Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3338
Valóban? És neked mennyire kell elnyomva lenni amire már azt mondod, hogy “igazán komolyan “ el vagy nyomva? Ez persze alkati kérdés, ha neked mindegy volt, hogy a nyomorult kis anyagi létben eléldegélsz a hetvenes években, viszont a legfontosabbat, a szabadságot vették el az emberektől a kommunisták, azt, hogy tudj a világról de ne csak annyit a amennyit Aczél minisztériumának a sarkában a Lendvai Ildikó megenged neked, és a nyugati rokonoktól pedig háromévente úgy kellett búcsúzni, hogy örökre, mert nem tudtad, látod-e még őket három év múlva, nem is beszélve a megalázó néhány dollárról amit az állam kegyesen váltott neked, és ha nem volt dugipénzed akkor pont elég is volt Graz –ig…..bravo öregem, ez nem “igazán komolyan “ elnyomás mi? Mert nem testi –fizikai elnyomás, nem egy Gulagban ültél…a szerecsen tipikus mosdatása amit csinálsz.

Előzmény: csörgősipka (3306)
Géniusz Lóci Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3337
Például utakat (M3 és az elágazásai).
Előzmény: Gyurexxx (3308)
Áldást, békességet Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3336

Géniusz!

Kár, hogy az MSZP nem kamatozttata géniuszi tehetségedet, akkor talán nem lett volna alkotmányellenes az törvény, aminek a megszavazását OV-tól elvárjátok.

Szerintem ilyet nem kell megszavazni.

Vegyétek már észre: a 13 havi nyugdíjat mindenki akarta, a 14-et csak a Fidesz.

A vitában Gyurcsány agresszív porszívóügynökként, Orbán államférfiként viselkedett.

Előzmény: Géniusz Lóci (3288)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3335
Drága, ne azon törd a fejed, hogy mit nem kellett volna, hanem azon, hogy mit lehet csinálni a már kész diplomásokkal aki nem fognak takarítani akkor se ha éhen halnak.
Előzmény: lolka_bolka (3295)
LonG^^ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3334
De luxemburgban is!

De sztem Te is rajonnel ha a 35 ösön kene felmenned pestig és esetleg majd ezt megtudod tenni az M35 ön.
Előzmény: Shallow Grave (3331)
Laca_1 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3333
Ez így van, ki mondja meg, hogy ki értékesebb ebben az országban. A fiatal és a nyugdíjas is állampolgár. Ha mindenki akar egy kis pénzt, persze, hogy feszültség lesz, ha én többet akarok!
Előzmény: Shallow Grave (3326)
Géniusz Lóci Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3332
Akkor nézd meg a jobboldalon álló művészeket.
Csoóri meg Csurka akkoriban nem az íróasztalnak írt, szóval nem nevezném őket melllőzötteknek.
Előzmény: Törölt nick (3299)
Shallow Grave Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3331
Bocs a közbekottyantásért, de Cuba-ban is rengeteg autópálya van....
Előzmény: LonG^^ (3327)
LonG^^ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3330
ja es szamomra marha nagy előre lépés lesz ha debrecenbol az olasz tengerpartig autopalyan tudok vegig menni mert az nem semmi komfort!
Előzmény: LonG^^ (3327)
_alesi_ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3329
Egyetértek. Én fiatalként másképp látom, az idős egyedülállók másképp látják. Én nem kívánom senki jövőjét tönkretenni, én más kárára élni és ugyanezt várom mástól is. Megérdemlik a több pénzt, mert valóban én egész életemben a gép előtt nem fogok annyit izzadni, mint sokuk a gépsorok mellett, viszont valóban zavaró, hogy a nem lehet büntetlenül a mának élni. Sajnos elődeink rövid távra gondolkodása ez már többször is visszaütött.
Azt szeretném, hogy a nyugdíjasok biztonságban éljenek és az ország jövőjét érintő fontos kérdésekben - amiért ők már tevékenyen nem tesznek és tehetnek - ne szavazzanak. Ha biztos életük van, akkor talán már nem is érdekelné őket és valóban rábíznák azokra a jövőt, akik meg is élik. Persze a tudások és bölcsességük még ugyanolyan fontos, de valljuk be ők már nehezebben követik a dolgokat és számukra már sokminden idegen, ami nekünk természetes... Mégegszer elnézést...
Előzmény: SirContact (3313)
trikó Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3328
Amíg az állam a legnagyobb "nyugdíjbiztosító", addig azért csak gondoskodjon... :)
Előzmény: csörgősipka (3323)
LonG^^ Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3327
mit tudsz kezdeni az autopalyaval, talan a gazdasagi fejlodes egy igen erős alapja a franko uthalozat! Tudod a nagy muélti vegek ahol sokan dolgoznak nem veletlenul telepednek autopalyas varosok melle!
Előzmény: saldali (3322)
Shallow Grave Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3326
Talán ha mind a kettőt emelnék, én több pénzből élnék, a szüleim, nagyszüleim meg eldönthetik, tudnak-e abból a kicsiből támogatni.
Persze hogy társadalmi ellentét, de vagy együtt élünk vele, és megpróbáljuk mindenkinek megadni ami jár neki, vagy az egyik csoportot kiemelten kezeljük, a másikat meg elfelejtjük.
nupusz Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3325

Valahogy ki kell húzni az országot abból a szarból, amibe 1998-2002 között került.....

És ez nem megy olyan gyorsan, viszont gőzerővel ezen dolgozik az MSZP...

Előzmény: saldali (3322)
trikó Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3324
Ez viszont pontosan így van...
Előzmény: Laca_1 (3318)
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3323
Így van, elég megalázó is lenne, ha akár az állam, akár a rokonok gondoskodására szorulnék!
Előzmény: Laca_1 (3318)
saldali Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3322

azért asszem azt nem kellene elfelejteni megkérdezni a gyuri feritől, hogy merre van a költségvetési jelentés? be van szarva attól, hogyha meghallanák az emberek, hogy milyen szar helyzetben van az ország elfordulnának tőle! hát azt hiszem félhet is....csak derüljön ki...

Na meg ugye hitelből mindenki tud autópályát építeni!!!! és gondolom az autópálya meg fontosabb mint az emberek élete! mit kezd a szegény  ember az autópályával?? semmit se! jah és persze az EU  fizeti  autópálya építésének egy bizonyos részét! erről se feledkezzünk meg! akkor mondja már meg a gyuri feri hogy hova a szarba tette azt a 6000milliárd forintot?????????????

nupusz Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3321

Ha nyugdíjas lennél, Te nem így tennél?

Az a biztos, ami most a zsebükben van.... nem az, ami esetleg 5 év múlva lesz, mert lehet, hogy akkor ő már nem lesz.....  :-(((

trikó Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3320
Is.
Azért hogy mi jelent jó szakmát, értékes munkát, mivel érdemes egy "társadalomban" foglalkozni, az gazdaságpolitikai kérdés is. Persze a sznobizmuson ez nem segít....
Előzmény: DJ Bee20 (3311)
nupusz Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3319

Ide vele!!!!

MUTI!!!!!

Előzmény: Amorf23 (3310)
Laca_1 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3318

Szerintem nem az az időskori perspektíva, hogy eltartsa az embert a gyereke (vki nem is vágyik rá).

Egy ember addig marad erős az élethez, amíg nincs kiszolgáltatva - magyarul önálló!

Előzmény: _alesi_ (3305)
Shallow Grave Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3317
Tudod, mi a bajod?
Mintacsaládban élsz.
Nézz egy kicsit körül!!!
Az a néhány hangos hang, tudod te mennyi az?
Pár 10-100 ezer öreg elhagyatott ember!!!
Abban igazad van, támogassa a családjuk őket, rendben, és akivel nem foglalkozik a családja, azokat lőjük le?vagy csak csendben nézzük hogy éhenhalnak???
Dolgozni már nem tudnak.
Elnézném egy Tvshowban, ahogy xy év mulva könyörögsz egy kis kenyérért, mert a családod cserben hagyott, és a Te javaslatodra, hoztak egy törvényt arra hogy a fiatalokat támogassuk, ne az öregeket.
Te meg csak magadra tudc gondolni, csak a Te jövődre, de arra nem hogy mi van/lesz a most szegény öregeivel.akiknek mindent köszönhetc.
csörgősipka Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3316
Ja, még valami: a barátom, aki annak idején felfestette a "ruszkik haza!" feliratot a főútra, majd nemsokára inkább elment az országból, mert az állambiztonságiak folyton zaklatták, visszatért, mikor megindult a rendszerváltás.
És érdekes módon, most nem a komcsizókkal üvölt együtt, pedig neki lenne miért.
Előzmény: csörgősipka (3306)
Géniusz Lóci Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3315
Csak ott Amerikában kicsit többet keresett (a helyi árviszonokhoz képest), mint nálunk keresne. Itt egy mekis négyórás munka fizetése a tisztességes éhen haláshoz is kevés.
Előzmény: Derek (3282)
türelmes Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3314

Igaz, csak a munkaválallók mintegy 40 százalékát érinti...

Azaz: 1,5 millió munkavállaló munkaadóját!

Előzmény: Logofet (3056)
SirContact Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3313
ezzel szerintem mindenki egyet ert.
Ugyanakkor azon is erdemes talan elgondolkodni, h bizony jelentos mertekben befolyasolja az orszag jovojet a nyugdijasok szavazata. Es ok nem feltetlen arra szavaznak, ami a orszag jovojenek jo lenne (indirekt modon nekik is!!), inkabb a "amit most a zsebemben erzek az a biztos" vonalat kovetik, ertheto okokbol.
Azok az emberek szivahatnak miattuk, aki az o nyugdijukat termelik, es ez az amit nem ertenek meg sokszor (vagy nem erdekli oket) a nyugdijasok.
Ez egy tarsadalmi feszultseg, mindket nezopont jogos szerintem.
Előzmény: Shallow Grave (3293)
nupusz Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3312

Aha. Ez mind szép és jó..... de ismerek olyan idős embert, akinek meghaltak autóbalesetben a gyermekei, unokái..... ŐT KI FOGJA ELTARTANI??????

Ez egy szélsőséges eset. Viszont sokan vannak egyedül különböző okok miatt. És csak magukra, illetve az államra számíthatnak. Hidd el, hogy nagyon jól jön nekik a 13. havi nyugdíj.

DJ Bee20 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3311
nem is mondtam. A társadalmi elvárások oka
Előzmény: trikó (3309)
Amorf23 Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3310
Megjött a Gallup a tegnapi vitáról. Nem sok jóval kecsegtetem jobboldai barátaimat.
trikó Creative Commons License 2006.04.06 0 0 3309
Na ja. A mi (nem alibi-)diplomásaink találnak munkát Erópaunióban mi meg importáljuk a fenyőbútort Romániából:)))
Festőt, meg más építőipari melóst verbuválunk a Moszkva-téren.

Ez viszont nem egyetlen kormány sara...
Előzmény: DJ Bee20 (3301)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!