Na, ennyit a téli vészmadarakról, meg Prukner-szidókról.
Igazából akkor lehetett tudni, hogy simán bennmaradunk, amikor a Nemzeti Sport 85 százalékos esélyt adott a kiesésünkre a téli bemutató-sorozatban:-)))
Én mondjuk a kieséstől annyira nem félek, a Paks szerintem otthon verhető, még akkor is, ha gyengék vagyunk. Arról nem is beszélve, hogy szinte biztos, hogy 2 pont is elég a két meccsen. Legalább a jelenlegi helyezés megtartásához viszont 3, de inkább 4 kellene - legalább. Bízom benne, hogy - ha másért nem - legalább a zsozsóért lesz hajtás.
Hú, ez a mai meccs... megint sikerült a nagy nehezen megszerzett előnyt egy pillanat alatt semmivé tenni. A csapat nem érdemelt győzelmet, mégis úgy nézett ki, hogy meglesz. (És mivel a Tatabánya nyert, nagyon kellett volna.)
Két nagyon gyenge csapat meccse volt a mai...
Amúgy a beléptetőrendszer/jegykiadó rendszer mondjon le, az első gólváltásról sikerült lemaradnom.
Ha könnyen nem is, de amennyiben kihasználjuk a Vasas vereségét, még lehet belőle akár ötödik hely is! A hatodik viszont tényleg reálisnak tűnik, ami valósággal elképesztő egy ilyen tré ősz után!
Ha nem ismernénk ezt a magyar labadarúgás nevű posványt, még benevezhetnénk az Európa legizgalmasabb bajnoksága vetélkedőre is. Itt állunk a hatodik helyen négy fordulóval a vége előtt, de csak öt pont választ el a kiesést jelentő tizenötödik pozíciótól minket. A formánk alapján, persze, egyáltalán nem kell rettegni a kieséstől!
Az Újpest ellen remek eredménynek számít ez az idegenbeli 0-0, a másik észak-pesti csapat ellen azonban a következő fordulóban már csalódás volna egy döntetlen.
Amúgy tegnap teljesen megérdemelten nyertünk, mert a Győrnek a gólon kívül, talán 2-3 veszélyesebb támadása volt, amúgy végig mi uraltuk a meccset. Csak az első percben azért nem kellett volna elaludni! Lóri két gólja nagyon szép volt. Alvesnek viszont sajnos nem jött össze, pedig nagyon akart. A meg nem adott gólját nem értem mert szerintem se les nem volt, se kapustámadás nem volt. Ribit miért állította ki a bíró? Jákl-t simán ki lehetett volna állítani, mert rövid időn belül kétszer szabálytalankodott lapot érően és csak az elsőért kapott lapot!
Nagy gratula a srácoknak! Nagyon jó meccsen jól játszva, küzdve, hajtva megérdemelten nyertek. Nagyon nagy helyzeteket hagytunk ki, viszont Alves gólja nagyon szép volt. A második félidő elején az MTK kapufánál nagy szerencsénk volt. Meg azért néga sikerült veszélyes helyzetben eladni a labdát, de szerencsére nem lett belőle nagy baj. Összességében egy jó meccsen megérdemelten nyertünk. A bíráskodás viszont véleményem szerint katasztrófális volt. Az első 30percben teljesen korrekt fújás, utána viszont ellenszélben kellett játszanunk. A bíró olyan későn mutatta fel az első sárga lapot, hogy már kezdtem azt hinni, hogy lapok nélkül lehozza a meccset, pedig már addig is voltak elég durva szabálytalanságok. Mező mozdulatát nem láttam, tehát nem tudom, hogy tényleg könyökölés/ütés volt-e. Viszont Horváthot Alves letarolásáért simán ki kellett volna állítani.
Az ősz végén nagyon mellbevágó volt, amit művelt a csapat, és nem adtam nekik sok esélyt arra, hogy összeszedik magukat. De nagy örömmel követem meg őket, és gratulálok a Székesfehérváron elért győzelemhez! A Tatabánya jelenlegi formája alapján már nem mi vagyunk a Vác után a második fő kiesőjelölt, sőt, ha így folytatjuk, akkor pár forduló után kisimulhatnak a a Rákócziért aggódó arcok!