ÓÓÓ, sose bántanálak. De ami igaz az igaz. Bár ma se történt semmi, tehát úgy tűnik ma lélekben velünk voltál :) Küldesz nekem fényképet? ha jól láttam készültek nem publikus képek is :)))))
Nagyon köszönjük a szurkolást Nektek, nagyon jól esett. Sokminden összejött nekünk, volt sós és savanyú, de végig mentünk. Legközelebbi versenyen már még inkább mászunk előre.
miután valamelyest helyrejött a tüdeje, pénteken megoperálták a gerincét, de még hetekbe telik, mire meg tudják mondani, hogy mi lesz vele. akár százszázalékosan is helyrejöhet, de az is lehet, hogy nem lesz változás. szoríccsunk neki...
más.
indul a tunézia rally, kéretik megtenni a tippeket a befutóra!
Egy kis Eger ... (annyira úúúúútálom az aszfaltot ... ) Első gyors,első autó... nagyon sok lett Benik Balunak,kicsapott egy kisebb facsoportot,de ment tovább...
Eléggé sprórolnak az utóval a csajok, de bent vannak! Állítólag van minden... Az 5-ből 4 gyorson már sötétben mentek! Szűk utak, eső, hó, stb. A mai utolsót törölték! Mostanában értek be a szervizbe...
Pihizni????? Benzingőz és gumiszag!!!!! Bár nekünk ennyi a pihi :)))) ja, este azért kiáztatjuk magunkat Egerszalókon és talán nekem is jut egy kis mézkúra már :)))