derrick kedvelőként, és mert épp németül tanulok arra gondoltam h összekötve a kellemest a hasznossal német nyelvű derrickeken csiszolnám a nyelvtudásomat - nem tudjátok hol lehet ilyenekhez hozzájutni? ez a napi ászos dvd tudtommal csak magyar nyelvű...
A Duna TV-n adott részekkel kapcsolatban szeretnélek megkérdezni Titeket, hogy az 1974 és 78 között készült részeket leadták már, csak lemaradtam róla?
A '90-es években készült részeket nem mindig néztem, mert kiábrándító volt a hangja, és már túl lélektani lett. Amikor elkezdték a régi részeket adni, akkor leküzdöttem az új hangok iránti ellenszevemet, mert rájöttem, hogy ezeket érdemes nézni. Egyébként sokkal jobban szinkronizálja Újlaki Dénes a régebbi részeket, sokkal lágyabban beszél. Az első amit láttam és meg is tartottam egy 1979-es rész volt (A New York-i látogató) és azóta mindig nézem, és ha olyan, akkor megtartom. Azt vettem észre, hogy nagyjából sorban adják a részeket, de azért így is vannak keveredések. Most már 1982-es részeket adnak, de például a nem rég leadott A harmadik áldozat című rész szintén 1979-es volt.
Szóval mi a helyzet az első négy év részeivel?
(A Napi Ászos kiadás jobb lett volna, ha DVD-n adják ki, nem pedig ilyen csapnivaló képminőséggel.)
Egyszer véget érnek múló napjaink... Sajnos egyszer minden véget ér! Nem baj, 80 részt kiadtak. Ez nem semmi a kiadótól... Elősször is gratulálok a napi ásznak, amiért ilyen hosszú ideig adták a derricket.
Ma reggel meglepve láttam, hogy nincs Derrick VCD a Napi Ászban. Az okokról semmi info nem volt a lapban. Felhívtam a kiadót, ahol megtudtam, hogy a múlt heti 80. résszel végetért a sorozat. Arról nem tudtak infót adni, hogy lesz-e helyette más.
Tegnap megnéztem a 70. epizódot. Most volt csak időm rá... (bizony még csak itt tartok) Nagyon ötletes epizód volt. Jó volt látni Horst kezében a pisztolyt. Egyébként szerintem ez igen is megtörténhet, bárkivel. Nagyon sajnáltam a színészt, mert bele tudtam magam élni a kényszerhelyzetébe.
A legutolsó újságban nektek is rossz cd volt belerakva, vagy csak az enyémet cserélték el? A 64. rész volt benne, de a 63. van az újságban írva, amúgy meg a 63. jönne a sorban.