Nem tudom, mi a csoda lehet, talán a tűzfal nem engedi, ugyanis most sem jön be, még az alábbi linkkel sem. :-( Azóta megjött a fájl, legalább már olvasni tudom! :-))
Szerintem hónapok kérdése, és Ferpotter felteszi a ffnetre is... az owl egyrészt hol megy, hol nem, másrészt meg regisztrálni is kellene... (PS: Ránéztem, most épp megint nem megy. Tényleg nem tudom, mi értelme az ilyen amatőr zugszájtoknak, amikor van ffnet.)
Kedves eszkiesz! Valamiért nálam egyáltalán nem jön be a tauri, pedig el is volt mentve, kerestem is... :-( Talán elköltöztek? Lehetne, hogy frissíts a fanfiction.net-en is, hogy hozzáférjek az új fejezethez? Biztos nem vagyok egyedül a problémámmal... Nagyon hálás lennék. :-)
Na jó, bevallom, ebben elfogult voltam. Talán ez nem is csak Pitonnak szól, hanem a táncnak magának, de ha nagyon magyarázkodni akarok, akkor bedobhatom a professzor maximalista karakterét, hátha meggyőz... :-) Azért ne egy versenytáncost képzelj el, csak annyit, hogy valaki jól vezet. Egy keringőnél azért ez nem olyan óriási durranás talán.
Hú, az aztán a cliffhanger;)... de azért egy gonosz kis kérdést engedj meg: nem lehet, hogy kicsit eltúlzod Piton fényezését? Hogy lehet valaki jó táncos, aki sosem tanult táncolni, ezelőtt mindössze egyetlen egyszer csinálta, és ráadásul egész életében kerülte a nők (illetve általában az emberek) közelségét?
Újabb fejezet a PP és az Utolsó Halálfalókhoz: 20. fejezet - A bál Bocs, a hosszú kihagyásért. Egyúttal mindenkinek szeretném megköszönni, aki szavazott a regényre az Arany Főnix II-n. :-)
Ez is lett végre: Álomvirág 21: Ifjúkori hibák Figyelmeztetésként megjegyezném, hogy már megint Piton-nézőpont. Védőfelszerelést felvenni! Ja, és kínzások is vannak benne, de hát csak olyanokkal szemben, akik önként vállalták a Jegyet a karjukra, az meg... hát nem olyan nagy bűn, nem? ;-D
Gondoltam jelzem, hogy miután a Házasság Köve c. fordítás úgy kb. 1 éve megfeneklett, egy vállalkozó kedvű fordító magához ragadta a kezdeményezést, és elkezdte fordítani az angol történetből még hátralevő 22 részt. Az első fejezetet már fel is tette.
"Az utóbbi időben megszaporodtak a HP fanfiction kihívások a magyar fandomban. A világhálón számos slash kihívással találkozhatnak az olvasók, írók egyaránt. De mi a helyzet a hetero párosokkal?
Mivel úgy érezzük, szegény férfi-nő párosaink el lettek hanyagolva a témában, létrehoztuk a Shiconc Challenge-t (Azaz SHIp(per) Canon Or Non-Canon.)"
Holnap indulna a móka, a jelentkezéssel. Addig is oldal helyett, néhány további információval ezt a linket tudom adni.
"Meg akarsz halni, Potter?! Nem azért kérdezem, mert valami kifogásom van ellene, isten ments, csak éppen én szeretném eldönteni, hogy mikor, hogyan, és miért halj meg."