Szia! Természetesen jöhetsz, örömmel látunk. Van utánpótlás csapat, és ki is próbálhatod magad. Szerdán 18.00-kor van a következő edzés a Tiszavasvári úti sportpályán. Gyere bátran, és hozhatod vagy két-három haverodat is.
Sziasztok! Én 15 éves vagyok és hát elég nagydarab 140+ kg szeretnék ebben a sportágban játszani. Azt szeretném kérdezni hogy ez lehetséges-e hogy kipróbáljam magam akár elmennék egy edzésre vagy bármi de érdekelne. Utánapótlás csapat van-e és ha igen abba kipróbálhatnám-e magam? Ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni
Eladó egy Amerikai Futball teljes felszerelés Budapesten, körülbelül 10 edzést értek meg, szinte új állapotban. Sérülés és anyagi okok miatt kellett abbahagynom a játékot. A cucc minden darabja Budapesten az "ESA Extreme Sport Shop"- ban (http://www.american-football.hu) lett vásárolva, a zárójeles árak a bolti árakat mutatják. A cucc darabokban ill. együtt is eladó. Az egész egyben 60 000 Ft-ért vihető. (Teljes ára a boltban 128 260.-) Postázás megoldható postaköltség ellenében.
Szombaton az edzés 13:00-kor kezdődik a pályán! ( videózás + edzés ) Előtte Tryout 11:00-tól.
A vasárnapi bemutatón tanácsos mindenkinek ott lenni aki tovább szeretne haladni velünk! Igaz ez szombatra is! Előre jelzett és elfogadható indokú távollét ok.
Ma 18:30 Csumpi
Tanácsos a dolgokat komolyan venni! Aki nem teszi az magára vessen!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki tudna jönni holnap a Sipkay-ba szórólapozni 9:40-re egy egész szüneten keresztül az jelezze nekem itt a fórumon vagy telefonon vagy személyesen ma edzésen.
Holnap (pénteken) csapatnépszerűsítéssel egybekötött bemutatót tartunk a Kossuth-téren. Aki ráér legyen ott, legyünk minnél többen. Ez egy fontos alkalom! Aki tud jöjjön 15.00-ra felszerelésben. Keressétek Ákost.
Mindenkit várunk szeretettel, MA 16:00-tól az NYVSC pályán egy kis közös munkára! Nem baj, ha később jön valaki, mert ott leszünk! Át kell rostálni a homokot!