Próbálkoztam a levél küldésével, de valamiért mindig hibaüzenet jön vissza! Mintha nem létezne ez az e-mail cím! Más megoldás esetleg? Vagy rosszul csinálok valamit talán?
Állapotra vegyél használt kocsit! Főleg Niva-t, már ha ragaszkodsz hozzá! Nézd meg a két első lábteret a gumiszőnyeg alatt, ha elborzadsz a látványtól, szaladj el. Ha feltűnően szép a karosszéria az is gyanús.
Új vagyok a fórumon. Most szeretnék Lada Niva-t venni és a tapasztalataitokra vagyok kíváncsi, hogy melyiket (melyik széria) érdemes megvenni, mikre kell feltétlenül figyelni, a gázüzemű példányok megbízhatóak-e? Mindenféle segítség, tapasztalat érdekel! Előre is köszönöm!
Kedves muzsi ez nehèz dió lesz úgy gondolom bár lehet,hogy tudtál szerezni. A niva egy èletforma èletèrzès lehet imádni utálni őket de ha utálja is az ember mègis ragaszkodik hozzá.
Egyszerú de hatásos módszer,nem csak Nivához.Leveszed a kormányoszlop burkolatot,és a gyújtáskapcsolóhoz szigszalagozod,vgy kötegelőzöd az imós kulcsot.Persze előtte másoltassál sima kulcsokat róla.Visszateszed a burkolatot,és rajtad kívül senki sem tudja,hogy ki van iktatva az imo,mivelhogy ,állandóan jelet kap.
Igen... nekem Bp. kiesik, de ha nagyon akarom akkor utána fogok menni. Megköszönném, ha tudnál olyan hozzáértőt ajánlani aki ki tudná iktatni a szerkezetet belőle.
Szia Zoli. A Niva nak a Niva a legnagyobb ellensège,szakik haverok cimbik mester-ek ès "ez csak egy lada,, ès ennek minden n mindegy ,hát sajnos nem igènyli a hozzáèrtèst ès a megfelelő minősègü alkatrèszeket.
Szakit nem tudok Zoli , de megfelelő villamossági szerelőt azt igen.
Èn pesti vagyok többnyire pesti szerelőket tudnèk ajánlani neked.
Köszönöm a hozzászólást,...azt az infót kaptam, hogy állítólag az én gépemben a műszerfalban van ennek az agya, ami nem kihagyható, illetve a piros nélkül nem kiköthető....
Tolna megyei vagyok, a környéken nem ismerek olyan szakit, aki semlegesíteni tudná nekem a szerkezetet.
Lenne egy eladó, műhelytakarítás során előkerült Niva nyomtávszélesítő szettem. 40mm-es. Ha valakinek esetleg keskenynek tűnik a Niva, keressen meg emilben.