Elnézést, de időközben figyelmeztettek, hogy más városokan láthattam ezeket a megoldásokat, mert itt nincs.
A távolsági buszpályaudvaron 10, a helyközinél 20, a vasútállomás épületén megmaradt egy tábla" Az épület falához kerékpárt támasztani és őrizetlenül hagyni rendőrhatóságilag tilos! ".
a Malomnál cc.20 biciglit lehet kikötni, az Alföldnél is cc. 20-at.
Ez nagyon praktikus, csak látható helyen legyen. Sajnos az örzése nem megoldott. (malomnál a kamera alól vitték el emlékbe a kedvenckémet).
Egy időben a városháza elött az örzést is megoldották. Milyen boldog voltam. Szívesen adna az ember pár forintot a nyugalomért. A piacnál is csak délig van. (néha)
Hirtelen tele lett a város kerékpár tárolóval. A vasúti és autóbusz pályaudvarok melett, fedett tárolókban lehet napközben a bicigliket elhelyezni. A Malom mellett kicsit késön, de megépült a tároló, így már nem kell a padokhoz, fákhoz, bilincselni a pihenő eszközöket.Csak a drótszamarakat nincs hová kikötni.
Jó látni a gondolkodó, gondoskodó gondolatok eredményét.
Szeretettel várok minden témában érdekeltet az újonnan létrejött "Kecskemét anno" topikban, mely a többi hasonló témájú jellemzően halott topik kiváltására jött létre. Az egyes témákban kommenteket, visszaemlékezéseket, kérdéseket szívesen fogadnánk.
Rég jártam erre, nagyon nincs időm fórumozni, sajnos :(
Most is csak egy kéréssel fordulok hozzátok. Tudom, hogy másról folyik a téma és van rá külön topik, de mivel kecskeméti vagyok, hátha tudtok segíteni.
Ez a cica 4 éves, herélt kandúr. Szobában lakott egész életében. A neve Marcipán és nagyon szeretjük, de 3 éves kisfiunkkal nagyon nem jön ki. Ezért új otthont és gazdát keressünk Neki. Egy idős ember mellett biztosan nagyon szeretne dorombolni és tv-t nézni, szereti a nyugalmat és békességet.
Nagyon kérem akinek tetszik vagy tud valakit akinek pont erre a gyönyörűségre van szüksége az írjon. Szállítását megoldjuk. Az alvókosarát, a szállítókosarát és a cica wc-t természetesen oda adjuk. h.szilvia kukac index.hu
Van most pár ilyen hír a Baon-on. Az a legnagyobb gond, hogy közös képviselőnek vadásszák az embereket, nem bíznak meg egy szakértő céget a ház képviseletének ellátásával. Aztán szegények végképp nem értenek a felújítással kapcsolatos mindenféle dologhoz. A ház meg fukar, hogy szakértőt alkalmazzon a felújítás idejére, aki figyel a kivitelező szakszerű munkájára... Nálunk is felújítást akarnak, fűtés korszerűsítést, de egy állapot felmérés és szakvélemény írása már drága a lakótársaknak - minek arra a kis időre.... Így sosem lesz napelemünk :S
A tulajdonos közös, és nem éri meg egyszerre kettőt üzemeltetniük. Jelzem, hogy a dolgozók is ősztől tavaszig az uszodában vannak, nyáron pedig a strandon.
Nem vagyok kecskeméti, de nagyon szeretnék. Olyan kérdésem lenne, hogy a kméti emberek hová járnak dolgozni? Milyen "gyárak", "nagy cégek" vannak Kecskeméten és környező városokban? Tudom, hogy például ott van a konzervgyár, de most nincs üresedés :(( Hol érdemes még próbálkozni? Átmeneti, de megélhetést biztosító állást keresnék, amíg a szakmámban nem sikerül.
Megkérdezhetem, hogy mennyit fizettek a tvért, internetért ill a telefonért? Hány csatorna van benne, kábeles? Mekkora a sávszélessége a netnek? Köszi a sok segítséget! :)