Sajnos nincs. Gyerekként érdekesebbnek találtam ezt a gumibetétet, mint a kupakot. :-) Viszont azóta se láttam ilyet, soha, sehol, pedig jópár kupakot szétszedtem. :-) Fogalmam sincs, hogy esetleg valami régi nyereményjátékban volt-e szerepe, vagy annak a fajta sörnek minden kupakjában volt-e ilyen... :-/ Az internetes keresőkben sem találtam ilyet, de lehet, hogy nem voltam figyelmes.
Hát én kb.4-5 éve gyűjtöm és kb.2000 féle van,gyerkkoromban is gyűjtöttem,akkor a mennyiség számított,de sajnos a gyűjteményem a szüleim jóvoltából a kukában landolt!Egyébként arról a kupakról beszélek ,ami a képeden a Holsten és a piros Baccardi között van!Nem Traubi véletlenűl?Az új Szalon akciónak örülök,de sajnos nálunk még nem kapni egyenlőre!
Kupakkirály,nincs több cseréd?Sajnos ezek nekem is megvannak!Az alsó sorban a Holsten mellett milyen van?Engem inkább régebbi,vagy ritkább kupakok érdekelnének!Pl.néhány különlegesség a gyűjteményemből:
Eddig is lehetett beszállítóktól érkező söröket kapni az Ikeában, most azonban a svéd gyártó saját főzeteket álmodott meg – írja a Social Times. A bútorokhoz hasonlóan a sörök is hangzatos svéd nevet kaptak, a barnát Öl Mörk Lagerként, a világosat pedig Öl Ljus Lagerként kell keresni a polcokon."
Lehet már kapni Magyarországon is!
A Öl Ljus Lager kupakja:
Az Öl Mörk Lageré is ugyanilyen, csak sötét színben.