Csak ordítozni mg fenyegetőzni tudott ma:-). Fegyelmivel riogat!Csak azt nem tudom, hogy mire adhatna fegyelmit?!Az órákat percre pontosan megtartottuk, a gyerekeknek meg egy szóval sem beszéltünk a dologról előtte. Na mindegy. Tele van a mai világ szarsággal...
Kötyi Komma!!!!De ígyis-úgyis ultrabrutál befordulós szövegeink lesznek:-) Lehet, hogy összejön a csütörtöki koncilátogatás, mert Salgótarján elmarad sajna...
vakker! Köszi a pólót és a büntit srácok, mekeke nagyon jó volt. Szerintem csak toljátok vissza szépen az új számokat a youtube-ra is. Baszott jól szóltak, és nehogymár januárig kelljen rájuk várni!
Javaslom minden fórumlátogatónak, hogy addig ne menjünk tea koncertre, amíg vissza nem kerülnek azok a felvételek :)
Ez gergőnek is jól jönne, mert ha null közönség előtt kell fellépni, gyanítom ultrabrutál súlyosan befordulós szövegek születnének, ami ugye jó :)
Na, bazz, úgy néz ki ide csak én írok!Migike főleg bekaphassa!!! Amúgyosan ma kész lett a második gyártás az Angertea pólókból. Fruit of the Loom pólókra készült a nyomás, és minden méretben kaphatóak. És csak 1500Ft-ért. Fehér és fekete színekben. Akit érdekel, írjon!!!
"Az Alice In Chains a végső simításokat végzi új lemezén. Jerry Cantrell gitáros, Mike Inez bőgős, Sean Kinney dobos, valamint az új énekes William DuVall már jó pár hónapja írják a dalokat, de elmondásuk szerint nem kapkodják el a lemezfelvételt. „Az elmúlt négy hónapot végigdolgoztuk, csináltunk egy csomó jó dalt, szórakoztunk, és persze segítettük William-et a beilleszkedésben. A legfontosabb dolog, hogy együtt vagyunk. Elég fájdalmas élményeken vagyunk túl, de megérte.”
enyje basszájba, hogy szentesen voltam a múlt pénteken, 'szt eszembe is jutott a hamvas tested, fel is lettél hívva, 'szt basztad felvenni, te hűtlen dög, hogy a faszom lenne a furulyád, kiszerettem belőled most egy kicsit.
ellenben játszhatnátok már valamikor szolnok-törökszentmiklós vagy balmazújváros-debrecen körzetben, mintegy fityiszt mutatva az egész pankkk faszságnak.