2008-ban is negyedik helyről lettünk bajnokok! Sőt, ha jól emlékszem Final Fourban is ott voltunk, és harmadikok lettünk, össze kell szokniuk a srácoknak, jó lesz ez, biztos vagyok benne!
A szövetségben hétfőn elkészítették a Theodora Magyar Kupa elődöntőinek párosítását. A "final four" a Szőnyi úton lesz, a két elődöntőt a Sportklub, a döntőt az RTL Klub közvetíti.
Theodora Magyar Kupa, elődöntők, 2009. november 21., szombat:
A következő hazai meccset hol fogják játszani a Fiúk? A meccsről készült fotókat hol lehet megnézni, a fotós srác még a csinos hölgy nézőket is lefényképezte a nézőtéren? Hajrá Vasas, csak így tovább!!
Ma este ünnepélyesen elkezdődik a TEVA-VasasPlaket Szurkolói Oldal első Online közvetítése! 19:30-tól az OB1 1. fordulójában a Vasas az OSC-t fogadja, melyet ti "percről-percre" olvashattok!
Ilyen paraméterekkel ha a félpályáról megtűzi a medicinlabdát akkor vissza kell varrni a cerberus leszakadt karját!Már most vegyenek fel az illetékesek egy háló stoppoló szakmunkást! Lesz dolga bőven.
Ma beszélgettem egy hosszabbat az MK szereplésünkről, ami egy kicsit más fénybe helyezi a kiesésünket. Előre is leszögezném, hogy nem szeretném felmenteni a csapatot! De azért emellett ne menjünk el szó nélkül.
Tehát: 1. Mi játszottuk le először a Hódmezővásárhely mérkőzést, így az ellenfelek már tudták, hogy mennyit kell lőni nekik, ami nem is volt gond. 2. Szolnok meccs: visszatérő bíró (akit eltiltottak az OBI-es mérkőzésektől, de most reaktiváltak). A román játékosunk 4 perces kiállítása! 4 éve, ismétlem 4 éve nem hoztak ilyen ítéletet a magyar vízilabda mérkőzésen! Automatikus, 3 meccses eltiltás is a következményei között. (egyáltalán nem ért annyit a szabálytalanság). 3. Szeged meccs, mint láttátok, sok kiállítás. A végére elfogyott a csapat, a vízben volt egy bekk, a többiek szélsők voltak.
Decker Ádám: tehetséges jó képességekkel (és nem utolsó sorban adottságokkal bíró, 203 cm-es, 110 kg-os ) bekk, kíváncsian várom, mennyire tudja pótolni Barnát, és a Kupa meccseken is betalált, tehát a kapu előtt sem bizonytalan.
Létay Krisztián: balkezes játékos, még nem nagyon figyeltem a játékát, de már többször hallottam róla, kíváncsi vagyok mennyivel tud többet nyújtani Kállaynál!
Fülöp Bence: Bekket ls centert is tud játszani, nagyon nagy tehetség, saját nevelésű! És már 15 évesen, első meccsén betalált a felnőttcsapatba 2006-ban!