Ja, mi is beszamoltunk rola a HQn. Semmi uj hir benne, csak a szokasos infok megintcsak. (ideje lenne mar valamelyik tuzkozeli medianak ujabb infokat kiszedni a csapatbol, mert picit kezd mergesito lenni ez a marketing strategia) GI legujabb szama sajnos meg nem erkezett meg hozzank, bizom benne hogy elobb utobb lesznek finom friss hirek...
Egyebirant minden interjuban elmondja Howard, hogy a game optimalisan az akkori (megjelenes idopontjaban) "high-end" gepeken fog igazan jol futni/kinezni, igy felo hogy egy ev alatt fejlodik megint akkorat a technika, hogy a mostani kartyakkal lebutitva talan el fog futni - eros tulzassal ;] 9800as kartyakkal nem lesz gond, ha nem is maximalizalva minden vizualis effektet, de el kell rajta futnia. Nem olyan rossz kartyak azok...
Reszemrol nem aggodok, mert futni fog, max a latvanyvilag fog elmaradni, amig be nem ruhaz az emberfia valami komolyabb eromube - vagy egy xbox2/ps3ba.
hoi
a hcgameren olvastam egy elozetest es egy interjut a jatekkal kapcsolatban, gondoltam belinkelem ide. arra azert kivancsi leszek, hogy majd milyen vidkartyan fog viszonyleg turhetoen elfutni a jatek, mert nemreg vettem egy 9800 pro-t, 1-1.5 ev mulva nem tudom mennyire lesz penzem uj videokartyara megint...:(
Howard, a producer nyilatkozta. És a cikkben azt írja az újságíró, hogy a fejlesztők asztalán láttak egy-egy, fekete ronggyal "titkosított" rejtélyes cuccot, ami vélhetőleg az XBox2 feljesztőkészlet.
Szerintem nem egyszeruen csak jot sejtenek, hanem vmi Oltarit!:) a Morrowind is ásóm volt, ez ezzel a kinezettel -erdo mi sehol mashol nem volt meg ilyen szep-, maga lesz az elo Mega RPG.:)
a kepek valoban jot sejtetnek, de azert az igazi az lesz, ha jonnek majd screenshot-ok.
a morrowind nagyon jora sikerult, ugyhogy ha ahhoz kepest kerult bele egy rakas ujitas/javitas + szebb grafika (ami valoszinusitheto a kepek alapjan), akkor azt hiszem egy, az ember jo par napra/hetre a gephez koto jatek lesz majd. :)
az idei megjelenest en sem latom realisnak, szerintem akkor mar joval tobb info/kep/ez-az kerult volna nyilvanossagra. de azert majd jovo tavassza/nyaron is nagy orulni fogunk neki! :))
Ezen a cimen lehet megnezni par szkennelt kepet a jatekbol, nagyon igeretesek! 2002 ota fejlesztik, es elvileg meg iden ev vegen meg fog jelenni. (ebben mondjuk erosen ketelkedek)