Semmi es senki nem surget erre, legfejlebb te onmagadat amikor tukorbe nezel. Ketsegtelenul azert ennek is vannak veszelyei: alulertekereled, vagy felul. de meg mindig sokkal kevesebb amikor ugy erzed: basszus... most mar tobb mint fel eve alul mulom onmagamat. ilyenkor erdemes barmilyen, az altalad legjobbnak tartot sporthoz visszaterni.
Egy tok varatlan jo kozerzet nem igy fog radtorni, amiutan romma sportoltad magad: hogy hello, en vok a jokozerzet, csak mert sportoltal. Ez sporttal eltoltott 30-40 ev ilyen-olyan munkaja. Csak csinald (semmi kozom a nikehoz).
Mondanam, hogy a tulededzettseg tipikus tunetei. Siman lehet, de ha csak felgozzel is (pont eleg lenne), kezdj valamit magaddal.
Ezzel a gondolkodással neked nem szteroidra van szükséged, hanem egy jó pszichológusra. És ezt minden bántás nélkül mondom. Mielőtt visszafordíthatatlan károkat okozol a szervezetedben.
Szar az alkatod, nem bírsz hízni, másfél éve edzel, 18 éves vagy, 58 kiló. És neked nem a testépítés MEGTANULÁSÁN jár az agyad, hanem a versenyzésen. Meg a szteroidon. LOL :D
Semmi izom nincs rajtad, ha is benyomsz valami szart, maximum leszel 63 kiló (az is kizárólag víz), ami a pár hetes kúra után, volt-nincs.
zárójelben: képzelem milyen étrended/edzéseid lehettek másfél év alatt, ha 58 kilósan nem tudsz hízni. :D
Nemtudom hogy jóhejre dobom e fel a témát de hátha valakit érdekel ittis páréve beleakartam vágni egy konditerembe s nagyonsok új gépet beraktároztam ezt szeretném egyben eladói 500 000 Ft ért cápák legalább 1,5 milla cuccom van s szeretnék megszabadulás tőle értéke szilánkjaként eladom! Minden van férfi felsőtesthez tárcsák stb! Ha érdekel valakit küldök képeket! 0620 217 6006 számom
Az utána olvasást és kutatást csak támogatni tudom. De a legjobb, ha semmit sem használ.
Pár éve volt nálunk a teremben egy ökörsütő - tán a kérdezővel egy korosztály lehetett, 20-es évei elején - aki elkezdett valami kúrát majd bevizesedett a tüdeje. Pár napig/hétig az intenzíven feküdt, majd meghalt...
Olvass utána, ne fórumról kérj tanácsot, hanem lektorált könyvből szerezd meg a tudásod. Van egy Anabolics nevű könyv sorozat, a 11. kiadás a legújabb.
Ha beszélsz angolul, ezt mindenképpen elolvasnám, mert végigveszi a jelenleg kapható szereket, és hogy hogyan lehet őket úgy használni, hogy a lehető legjobban lecsökkented a mellékhatások esélyét. Ha minden áron kokszolni akarsz, tanulj előtte, másképp egy nem sikerült kúra jön majd, ami után még reménytelenebbnek érzed majd a helyzetet. Egyébként meg biztos mondták már, de talán baráti kört kellene cserélned. Egyáltalán nem természetes az, hogy így viselkednek veled, nem kell ott maradnod és tűrnöd, nem kell érintkezned azokkal az emberekkel, akik így bánnak veled, van választásod.
Mert szerinted hol lesznek azok az emberek,mire felgyúrod magad?Jó eséllyel már nem fogod tartani velük a kapcsolatot és lehet,hogy nem is fognak emlékezni rád.Attól,hogy kigyúrod magad lehet,hogy belül maradsz ugyanaz a cingár kölyök,mint most.És akkor még az sincs meg,hogy a saját erődből érted el,amit elértél.Igaza van ZB-nek,szerintem fogadd meg a szavait!
Jogos,hogy segítséget kérni jobb,mint nem,de te egy olyan dologhoz kérsz segítséget,amit szerintem az ide kommentelők elítélnek.Tényleg megérne neked mondjuk egy visszafordíthatatlan egészségkárosodást az,hogy a kicsúfolóid egyszer megdöbbenjenek?Miért érnek ennyit neked ezek az emberek és miért számít ennyire a véleményük?Tisztán is elérhetsz olyan fejlődést pár év alatt,hogy senki se nevessen ki a testalkatod miatt.Én a helyedben inkább ezt választanám...
Okés, lehet igazad van, nem fogok megélni belőle! Viszont egyaltalán nem vagyok elégedett a testemmel. Éveken keresztül csúfoltak mindenféle képpen. Ez hagyott bennem mélyebb sebeket és nyomokat. Elkezdtem focizni, nem tudom mit vártam tőle, de csinaltam nagyon sokaig. Majd amikor komolyabban elkezdtek bas*ogatni akkor neki álltam boxolni, gondolván majd megerősödöm és nem csúfolódnak! Lehet erősödtem, de ugyan úgy egy cingár kis csávó voltam. Eljött az amikor azt mondom, nem fog érdekelni még ha tönkre is teszem magam... Csak egyszer had álhassak ki a sok köc*ög elé, hogy ne úgy nézzenek rám mint egy földönkívülire. Segítséget kérni, úgy tudom még mindig jobb, mint magunknak megoldani olyan dolgokat amikhez nem igen értünk. Reménykedtem, hogy ezt itt is így látják majd. Megértem amit mondasz és, hogy mindenki ellenzi, hogy kokszoljon az ember. Tényleg ezért hálás vagyok, de nekem nem az óvva intésre hanem segítségre van szükségem a feltett kérdéseimben. Állok elébe, ha ezért mindenki a fejem tépi, ezt elhatároztam, megcsinálom vagy segítséggel vagy anélkül.
És miért akarsz versenyszinten badizni?Ebből nem fogsz megélni még akkor sem,ha teletömöd magad szteroiddal és elérsz egy szintet.De most tényleg azt várod,hogy majd valaki tippeket ad neked,hogy mivel tudod tönkretenni magad?
Háát, nyilván aggódom mindenféle mellékhatás miatt. Sok minden miatt aggódhatnék, de... mindig csak akkor kezd el igazán félni az ember amikor már bekövetkezett a baj, reménykedem, hogy velem nem fordul hasonló elő
Üdv mindenkinek! Próbálok a lehető legrövidebben fogalmazni, nehogy valaki megunjon. 18 éves srác vagyok, előszeretettel sportolok már kis korom óta, sok sportot kipróbáltam, jelenleg a testépítést tolom, lassan másfél éve, nem sok eredménnyel az alkatomnak köszönhetően. Nagyon nehezen hízó típus vagyok, annak ellenére, hogy zabálok szinte egész nap és minőségi kajákat! Jó nyilván néha becsúsznak a különféle junk foodok de az is bőven rám fér. Viszont szeretném komoly szinten elkezdeni ezt az egészet. Komoly alatt a versenyszintű testepítést értem. Lehet sokan most ellenem fogtok szólni, viszont a kérdésem lényege az lenne: milyen szteroiddal kezdhetném el ezt az egészet? Nehez, nagyon nehezen hízó típus vagyok mint említettem. Több különféle oldalt böngésztem már, de arra jutottam, megkérdezek tapsztaltabb embereket, hátha valaki tudna tanácsot adni. Kezdésnek egy Deca kúrára gondoltam, viszont mellé nem tudom mit lenne érdemes használnom. Sok helyen láttam, írják a HCG-t viszont találkoztam már a tesztoszteron enantát névvel is. Edzéssel nincsenek bajok, ha kell heti 4-4x is el tudok járni. Tömeget és izomtömeget szeretnék elsősorvan növelni, mit tudnátok tanácsolni? Ha kérhetem akkor a Deca mindenképp legyen benne, mert már vettem egy 10 milis adagot 250/ml hatóanyagtartalmút. Deca mellé mit lenne érdemes a növekedés érdekében szedni ésperdze, hogy a lehető legkevésbé bánja a szervezetek, hány hetes legyen a kúra, milyen adagokat használjak?
Ha csak ennyid van és nem is tudsz még beruházni súlyokra,akkor fáraszd ki az izmot fekvenyomás előtt pl. fekvőtámaszokkal vagy tárogatással.De tolódzkodhatsz is mellre,az is jó.
Üdv! Edzegetek itthon egykezes súlyzókkal. A legtöbb izomcsoportot meg is tudom dolgoztatni, de a mell az problémás. Ugyebár összesen 22 kg súly áll a rendelkezésemre. Az oldalankénti 11-11 kg-al viszonylag könnyen megy a 4x10-12-es fekvenyomás sorozat, így pedig már nem látom túl sok értelmét. Mit javasoltok, térjek inkább át különböző fekvőtámasz variációkra?
most nem jol vitatkoztok. a napi kcal bevitel mellet legalabb annyira fontos a makronutriensek szamolasa is. kezdetben, nagy tulsuly eseten nem annyira, mert az etrendben minden fajta jo valtoztatas egy ideig eredmenyes. viszont ahogy kozeledik a celsulyhoz, ott pl. a szintentartashoz, sokkal nagyobb szerepe van a makrok betartasanak, feltetelezve, hogy a sportmozgas az egyre jobb, es egyre intenzivebb...
vagyis, megitilesem szerint, nagyon is erdemes tisztaban lenni a bevitt kcal mellett, a helyes makroaranyok betartasara.
igy igaznsk velem, hogy pl. a rantott fagyi, sok fokhagymaval, mustarral, helyes makrok mellett, neha siman belefer :)
Természetesen ha izmot is akar majd a leányzó építeni, netán később megtartani azt, akkor már árnyaltabb a kép, de először most fogyjon le, és ha mondjuk rántott csirkét tud csak enni a munkahelyén, az se problémás, a lényeg, hogy legyen kalóriamínuszban konzisztensen, és legyen némi sikerélménye.
Annál kicsit bonyolultabb az emberi szervezet, minthogy "nem azon múlik mit eszik, hanem, hogy mennyi kalóriát visz be". Önmagában a kalória semmit nem jelent. 100 kalória rizs, soha nem lesz egyenlő 100 kalória csokival.
Ahogy alattam utaltak rá (részben), rántott fagylalttal is le tudna fogyni, nem azon múlik mit eszik, hanem, hogy mennyi kalóriát visz be. A lényeg, hogy egyen kevesebbet, akkor fog tudni lefogyni. Most kalóriapluszban, vagy legjobb esetben kalóriaszinten (se nem fogy, se nem hízik) van minden egyes nap, ezen a kondi nem fog segíteni. A teljes napi kalóriafelhasználása alatt kell ennie 4-500 kalóriával minden nap. Amit jó lenne teljesen elhagyni, az az édességek, és mondjuk köretnek egyen mindig rizst vagy salátát. Mérje a súlyát minden héten, reggel, ruha nélkül, fürdőszobai teendők után. Ha nem fogy heti 80-90 dekát, lejjebb kell vinni a bevitt kalóriákat.