LOL ez aztán az elővigyázatosság. :D Szerintem ennyire azért nem kell... elég egy spoiler-figyelmeztetés :))) Az a kis ki kivel meg megaLOL- főleg a random nursey-n röhögtem, de nagyon, meg Tim a mittudoménmiből-ön. :D
Bocs, hogy kisajátítom a topikot (szakdoga célegyenes, és kimondhatatlanul szenvedek :S), de ez akkora poén :D Most már az látszik a kifehérítettbôl, hogy "intim párkapcsolati" xD Hogy eheti a fene azt, aki idetéved, de még nem látta az e07-et :P :)))
[kézzel-lábbal a levegôben, de csak zárójelben :P] Közlési kényszer itt is :) S P O I L E R
Hát ezt megkaptuk, jó kis tömény ship-epizód! Volt itt minden, Wuddytól a Hilsonig. Megjegyzem, ebbe a részbe aztán mindenki azt magyarázott bele, amit akart... Spec nekem egész a hüje fiókig totál Hameron mennyország volt. I've loved you, I missed you, intim párkapcsolati részletek utáni élénk érdeklôdés... tudjuk, hogy House olyan, mint Ron: általában akkor van (/mond) igaza(t), amikor viccel :) Régóta elôször volt ilyesmi sajnos, de most igazán hittem benne, hogy egy brutálnagy fordulattal a Huddy kissbôl Hameron beteljesülést varázsolnak! Ja nagyon örülök, hogy Ti is egyetértetek, hogy C. tündéri volt :) (OK, tudom, ilyet csak én állítok:P) Több szempontból is visszakaptuk egy kicsit (ill remélem, tartósan...) az igazi, s01-02 Cameront (hajcsatostul..!!:D). Sajnos voltak ennek mellékhatásai: a "majd én meggyógyítom az agorafóbiádat szívem tiszta szeretetével" dologtól a falnak mentem... :S Fôleg a felébresztôs jelenet volt ultragáz. Komolyan, ezeknek nem tanítanak pszichiátria alapismereteket az orvosin??? Ha egy pánikbeteg a fóbiájának megfelelô helyzetbe kerül, mondogathatom neki, hogy calm down... hát basszus. Wilson meg áruló :P Azzal együtt Candyhez hasonló indíttatásokat éreztem a jeleneteinél :D Annyira nem tud hazudni, egy másodpercre se hittem az I have dumájának, pedig én aztán tényleg mindenek bedôlök (még House ravatalbeszédének is, de csúnyán!!!!:D). A puszi ottvolt, pár millió társunk és a mi nevünkben cselekedett Cuddy :) Amikor meg (W) le akarta dobni House-t a kanapéról, na, az Safe-et idézô zseniális jelenet volt!!! A Cam-wombat szál sztem meg egyáltalán nem volt kidolgozva :S Chase szvsz egész egyszerûen tapló volt azzal az I know it's hard for you cos your husband died (kb) dologgal. A szál meg durva és igénytelen. Azé egy ilyen probléma megoldása nem két kórházfolyosói három mondatos beszélgetésset történik. Még ha hozzá is számítjuk H. totál álszent hegyibeszédét :P Cuddy tökéletesen összefoglalta, egyes, a kihalás szélén álló rajongóegyedek mivel érvelnek a Huddy ellen :) De a "tényleg, látszik, hogy sosem gondolkoztál el rajta" utána, na az ottvolt :D
Kb. ennyi :)
U.i.: nem hiszitek el, de 15 perce viszket a kézfejem :DDDDD Mingyá felkerekedek, és becsöngetek holmi morcos dokik lakásába :D
NEM tudom feltenni a kezem természetesen. :) Sőt, én még azt is sikítottam, hogy CUDDYYYY!!! Nézz már oda!!! :) De nem, és ez így volt tökéletes. Az a jelenet annyira jól összefoglalta, hogy hol tartanak most, és egyiknek sem kellett megszólalnia, sőt még csak nem is kellett kommunikálniuk hozzá. Zseniálisan szerkesztett jelenet volt.
Hogyne emlékeznék a kis közös ficünkre! :D (az is mekkora műalkotás, LOL) De most nem jutott eszembe, pedig... ;) De néha tényleg úgy érzem, mintha az írók a fejükben lennének, House éjszakai látogatásai... :D
De ez az utolsó jelenet nekem pont így volt tökéletes, ahogy volt, a párhuzamos montázzsal együtt. Állati frusztráló volt nézni persze, ahogy sorra nyílnak az ajtók, Cameron besétál Chase-hez, hogy közelebb engedje, a hetibeteg kisétál, hogy beengedje a világot, House meg továbbra is megrekedt Az Ajtó előtt, és csak az ablakon les be tobábbra is. Pedig már kinyitotta azt az ajtót ő maga az előző epizódban, de nem mer belépni rajta. Ezt annyira frusztráló nézni, de egyben baromi jó is, mert csak így IC a dolog, és szerintem tökéletes, ahogy kezeli ezt a témát a sorozat, abszolút jól eltalálja a megfelelő arányokat. Ez nem lesz egy egyszerű menet, de épp azért nem, mert nagyon fontos, és nagyon nagy lépés, és ezt már House is tudja. Meg is van rémülve rendesen. Már azt is tudja, mit kéne tenni, elmondta a hetibetegnek, aki megfogadta a tanácsát, még Cameorn is megértette a lényeget, és aszerint is cselkedett. Csak House képtelen megfogadni a saját tanácsát.
Más: régi team tényleg nagyon jó volt. Foster and Camster kickin' back old school, vagy hogy is volt ez? Ettől a szövegtől kifeküdtem. :D és basszus, nem hiszitek el, hogy ezt mondom, de jó volt ebben az epizódban Cameron. Nagyon tetszett, hogy végre kimondták, miért képtelen a Chase-zel való kapcsolatban odaadni magát teljesen, és most éreztem igazán jogosnak a halott férj-kártya kijátszását. Pont jó volt a párhuzam a hetibeteggel, és minden a helyén volt ebben a szálban is, Chase megjegyzése is, hogy "I won't be chasing you forever" (LOL amúgy a szóvicc), és Cameron meghallotta, és hatott. Nagyon kellett már, hogy előszedjék ezt a kapcsolatot. A fiókos jelenet imádnivaló volt. Cameront boldognak látni, ilyen is régen volt, sőt Chase-t is, de most, hogy belegondolok, nem sokat látni boldog embereket ebben a sorozatban.
A Taub-szállal sem volt bajom, és pont jól hozták be ezt is, meg ahogy House a C/Ch kapcsolatról és Taub és a felesége kapcsolatáról érdeklődött, elég egyértelmű volt, mi jár mostanában a fejében. És milyen érdekes, az epizód azt bizonyította be, hogy mindkét kapcsolat működik, akkor is ha elég súlyos terheket cipelnek ezek az emebrek.
Na és House álma és a robbanás? Érdekes elem ez is, szokatlan a sorozat hangulatában, de tudjuk, mit szimbolizált a szúnyog, és hogy nem tud tőle megszabadulni, és ha mégis ezzel próbálkozik, ahelyett, hogy megbékélne és megtanulna együtt élni vele, akkor robban. Én legalábbis így értelmeztem.
A Jimmy-s beszélgetések sokkal egyértelműbbek voltak persze. És annyira megölelgettem volna Jimmyt, jót akar, de olyan szerencsétlenül csinálja. Cuddy hogy lerendezte! :D Azt nagyon bírtam, kispályás ő ehhez a pároshoz képest. És tényleg helyettesíteni akarja azt, amit elveszített, ez is igaz, de én elhiszem neki azt is, hogy egyszerűen szeretné boldognak látni ezt a két embert.
Ó igen, és ha Chase mosolyog, akkor kisüt a nap. Tegye gyakrabban, szebb lesz a világ attól a mosolytól. *sok-sok szivecskés szmájli*
Mindennel egyetértek, de majd kifejtem bővebben is, csak most már muszáj ennem, mert még csak House-zal táplálkoztam, amint hazaértem a melóból rávetettem magam az epizódra. :D Úgyhogy most kaja, de utána I have to come back.
OMG...most néztem meg. Teljesen lenyűgözött ez az epizód. Engem sikerül lenyűgözniük újra és újra, ez van, megadtam magam nekik telejsen. :) Nem vagyok egy kezdő rajongó, de amit mostanában csinálnak, az előtt csak leborulni tudok, House akkor is teljesen a karakterében marad, ha érzelmekről van szó, nem lesz nyálas, nem esik ki a szerepéből, ahogy a sorozat sem, és ugyanolyan zseniálisan tálalják ezt a témakört is, mint eddig bármelyiket. Rulajdonképpen ahol emberi kapcsolatokról van szó, ott ez a sorozat nem igazán nyúl félre. Imádom őket százszorosan is. Meg kell néznem újra. :)
Tegye fel a kezét, aki NEM sikított a végén, hogy csöngess már be bastard!!!!!!!!!! :D Candy, emlékszel a kis szösszenetre, amit együtt írtunk? Na, egy az egyben azok a jelenetek játszódtak le a szemem előtt, ha House most becsönget és Cuddy be is engedi... :D Nyilvánvalóan egyértelmű volt, hogy nem lesz így, de mégis, az illúziót elhintették, kész, vége, most már megállíthatatlan lesz a fanok fantáziája. Nem mintha eddig nem lett volna az.
Ez a rész nekem tetszett. Észrevettétek, remélem, hogy már majdnem együtt a régi team! És annyira jó volt ez a rész így, bár a Cameron-utálóknak biztos forgott a gyomruk, de szerintem Cameron százszor színesebb egyéniség, mint Tizenhármas, aki a mai részben benne volt egyáltalán?! Who cares. És Chase édes mosolya a legvégén... annyira imádnivaló volt. No meg Jimmy!! Ahogy fűzte Cuddy-t, hatalmas meggyőződéssel, aztán a szex szónál fennakadtak a szemei! LOL!!! Hatalmas volt. House meg hozta a formáját, és pontosan úgy folytatódott a csók után az egész történet, ahogy én speciel vártam. De mégsem volt az az ' én megmondtam'-érzés, meg nem volt klisés, annak ellenére, hogy számítani lehetett erre, csak erre, gyakorlatilag. Viszont mindketten érzik azért, House és Cuddy, hogy IGEN. Ő kell nekem, de nem merem meglépni, mert félek a csalódástól. Remélem, folytatódik ilyen irányba a dolog, bár nem tudom, beteljesül-e igazán ez egyszer... amolyan Mulder-Scully?:D A heti beteg elég unalmas volt, főleg, hogy mindenki Cuddy és House-csörtéket várt, gyakorlatilag alig vártam, hogy végre ne a beteggel foglalkozzanak. És ideje volt elővenni a Cameron-Chase szálat, persze Cameronnak megint House adta meg az utolsó lökést.... :P
((szakdoga... nyugodtan elkezdhettem volna fél 5kor is, mikor felrakták...most kéne House agya és Cameron minden cikkírói képessége és szorgalma :S :S :S :S :(((( ))
Hát ettől én is! :D Annyira aranyos volt! Basszus, Taub kezd karakterré válni, el sem hiszem.
13-tól már megint kész voltam, most újabban drogszakértő kemény csaj... *szemforgatás* Először kiakad, hogy törvénytelen drogot venni, utána meg az a szakértelem, meg a keménykedés...vázz. Szánalom.
Viszont most néztem meg másodszor a részt, és még mindig kurvajó, sőt! Esköszöm, másodszorra jobb lett. :)
Ja, és tudom, mi volt még jó: amikor Taub szívatta 13-t a lakásban :)) Hogy a fejéhez vágta már, hogy annak ellenére, hogy 13-t olyan nagy szeretetben nevelték fel, eléggé screwed up. :DD
Az meg, mikor elmentek kokaint venni és odaáll Taub, hogy We'd like to buy some cocaine, please :DDD Majd lefordultam a székről :DD
Tintatartója. :) Jimmy kicsit visszament az időben. :D
A "you would suck as a mother" a legmélyebb, ahova House eddig süllyedt, akkor utáltam, de nagyon. És nagyon örülök, hogy ezt most Cuddy felhozta, és szembesítette vele.
A heti beteg meg tiszta Jack Nicholson volt a Ragyogásból. Igen, mondasz valamit :)) Bár annyi különbséggel, hogy Jack Nicholsonra sosem buktam, de este meg ezzel a Salvator Xuerebbel álmodtam. És van neki egy helyes tesója is :DD Szimpi család :D
Nagyon-nagyon letartolt engem ez az epizód most érzelmileg, House önző, bunkó, aljas viselkedése is basszus, tökmindegy, milyen önös érdekek vezérelték -amiket valahol meg lehet érteni- akkor is hogy lehet így bánni valakivel, aki élete legnagyobb eseményére készül? OK, persze tudom, hogy és azt is, miért. De akkor is belerúgtam volna párszor. Amellett, hogy imádom persze. :)
Az epizódok nézésekor mindig szoktam jegyzetelni, és szó szerint ezt írtam le: "Ilyet mondani, hogy "there's no unconditional love, only unconditional need", elég, most úgy megütném!!!" meg még egyéb dolgokat, nagyon hasonlóakat, mint te, Candy :) Igen, nagyon jó volt, ahogy Cuddy elküldte a francba, SOB, why do you have to negate everything???? És tényleg, akkor esett le, ez a hülye House mindig tagad valamit, és végre most valaki kimondta.
Akkor haragudtam még ennyire rá, na jó, ennél jobban, mikor szegény Cuddy azt a kislányt próbálta megmenteni, és azt mondta neki elvonási tünetek között, hogy milyen jó, hogy nincs gyereke, mert mennyire sz*r anya lenne. :(( Az volt még rám ilyen hatással.
Jimmy egyébként jól megfogalmazta House viselkedését, hogy úgy viselkedik mint egy kiskölyök, csak Cuddy-nak már nincs copfja, azt meg konkrétan nem értettem, mije nincs House-nak, de a lényeg a schoolboyish attitude volt, amit a múlt résszel kapcsolatban említettünk :)
Ó, és elolvastam a TV Guide-os Hugh/RSL interjút, gondolom, Bubu te is. Hát az valami zseniális! :) Imádom ezt a két embert, eszméletlen, tisztára, mint a karaktereik, ahogy szívatják egymást folyamatosan, de persze végig érződik mögötte, hogy közben nagyon bírják egymást. És ahogy bókolnak egymásnak, attól kész voltam! :D Bring on the bromance!
RSL: hogy mondhatod, hogy komolyan beszélsz, ha közben azt a szót hazsnélod, hogy bromance?