A topic nevéből is látszik, hogy milyen fotós eszközök börzéjéről van itt szó.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Nem tudom, mennyire ide való (hiszen nem gép, hanem obi), de gondoltam, itt is érdeklehet valakit:
Olcsóbb lett a Tamron SP 26A – Adaptall-2 35-210mm F3.5-4.2 – manuális zoom objektív.
Gyakorlatilag bármire, ami legfeljebb full frame-es, adaptálni lehet. Optikája sérülésmentes, koráról néhány porszem tanúskodik. Külsején meglátszik itt-ott a használat. A rekesz jól működik, a fókusz könnyen jár, a zoom kicsit nehezebben, de használható (és legalább nem mászik el magától a zoom). Szép képe van. Teszt fotókat kérésre tudok küldeni.
Adok hozzá ajándékba egy tokot, egy nyakbaakasztó pántot (amiről a "kulcstartógyűrű" hiányzik) és egy nem eredeti első lencsekupakot. A megfelelő adapter beszerzésében is tudok segíteni.
Hibás gépet árulni ennyiért érdekes. A Rollei Prego 90 28-90mm gépek működnek hiba nélkül furcsa mód. Nem fél bele kicsi zsebe, de sokkal jobban használható és megbízhatóbb gép, mint a mit árulsz. A Schneider-Kreuznach Vario-Apogon meg piszok jó lencse sok DSLR-t hoz szégyenbe.
Ricoh GR1s 28mm F2.8 point and shoot analóg 35mm filmes fényképezőgép 120.000 Ft
Eladó a címben említett és a képeken is látható szuper kis zseb fényképezőgépem. A szokásos LCD hibán kívül mindene tökéletes állapotban van és tökéletesen is működik.
Legfontosabb funkciói: - expozíció kompenzáció - rekesz állítás - folyamatosan kikapcsolva tartható vaku!
Egyetlen hibája a kijelző probléma, ami ennél a gépnél sajnos szinte megúszhatatlan jelenség. Az LCD-n (és ezáltal a belső keresőn is) megjelenített információk kijelzése, az aktuálisan kiválasztott fényképmódon kívül csak félig meddig látszódik. A javítása házilag filléres tétel lenne, de én nem szerettem volna megbontani. Vállalkozó kedvűek több leírást is találnak hozzá a neten. (pl.: http://bit.ly/ricohrepair1http://bit.ly/ricohrepair2http://bit.ly/ricohrepair3 )
Ebayen 130-170ezer forint körül mozognak az ugyanilyen állapotban lévő gépek, a vámkezelés után pedig 165-215ezer forintos beszerzési árral kalkulálhatsz.
Igény esetén 5000 Ft előre megfizetett felárért egy darab próbatekercs ellőhető az átvétel helyszínén a jelenlétemben. Ezután 2 napig tudom félrerakni a gépet az érdeklődőnek, amíg a filmet előhívja és eldönti a vásárlási szándékát.
ÁTVÉTEL: Személyesen Budapesten (elsősorban a Király-Kazinczy utca sarkánál) vagy Értékbiztosítva, előre utalás után, legkésőbb az összeg beérkezését követő munkanapon feladva: Foxpost vagy Posta csomagautomatába: +1000 Ft Házhoz: +1500 Ft ______________________ ALKU SEM ÜZENETBEN, SEM TELEFONON, SEM A HELYSZÍNEN NEM LEHETSÉGES. KÉRLEK TISZTELJÜK EGYMÁS IDEJÉT ÉS PÉNZTÁRCÁJÁT! MINDEN EGYÉB KÉRDÉS ÉS IDŐPONT-EGYEZTETÉS E-MAIL ÜZENETBEN.
Keresek Ercona2-est, vagy hasonló rollfilmes, 6X9-es kihuzatos gépet, leginkább zár/optika/kihuzat hibásat, DIY projekthez. Alapvetően csak a váz kellene, viszont az optika védő fedél és a hátfali kisablak legyen jó állapotú.
Eladók a képen látható manuális objektívek. Minden lencse karcmentes, gombamentes (kivéve az FD 135 mm 3.5-öt). Mindegyiket sikerrel használtam egy Sony 7RII-n.
Minolta Macro Rokkor 3.5 100 mm + 1:1 konverter, Minolta Macro Rokkor 3.5 50 mm, Canon FD 2.8 24mm, Canon FD 1.4 50 mm, Canon FD 3.5 135mm, Canon FD 4 200 mm, Yashica DSB 2.8 135 mm
Mivel az FD 24 mm elkelt, egyben az egész csak 50.000 Ft! Leáraztam, csak vigyétek. Kérésre bármelyikről küldök képet.
Részletek (serial No., képek) a Canon FD és Minolta MD lapokon.
Cosina CSL gépváz, Cosina Auto 50/2.1, szép állapotban, elemmel, működő fénymérővel. Lencsék karcmentesek. Gyári Cosina feliratos első lencsevédő kupakkal
sn:7750200, 750436
Ár:12eft
Chinon CS gépváz + Chinon55/1.7, karmcentes lencsék, gépvázban elem, fénymérő működik. Objektívre első lencsevédő kupak van hozzá.
sn:428149, 381471
Ár: 12eft
Előreutalás után tudom küldeni mpl automatába, ha viszed mindkettőt, állom a szállítási díjat.
Eladók a képen látható manuális objektívek. Minden lencse karcmentes, gombamentes (kivéve az FD 135 mm 3.5-öt). Minedegyiket sikerrel használtam egy Sony 7RII-n.
Minolta Macro Rokkor 3.5 100 mm + 1:1 konverter, Minolta Macro Rokkor 3.5 50 mm, Canon FD 2.8 24mm, Canon FD 1.4 50 mm, Canon FD 3.5 135mm, Canon FD 4 200 mm, Yashica DSB 2.8 135 mm
Egyben az egész 100.000 Ft!
Részletek (serial No., képek) a Canon FD és Minolta MD lapokon.
Érdeklődés: 06-húsz-357-negyvenhét-65 vagy email publikus.