Keresés

Részletes keresés

Thomas_ Creative Commons License 2005.06.10 0 0 444

Majus filmje a Mennyei királyság lett!

Mennyei kiralysag 8.0
Boogeyman 8.0

A titkos ajto 7.5

Testvered feleseget 7.5
Ot akadaly 6.5

Kinsey - Mindenki maskepp csinalja 6.0

Thomas_ Creative Commons License 2005.05.18 0 0 443
Lindsay így néz ki most, balra barátnője, Nicole Richie 

Lindsay Lohan elárulta, nemrég összefutott J. J. Abrams rendezővel, aki felajánlotta neki, hogy szerepeljen a Mission Impossible harmadik részében...

Állítólag a jelenleg szőke hajú szépség önfeledt mámorban úszik a boldogságtól, és már hozzá is kezdett a kemény edzésnek, hogy megfelelő izomzattal rendelkezzen a forgatás megkezdésekor.

„Hihetetlen örömöt érzek, amikor arra gondolok, hogy Tom Cruise-zal dolgozhatok együtt. Egyszerre vagyok izgatott és vidám, miközben félek kicsit az egésztől.” – nyilatkozta a Bajos csajok sztárja.

„Amikor az ember lead pár kilót, egyből megrohamozzák, és állandóan dicsérgetik, hogy milyen jól néz ki, milyen vékony, pedig azelőtt sem volt kövér, legalábbis én nem tartottam magam annak.”

Thomas_ Creative Commons License 2005.05.13 0 0 442
:)))))))
En nem itelek elore:) Majd hamarosan kiderul milyen lett:) En meg bizok Boll mesterben:)
Előzmény: Prof.William (441)
Prof.William Creative Commons License 2005.05.12 0 0 441
Doom leegyszerűsítve.

Csodálom hogy még van valaki aki nem halott erről.

Nem mars=idegen bolygó
nem egy ember= dögös amcsi mentőcsapat
nem polkol!!!=vírus (ekkora ***ságot)

Kemény vírus lehet amitő lángoló koponyák repkednek.
(Birnám. Valaki megkapná, amitő leszakadna a koponyája és
lánglarobban :))

Szánalmas. Boll mestert meg kell állítani mielütt késő lessz.

Tervbe vette egy Warcraft film elkészítését. NE HAGYJUK!
Thomas_ Creative Commons License 2005.05.11 0 0 440

Tudom, fura, de csak a moziban nezett filmeket szoktam pontozni, es azokbol listat osszeirni. Mivel a friss filmeket altalaban ott nezem, kiveve nehany kevesbe erdekesnek itelt alkotast. A vicces az, hogy ezt ki akartam hagyni, nem igazan szamitottam ra, hogy ilyen jo lesz:)

Nekem tetszett, foleg az operatori munka! A szineszek mar-mar mellekszereplokke valtak a tortenetben, tobbszor az volt a benyomasom, hogy az igazi foszerepet a taj jatssza!:) De azert szerencsere ok is hozza tudtak tenni a kepek szepsegehez, szerintem finoman visszafogott, es nekem nagyon is hitelesnek tuno sztori volt:) Foleg az a jelenet volt lenyugozo, amikor szinte vagas nelkul lathatjuk, amint a "csomagot" elvonszolja a kocsihoz, es beteszi hatra. Ennel tobbet nem akarok elarulni, hatha meg akarja valaki nezni, aki meg latta, ugyis tudja, mirol beszelek:)

Előzmény: el mariachi_ (439)
el mariachi_ Creative Commons License 2005.05.11 0 0 439

Fura, hogy azért nem lehet a "hónap filmje" mert nem moziban láttad, de te tudod:)

Nekem viszont szinte az egyetlen film volt áprilisban a JAPÁN SZERETŐ amit moziban néztem meg egy fórumtalálkozó során, de nem nyerte el a tetszésemet. nagyon nem, majdhogynem idegesített a csupaszsága. Számomra teljesen életszerűtlennek tünt az a románc ami kialakult közöttük két nap alatt, de az is lehet, hogy csak az én fantáziám olyan üres mint a sivatag ahol a két főszereplő egymásra talált ideig-óráig.

Előzmény: Thomas_ (437)
Thomas_ Creative Commons License 2005.05.11 0 0 438

En sem orultem tulzottan, hogy The Rock szerepet kapott a filmben, nem kedvelem tulzottan, de ettol meg azert kivancsi vagyok ra, mert nagyon sokat jatszottam regen a jatekkal:) Viszont en ugy hallottam, hogy a foszereplo nem o, hanem Karl Urban (Gyuruk Ura sorozat, A sotetseg kronikaja) lesz. A tortenet pedig allitolag a Doom III jatek sztorijat koveti, amivel en meg ugyan nem jatszottam, de azert remelem jo film lesz:)

Masik varva-vart jatekadaptaciom, az Alone in the dark, ami szinten nemreg keszult el, es csak rosszakat hallok rola. Bar nekem Uwe Boll elozo hasonlo probalkozasa (House of the dead) is bejott, ugyhogy azert annyira nem felek tole:) A jatek biztos egyedulallo volt a maga idejeben, rengeteg ejszakai rettegest okozott, remelem a film is fel tud noni hozza:)

Előzmény: riddick21 (433)
Thomas_ Creative Commons License 2005.05.11 0 0 437

Aprilis legjobb filmje az Ellenkező nem lett.*

Ellenkezo nem 8.0

xXx2 - A kovetkezo fokozat 8.0

Elektra 7.5

Constantine - A demonvadasz 7.5

Adasunkat megszakitjuk 7.5

Gorilla bacsi 6.5

Repulo torok klanja 6.5
9 dal (Titanic fesztival) -**

*Volt egy film, amit szinten ebben a honapban mutattak be, es jobban tetszett a fenti listan szereploknel, azonban nem moziban lattam, igy nem lehet a honap filmje. Eleg hulye helyzet, de valojaban ez a "cim" aprilisban a Japán szeretőt illetne meg.

**A 9 dal cimu filmet sajnos nem tudom ertekelni, mert a Kossuth moziban voltak olyan kedvesek, es eredeti nyelven, szinkrontolmacs nelkul vetitettek le egy tiszta magyar kozonsegnek. Ezuton is szeretnem megkoszonni nekik, hogy sporoltak a latogatok zseben, ugyanis a jegy nem volt olcsobb, mint a tobbi filmnel...

riddick21 Creative Commons License 2005.04.19 0 0 436
Táncosok vagytok.
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.19 0 0 435

Én is leírom a márciusi listámat ne csak téged fikázzanak az okos filmsszakértők!:-))

Millió dolláros bébi: 8.5
Lemony Snicket - A Balszerencse Áradása: 8.0

Robotok: 8.0

Bűnök: 7.5

A randiguru: 7.5
Penge - Szentháromság: 7.0
Csak lazán: 6.5

Átok: 2.5
Le a fejjel: 2.0

Előzmény: Thomas_ (400)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.18 0 0 434
leveléhez=leveléről
Előzmény: riddick21 (433)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.18 0 0 433

Legyen. Azért abban egyet kell, hogy értsünk, hogy a Kaptár ill. Penge filmek semmilyen művészi értéket nem képviselnek, erősen a kommersz kategóriát erősítik. Viszont az igaz, hogy a Kaptár 2. közelebb áll a játéksorozathoz, ha ez erény, akkor ez az egy megvan benne. Én csak az első két résszel játszottam, horror témában jobban kedvelem a Silent Hill-eket.

Ha már játék: köztudott, hogy film készül a Doomból. Főszerepben a nem éppen magfizikus/Broadway színész múltjáról elhíresült "The Rock", a Skorpiókirály c. filmtörténeti kuriózum főhőse. Az előjelek baljósak: nem elég, hogy maga a sztori sem éppen eredeti (Marsbéli kutatások közben elszabadul a Gonosz, megnyílnak a Pokol kapui és csak egy tengerészgyalogos állíthatja meg őket:)), most hallhattunk a forgatókönyvíró nyílt leveléhez, melyet a rajongókhoz intézett. Ebben kifejtette sajnálatát a scriptet ért egyszerűsítések(!!!) miatt, melyeket felsőbb utasításra (forgalmazó stúdió) kellett eszközölnie.

Doom leegyszerűsítve??? Pacman.

Előzmény: Thomas_ (427)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.18 0 0 432

Nem nagyon szoktam jatszani, az utobbi evekben kizarolag a Diablo 2-vel jatszogattam, azt meg mindig nagyon szeretem:) Abbol is orommel vennek egy filmes feldolgozast:) Mondjuk gondoltam mar ra, hogy egyszer kiprobalom a Resident Evil-t, mar az elso film utan is, nekem az is nagyon bejott:)

Nagyon remelem, hogy folytatjak, ezt igy nem lehet abbahagyni!:)

Előzmény: Törölt nick (431)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.18 0 0 430

Ezzel teljesen egyetertek:) Pedig en nem is jatszottam soha a Resident Evil-lel, megis vegigfutott a hatamon a hideg, amikor meglattam Nemesis-t, annyira hihetetlenul jol megcsinaltak:) Kepzelem mit erezhetett az, aki sok idot eltoltott a jatekkal elotte:)

Aztan ami nagyon jo volt meg benne, hogy egy olyan komplett vilagot teremtett, egy kitalalt helyszinen, ami csak nagyon keves filmben sikerul. Es ismetelten sikerult ugy befejezni, hogy alig varom mar mi lesz a 3. reszben, ami elvileg jovore kerul majd a mozikba Afterlife cimmel.

A Texasi lancfureszes remake szerintem is nagyon jol sikerult, abbol csak azt az igazan nyomaszto, mar-mar beteges befejezest hianyoltam, ami az elso resz vegen a vacsora es az azt koveto kergetozes volt:)

Előzmény: Törölt nick (428)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.18 0 0 427

Azert adtam maximalis pontszamot mindket alkotasra, mert velemenyem szerint a maga mufajaban mindkettobol kihoztak a maximumot. A Kaptar 2-t szerintem ugyanolyan nehez lenne felulmulni a sci-fi-horror-akcio kategoriaban, mint a Mulholland Drive-ot a borongos thriller-dramaban. Ez a ket film szamomra ennyit adott, ezert adtam rajuk 10 pontot.

Es most meg egyszer megkerlek, fejezzuk be ezt a felesleges vitat! Ebben a topicban a filmekkel kapcsolatban, normalis hangnemben barmit meg lehet beszelni, viszont a szemelyeskedesnek semmi helye nincs! Mas emberek szellemi kepessegeit pedig legyszives vegkepp ne a filmes izlesuk szerint iteld meg!

Ezzel en befejeztem, majd ha normalisan kozelited meg a dolgokat, folytathatjuk.

Előzmény: riddick21 (418)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.18 0 0 426

Ha akarok válaszolok. Utolsó ember vagy,aki megmondja, mit csináljak.

Ugyan zéró szellemi kvalitásom miatt a második mondatod már nem jutott el addig, ami az agyamból megmaradt, de azét az elsőre reagáltam. Ez persze már mellékes, hiszen az ilyesmi nem kelti fel a figyelmedet. Kirakatfilmeket nézel. Kaptár... Izgultál a végén, hogy mi lesz? Röhej...

Előzmény: Dr. Máris (425)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.18 0 0 425

Nem igazán hiszem, hogy a képességeimről vitatkoznom kellene veled, az viszont kiderült a számomra, hogy Te egy hihetetlenül nagy seggfej vagy.

Mivel azonban a második mondatomat nem voltál képes felfogni, nyílvánvaló, hogy a Te képességeid még visszafogottabb formában sem igen mutatkoznak meg. Ha egyáltalán vannak.

Lehetőleg Ne! válaszolj, mert én nem fogok egy ilyen személyeskedő vitába belemenni.

Előzmény: riddick21 (424)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.18 0 0 424

Az első mondatodra megpróbálok reagálni, a másodikra nem, mert annak nincs értelme.

"Akkor szerinted azok akik a Kaptárt megnézik át vannak verve, és csak a popcorn maffia áldozatai? (Én speciel utálom a popcornt)"

Igen. Illetve nem, valószínűleg a késői órának tudható be, hogy amúgy is szerény képességeid most különösképpen visszafogott formában mutatkoztak. A popcorn dolgot nem kell ugyanis szó szerint érteni. Ellenben az egész Kaptár project nem szól másról, mint még egy újabb rókabőrt lehúzni a Resident Evil játékokról, csorbítani a játéksorozat amúgy is csorbuló jó hírét, magyarul már megint csak a pénzt hajszolják. Ez pedig azt jelenti, hogy egy csillivilli szar az egész, véres húscafatokkal díszített karácsonyfa.

Előzmény: Dr. Máris (423)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.18 0 0 423

Akkor szerinted azok akik a Kaptárt megnézik át vannak verve, és csak a popcorn maffia áldozatai? (Én speciel utálom a popcornt)

És a Kaptár nézői a filmeket sem szeretik? Illetve csak akkor szeretik ha fosnak nevezik.

Előzmény: riddick21 (422)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.18 0 0 422

Én az Alient tekintem horrornak. Meg az Dolog c. filmet. Esetleg Romero zombifilmjeit.

De igazad van: a Kaptár is horror. Annak, aki szereti a filmeket. Az ugyanis láthatja, hogyan folynak el komoly összegek megint arra, hogy feltűnés nékül eladjanak több millió liter popcornt.

Előzmény: Dr. Máris (421)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 421

Én horrornak tekintem.

És nekem az első kevésbé tetszett.

Előzmény: riddick21 (420)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 420

Elárulnád, hogy mi tetszett benne? És még valami: meghatároznád a műfaját?

Csak, hogy viszonyíthassak. Az első részt is láttam, az jelentősen "jobb" volt, mint a folytatása, de az is bőven a feledhető kategóriát erősíti, egyszerűen gagyi volt, nulla innováció, nulla látvány, nulla film.

Előzmény: Dr. Máris (419)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 419
A Kaptár 2 szerintem is jó volt. Legalábbis nekem tetszett.
Előzmény: riddick21 (418)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 418

Még valami, bár erre más is válaszolhat!

Mennyit ért az a Mulholland Driveból, aki szerint a Kaptár 2. egy 10es skálán maximális pontot kap? Kaptár 2.????????? Egy rakás digitális fos. Olyan erőlködésszagú celluloidhulladék, amit csak nagyon keveseknek sikerül alulmúlniuk. Egy weboldalon említeni egy David Lynch remekkel nemhogy felelőtlenség, de körültekintően kimeríti az ízléstelen, szedett-vedett fogalmatlanság fogalmát is...

Előzmény: Thomas_ (414)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.15 0 0 417
Tudom, amikor megnéztem őket, akkor nekem is az tetszett jobban elsőre, de aztán újranéztem és bejön ez az új stílus. Van benne valami hátborzongató, valami elvont, amit csak úgy oda lehet érezni mögé... Nem tudom pontosan elmagyarázni, de még erotika is van a filmben. Az Aliens is nagyon jó, de azért szimpla háborús film, és egyik rész sem ér az első nyomába, a három a legkevésbé, az volt Fincher tanulópénze, hál' istennek azóta nem okozott csalódást...
Előzmény: Thomas_ (416)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.15 0 0 416

Na tessek, akkor 2 filmben megegyeztunk:)

Erdekes, hogy az Alien 4-et tobbre ertekeled, mint a 2-t. De nincs ezzel semmi baj, csak altalaban a legtobben vagy az elso kettot szoktak szeretni, vagy a harmadikat.

Előzmény: riddick21 (415)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 415

Rosszabbra számítottam. De azért én is leírom a véleményem(pontozok egyet), bár ismétlem, érdekes lista:

54  *4pont

A.I. - Mesterseges ertelem  *2pont

A bolygo neve: halal  *7pont

Alien 4 - Feltamad a halal  *8pont

Kaptar 2 - Apokalipszis  *1pont
Magnolia *7pont

Mulholland Drive - A sotetseg utja *10pont

Terminator 2 - Az itelet napja *10pont

Terminator 3 - A gepek lazadasa *6pont

Előzmény: Thomas_ (414)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.14 0 0 414

Rendben. Ime a 10 pontos filmjeim beturendben. De csak mert kivancsi voltal, bar tudom, ez majd csak megerosit abban a meggyozodesedben, amit mar kifejtettel:)

54

A.I. - Mesterseges ertelem

A bolygo neve: halal

Alien 4 - Feltamad a halal

Kaptar 2 - Apokalipszis
Magnolia

Mulholland Drive - A sotetseg utja

Terminator 2 - Az itelet napja

Terminator 3 - A gepek lazadasa

Előzmény: riddick21 (413)
riddick21 Creative Commons License 2005.04.14 0 0 413

Rendben, de azért még egy 10 pontos filmet írhatnál, ne furdaljon már a kíváncsiság!

Én is mondok, kettőt is:

Előzmény: Thomas_ (412)
Thomas_ Creative Commons License 2005.04.14 0 0 412

Na jo, szerintem hagyjuk, mert nyilvan nem fogunk egyeterteni, en meg nem akarlak semmirol se meggyozni:)

Előzmény: riddick21 (411)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!