Keresés

Részletes keresés

kristof-25 Creative Commons License 2018.09.30 0 0 1170

Mi van ezzel a gmail-lal? Frissítés után nálam is jelentkeztek az ismert malőrök. Vissza álltam az előző változatra, az rendben működött. Kb. 10 nappal ezelőtt megjelent a jobb alsó sarokban egy árnyék ablak, hogy egy hét múlva frissít az új változatra. Én nem akartam, de most pénteken magától újra átállt!  Na azóta megint káosz! A betöltés elhúzódik, megáll, visszaugrik a belépés oldalra stb. ha néha sikerül  4 ~ 5 próbálkozás után belépni akkor nagy az öröm. Egyébként meg a bosszankodás. Mik a hírek, lesz valami hatékony javítás ? 

TMitalhinrg Creative Commons License 2018.09.06 0 0 1169

Én is néztem a Google fórumját a kérdésben akkor még, és vissza is váltottam a régi verzióra, de ugyanúgy megmaradt a jelenség. Roppant érdekes, hogy ilyen hosszú idő alatt ilyesmit nem tudnak megoldani.

Előzmény: pimre (1168)
pimre Creative Commons License 2018.08.30 0 0 1168

Úgy látom, hogy az új felületre való áttérésnél nagyon sokaknál jelentkezett a probléma:  https://productforums.google.com/forum/#!topic/gmail/BIVS67ad60g;context-place=forum/gmail

És a válaszokból kitűnik, hogy a szakértők sem nagyon tudják az okát, csak találgatnak. 

Próbáld meg a beállításoknál (fogaskerék) visszatérni a régi felületre. Hátha segít.

Előzmény: TMitalhinrg (1167)
TMitalhinrg Creative Commons License 2018.08.27 0 0 1167

Igen, azonnal kilép, és Chrome -nál.

Előzmény: pimre (1166)
pimre Creative Commons License 2018.08.26 0 0 1166

Nem hiszem, hogy tudok segíteni, de egy lehetőségre gondolok. Biztos kilép a Gmailből, vagy helyette egy másik lap nyílik meg? Mert utóbbi esetben lehet egy redirect (átirányító) kártevő.

Egyébként milyen böngészővel használod. Ha nem Chrome-al, akkor javaslom, hogy próbáld meg azzal.

Ha ezek nem jönnek be, akkor passz.

Előzmény: TMitalhinrg (1165)
TMitalhinrg Creative Commons License 2018.08.26 0 0 1165

Mi az oka annak, ha belépek a gmail fiókjaimba, ugyanabban a pillanatban kilép? A másodperc töredéke alatt történik mindez, onnantól, hogy beírtam a jelszót. Szinte abban a pillanatban kilép önmagától, s nekem újra be kell jelentkeznem. Először csak az egyik fiókomnál csinálta, később már mindkettőnél. Erre sehol nem találtam magyarázatot.

andaxin76 Creative Commons License 2018.08.19 0 0 1164

Sziasztok. Van rá mód hogy gmailen belűl megnézzem az összes gmail fiókot ahol az adott fiókot másodlagos email címnek adtam meg? Úgy emlékszem régen ezt a beállításokban meg lehetett nézni,de nem találom már.

TJoee Creative Commons License 2018.08.09 0 0 1163

Nos megvan, mi okozta a jelenséget, de szerintem nem kellett volna így lennie:

Be volt állítva egy szűrő, hogy a cégtől érkező (@domain.com) minden e-mail=ne legyen Spam.

Mivel ebbe domainbe az adott mailfiók is beletartozott, ezért a GMAIL így reagálta le ezt.

Tehát még mindig fennál a hibás működés (de a postafióknál tudom kezelni).

:-)

Előzmény: TJoee (1160)
TJoee Creative Commons License 2018.08.09 0 0 1162

Tovább vizsgálva úgy tűnik, hogy a Google a "Beérkezett üzenet" címkét akasztja rá a Elküldöttre is, pedig korábban ezt nem tette.

De miéééért?

:-(

TJoee Creative Commons License 2018.08.09 0 0 1161

Annyival egészíteném ki, hogy az üzenetek fejlécét ellenőrizve nem látok semmilyen másik címzettet. Így csak arra tudok gondolni, hogy a Google megjeleníti a levelet a Beérkezett üzenetek között is. De erre sem találok semmit az adott fiókban. 

A Címkézésnél sem...

Teljesen leakadtam ezzel. Pedig biztosan valami triviális dolog lehet, amit a user valahol el-kattintott...

TJoee Creative Commons License 2018.08.09 0 0 1160

Sziasztok!

Az a probléma jelentkezett, hogy ha bármilyen felületről küldök egy emailt egy adott postafiókból, az szinte azonnal megérkezik a FELADÓNAK is!
Nincsenek szabályok beállítva, nincs értesítés kérés, nincs átirányítás. 

Ugyanúgy jelentkezik a hiba a webes felületen is, és az Outlookban is. Ugyanazon a gépen, másik gmailes fiókkal nincs gond.

Arra gondoltam, hogy valamelyik kliens nyekkent meg, de hiába kapcsoltuk le az eszközöket, akkor is megmaradt ez a jelenség.

Valakinek valami ötlet?

:-)

Üdv: TJoe

ballazs58 Creative Commons License 2018.07.30 0 0 1159

Megtaláltam és szerencsémre a keresett levél is meg van. De nem tudnám elmondani, hogy jutottam el hozzá !!

Előzmény: ballazs58 (1158)
ballazs58 Creative Commons License 2018.07.30 0 0 1158

Nagy segítségre lenne szükségem: az új felületű Gmail-ban hol találom a Kuka-t? Levélírás közben eltűnt megírt levelem. Nem valószínű, hogy én töröltem, de a lényeg nem találom a Kuka-t. Fontos lenne nagyon, hogy megtaláljam.

Köszönöm.

beszferi Creative Commons License 2018.06.21 0 0 1157

Sziasztok, segítség !

Régi, nem androidos telefonról szeretném a névjegyzéket átmenteni google fiókra, android telefonra. A telefonról kimentett névjegyzék meg van .csv fájlban, de a gmail címjegyzék nem hajlandó beolvasni. Az a jó az egészben, hogy egy részét már pár napja sikerült beolvastatni. Most a többit sehogy sem akarja !

Szerintem mindent ugyan úgy csinálok. Esetleg a létrehozott  .csv -vel lehet hiba ? Hogy deríthetem ki ?

Köszi, Feri.

csanaszb Creative Commons License 2018.06.21 0 0 1156

Sziasztok,

kérem segítsetek!

Nem működnek a korábban alkalmazott szűrők.

Azt szeretném, ha bizonyos feladóktól jött levelek meg sem jelennének az Inbox-ban, hanem csak a számukra létrehozott mappában.

Évekig használtam, de pár hete nem működik.

Töröltem a szűrőt, újracsináltam, de hiába.

Az fura, hogy a szűrő előtt álló Checkbox-ot hiába check-elem be, legközelebb újra kiválasztatlan-nak mutatja.

köszi, üdv:

Csanaszb

pimre Creative Commons License 2018.05.23 0 0 1155

Sajnos ezt a lehetőséget nem ismertem. Mármint, hogy ugyanazon Google fiókon belül két Gmail címet hogy lehet létrehozni. Egyelőre nem is találok ilyen lehetőséget, bár elmondásod szerint van. Igy sajnos közelítő ötletem sincs a probléma megoldására-:(

Előzmény: kristof-25 (1154)
kristof-25 Creative Commons License 2018.05.22 0 0 1154

Nem ismétlem magam, de ugyan az a helyzet mit amikor az Excel  topik-ban találkoztunk: 30409 !

Leírásodból kihámoztam, mit írtam el: a Gmail fiókot a Google fiók-kal kevertem össze.

Tehát : Google fiókomban két levelezőm van. Ha az egyik levelezőmet meg akarom nyitni, elindul a folyamat, de bizonyos idő eltelte után ez leáll, a folyamatjelző nem mozdul csak ha Az oldal újratöltése gomb-ra kattintok.

A másik levelezőm megnyitásánál nem jelentkezik ez a leállás. Végigfut a folyamatjelző és lehet használni.

Előzmény: pimre (1153)
pimre Creative Commons License 2018.05.22 0 1 1153

Szia, nem biztos, hogy jól értelek, mindensetre a szóhasználatodat pontosítva lehet, hogy más megvilágítást kap a kérdésed: Gmail fiók nincs, Google fiók van. Annak a része a Gmail levelező, a Google Groups csoportkezelő, a Google Docs és a hozzá tartozó 15 (vagy bizonyos feltételekkel 17) GB tárhely stb.

Namármost a Google fiókodban elérhető, hogy egyidejűleg két, vagy több Gmail levelezőt használj (más-más Google fiókhoz tartozóan).

Ugyanakkor nem ismerek lehetőséget arra, hogy egyidejűleg két Google fiókhoz hozzá lehessen férni. Ezt úgy értsd, hogy például a Google Drive csak az éppen nyitva lévő fiókodhoz tartozóan érhető el. Ha egy másik fiókod Google drájvját akarod elérni, akkor ebből ki kell jelentkezni, és belépni a másikba.

Ha viszont egyszerre több Gmail levelezőt akarsz látni, akkor a jobb felső sarok közelében lévő fényképedre (vagy ha nincs, akkor a Google felirat sávjának jobb szélén lévő karikára) kattintasz, és a fiók hozzáadását választod. Ott persze meg kell adnod az email cím mellett az adott fiókhoz tartozó jelszót is. Ha egyszer sikerül, akkor máskor már nem kell a jelszóval bíbelődnöd, egy kattintással nyithatod a másik Gmail levelezőt.

Előzmény: kristof-25 (1152)
kristof-25 Creative Commons License 2018.05.21 0 0 1152

Két g-mail fiókot használok asztali gépemen.

Az egyik fiókot ha indítom, akadály nélkül végigfut pillanatok alatt a folyamatjelző és műkxi a fiók.

Ha a másik fiókot indítom elindul a f.jelző de vagy rövid idő múlva vagy már majdnem végigfut, megáll és önmagától sehova tovább és a fiók sem használható. Ha rákattintok "Az oldal ujratöltése" , oldal fölső részén körív kis nyíllal a végén (kereső sor vagy cím sor???? nem tudom) újraindul a folyamatjelző és indul a fiók. Néha ezt a műveletet még meg kell ismételnem 1x ~ 2x. Egyébként ez után nem tapasztalok problémát a fiók működésében. 

Lényegében nagyon nem zavar, de ha meg lehetne "javítani" jó lenne. 

Most frissült a win 10, de ez a jelenség a frissítés előtt is meg volt. Böngésző: Chrome

pimre Creative Commons License 2018.03.27 0 0 1151

Közben sikerült a saját levelezőmben is ellenőrizni a működést. Tévedtem, a szűrőknél nem jelenik meg az átirányítás. Viszont az átirányítás tiltása csak akkor jelent meg nálam, ha volt átirányított levelem. És az átirányítási cím törlésével (ami félreérthető megfogalmazás, és nem a fiókot törli, csak az adott átirányításhoz megadott címet) megszűnt az átirányítás. És persze az átirányítás tiltása gomb is eltűnt.

Előzmény: pimre (1150)
pimre Creative Commons License 2018.03.27 0 0 1150

Jogos az észrevétel. A 4. pontban ne arra menjél, hanem eggyel balra a "Szűrők és letiltott címek" pontra. Ott tudod törölni a szűrőket, közte az átirányítást is. Sajnos most nem tudom kipróbálni a saját levelezőmben, de működnie kell.

Előzmény: Mollancska (1148)
Kilroy Creative Commons License 2018.03.27 0 0 1149

Átirányítás tiltása

Előzmény: Mollancska (1148)
Mollancska Creative Commons License 2018.03.27 0 0 1148

Sziasztok!

Tud valaki megoldást a gmail átirányított levél letiltására?

Ez szerepel a "súgóban", ám nincs ilyen lehetőség valójában a megadott helyen:

"Az automatikus átirányítás kikapcsolása

1. Számítógépen nyissa meg a Gmail oldalát, és jelentkezzen be azzal a fiókkal, amelyben le szeretné állítani az üzenetek átirányítását.
  2. A jobb felső sarokban kattintson a Beállítások  ikonra.
  3. Kattintson a Beállítások pontra.
  4. Kattintson az Átirányítás és POP/IMAP lapfülre.
  5. Az Átirányítás szakaszban kattintson az Átirányítás letiltása elemre.
  6. Az oldal alján kattintson a Változtatások mentése gombra."

Köszönöm előre is!

Üdv:

Mollancska

bindera Creative Commons License 2018.03.20 0 0 1147

Köszönöm.

Előzmény: pimre (1146)
pimre Creative Commons License 2018.03.20 0 0 1146

1. Jobbra fenn Beállítások (fogaskerék) gomb, ezen belül Beállítások link->Átirányítás és POP/IMAP->Továbbítási cím hozzáadása, vagy szűrő létrehozás

2. Ha csak a leveleid egy részét akarod átirányítani (pl. egy adott feladótól érkezőket), akkor van egy közvetlen módszer:

Az egyik ilyen levelet megnyitod, majd fenn középen Továbbiak gomb->Ehhez hasonló üzenetek szűrése, és a megnyíló ablakban kiválasztod, hogy a feladó, a tárgy, a benne lévő szavak, vagy éppen a a benne nem lévő szavak esetleg a méret alapján, akarod a szűrést.

Ezután a 'Szűrő készítése a keresés alapján" gombra kattintasz, és a megnyíló ablakban folytatod a szűrést: Ha címkét kérsz hozzá rendelni (olyan, mintha külön mappába tennéd), vagy továbbítási címet adsz meg, akkor szóba jöhet a Beérkező mappa kihagyása, azaz hogy ott eleve ne jelenjen meg. Előre megírt válasz akkor jöhet szóba, ha például szabadságon vagy, és nem olvasod a leveleidet.

A legfontosabb a legalsó sor: Szűrő alkalmazása az egyező beszélgetésekre (xx) is. Itt már az xx helyén megjelenő szám mutatja, hogy hány ugyanilyen feltételnek megfelelő leveled van. Ha kipipálod, akkor mindegyikkel elvégzi a szűrést.

Ez a második technika leírva bonyolultabbnak látszik, megcsinálni nem, sőt talán könnyebben is kezelhető, mint az 1. változat.

Előzmény: pá_ria (1144)
Kilroy Creative Commons License 2018.03.20 0 0 1145

Igen, tud a gmail átirányítást.

Előzmény: pá_ria (1144)
pá_ria Creative Commons License 2018.03.20 0 0 1144

üdv.

Be lehet azt állítani, hogy az üzeneteimet automatikusan átküldje egy másik email címre?

pimre Creative Commons License 2018.03.17 0 0 1143

Szívesen. Örülök, hogy megoldódott mindkettőtöknél. Akkor is, ha nem feltétlenül volt szerepem benne.

Előzmény: Gabifi (1142)
Gabifi Creative Commons License 2018.03.17 0 0 1142

Nekem ma reggelre magától megoldódott, köszönöm szépen mindenesetre.

nanakata Creative Commons License 2018.03.17 0 0 1141

Sikerült!!!!

Beállítások- Labs

"Gmail Labs:

Néhány őrült kísérlet.A Gmail Labs azoknak a kísérleti funkcióknak a kipróbálására szolgál, amelyek még nem készek a széles körű kiadásra. E funkciók bármikor változhatnakhasználhatatlanná válhatnak vagy eltűnhetnek.

Ha (és amikor) egy modulfunkció működése meghibásodik, és a beérkezett leveleket nem sikerül betölteni, alkalmazza a vészmegoldást: https://mail.google.com/mail/u/0/?labs=0."

A fenti linkre kattintva helyreállt.

Köszönöm az előző linket, azt böngészve jutottam el ide.:-)

Előzmény: pimre (1140)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!