rendbe. Vizgombárol ha leveszem a szálat akkor izzik. Vizgomba csere megvolt. Nem javult. Valakinek valami ötlete?
Köszi, viszont vannak olyan esetek, hogy bizonyos hibáknál mondjuk 10-ből 9-szer ugyanaz az alkatrész okozza a hibát, ezért kérdeztem így. Mondjuk ebben az esetben ha az ablakmosó szivattyú, akkor nem kell leszerelni a lökhárítót...ami már nagy könnyebbség.
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy 2010-es B6-os passat kombinál (nem xenonos) el kezdett folyatni az ablakmosó folyadék a tartály környékéről, mi szokott itt tönkre menni? Mosó motor ereszthet, vagy szintjelző dugónál, azért kérdezem, hátha van valami típus hiba amit itt már ismertek.
Hasonló tudású és felszereltségű és belsőjű és állapotú CR TDI 2008. szeptemberi autóm van, a család az első tulajdonos, 147 E km, a kétharmada autópályán. Az autón minden rendben működött, amikor idén, a szeptemberi vizsga előtt, Bosch szervízben közel 300 ezer forintot költöttem a futóműre.
Az igaz,ha látni fogom az erőművet,majd sokat fog számítani. De a tulajdonosa is sokat elfog árulni! A vélemények és segítségek amit tőletek kapok,segít a döntésben,hiszen nektek már vannak tapasztalataitok ezzel a típussal kapcsolatba. (Nekem eddig Renault lagunám volt,illetve még meg van,de kiszeretném cserélni egy passatra. A laguna 2éves kora óta nállam van és meg voltam vele elégedve,de sajnos elérte a 20.életévét.)Szóval tudtok a döntésemben segíteni,mert úgy vagyok az autóvásárlással,hogy nem minden arany ami fénylik!