Évtizede megy a nyílt és az alattomos propaganda, hogy a marihuána nem káros, nem okoz függőséget és ezért legyen szabad. Itt szeretném összegyűjteni az ellenérveket.
eszembe jut ilyenkor Hérodotosz, aki megírta, hogy a szittyák a napünnepkor (ha jól emléxem egészen pontosan őszi napéjegyenlőségkor, de lehet hogy tévedek és csak a nyári napfordulókor) a kendert hatalmas kazlakba hányták, meggyújtották, és körtáncot jártak körülötte
mi maradt ebből szittya feleim?
a rendőrök bűnjel-elégetése, amikor, mind a kb. 15 szolgálat-teljesítő rendőr teljesen befüvezett állapotban égeti a lefoglalt anyagot...
(a maradék meg árulja a neppereinek a speedet, meg a többit, ahogy az Csonkapocsolyában szokás, parlamenti képviselőink min. 40%-a meg kokainozik... --- szép, mondhatom)
erre mint hab a tortán jön ez a szerencsétlen, 'jobb' sorsra érdemesült Jobbik
jo a piapa, de mint eros dohanyos, inkabb a jo kis jointot preferalom (mar ha ippeg kedvem van hozza) Nem voltam/vagyok/lettem fuggo. Evente egyket alkalom max
"Már csak azon tanakodunk, hogy pipa vagy vízipipa legyen-e. (javaslatok?)"
A vízipipától nem fogsz annyira köhögni, viszont jobban be fog ütni. Keveset (1, max. 2 slukkot) szívj elsőre, ne légy mohó. És ne szokj rá. (bár legyőzni a függőségedet, és ezáltal megismerni önmagadat a jó út a boldogsághoz..:)
Tévedés, tisztelettel: a coitus interruptus az coitus interruptus, amit lehet nővel is csinálni. Az onanizálás nem szakítja meg a coitust, hanem éppen ellenkezőleg: végbeviszi, de nő nélkül.
Nem túl érdekes, csak engem kicsit zavar, ha maszturbálást mondanak férfiakra: az egy nőknek fenntartott fogalom.
Ezt az idióta Tóth Tihamér atya írta annak idején a "Megérte, fiúk?" című elrettentő könyvében.... baromság. Viszont annyira sikerült beépíteni a köztudatba, hogy a férfiak hullanak a prosztatarákban, mint a legyek... teljesen fölöslegesen.
Ha csak előbbre hozza vagy felerősíti a negatív hajlamokat, akkor is káros. Nem vállalhatjuk a felelősséget, hogy egy egész generációból legyen semmi-ember.