Az Ovizsarut már meg is vettem, meg is néztem. El se hiszem, hogy az is megjelent végre. Fapados, de remek kiadvány: anamorf kép, klasszikus szinkron, 5.1 angol, animált menü. Mindez kétezerért.
Köszi a felajánlást, észben tartom a lehetőséget, de egyelőre nem fárasztalak vele. Most, hogy már felcsillant a remény a közeljövőben történő megjelenésre, türelmesen kivárok.
Délután meg beugrok az MM-be, hátha már ide is befutott az Ovizsaru, aztán este meg is nézem a családdal. :-)
Huuu, en is regen jartem ebben a topicban:) Tudom, hogy az Ovizsaru jon aprilis 1-en, de a Juniornak meg nincs konkret megjelenesi idopontja. Ha meg mindig erdekel ez a DVD verzio, akkor irj egy mail-t, szivesen elkuldom:)
Természetesen érdekelne ez a Junior... ki tudja, mikor méltóztatik végre kiadni az InterCom itthon...?
Le tudjuk boltolni valahogy? Mondjuk TV-ből felvéve megvan már nekem is, azért örülnék egy jobb minőségű kópiának. Cserébe el tudnám küldeni neked a TV-ből felvett Stay Hungry-t.
Arnold Schwarzenegger már biztos, hogy nem fog visszatérni a legújabb Termitátorba, de ez nem jelenti azt, hogy Kalifornia jelenlegi kormányzója ne bukkanna fel egy későbbi epizódban. A negyedik, Terminator Salvation: The Future Begins titulus alatt futó mozi producere, Moritz Borman a The Sun-nak beszélt a közelgő produkcióról. "Elég sokat beszélhetek róla - ez az a történet, amire mindenki várt. Mégpedig, hogy a jövőben vagyunk. Az a rész, ahol Arnold karakterét még nem építették meg, de már megtervezték. Ez jelen pillanatban azért kényelmes a számunkra, mert Arnoldnak sokkal fontosabb teendői vannak mostanság, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog feltűnni a trilógia egy későbbi pontjában." A nagy folytatást McG készül levezényelni, mégpedig nem is akárhol, hanem hazánkban. A forgatás április 15-én kezdődik.
Nem feltétlenűl jelent több szereplést csak mert 3 napig forgat, és az se biztos hogy 3 nap, azt csak úgy benyögte a Gabi. Nameg pláne ha egy összetett jelenetről van szó, mondjuk az első és a második másodperc között várni kell egy napot, ha mondjuk nagyon bonyolúlt a jelenet. Vagy felvesznek több dolgot és majd később kiválasztják melyik marad benne, mert ugye akkor már nem fog ráérni, ki tudja az utazás belle van-e kalkulálva ebbe a mondott 3 napba....stb..
Szóval csak azt mondom hogy egy ilyen hírre nem lehet mondani semmi biztosat.
Mondjuk azt hozzatehetjuk, hogy ha 3 napot forgat valaki, az mar nem igazan cameo:) Cameo az, amikor egy hires ember veletlenul a forgatas helyszinen jar, es feltunik egy rovidke jelenetben, vagy csak egy par masodperces szerepben (mint Az Amazonas kincseben).
Arnold Schwarzenegger feltűnhet cameóként a Terminátor 4-ben, mondta a producerek közül Derek Anderson és Victor Kubicek is fél évvel azután, hogy Andrew Vajna, aki szintén szorgalmazta a kormányzó szereplését, eladta nekik a jogokat. Ez egy nagyon szépen felhízlalt kacsának tűnik, még akkor is, ha kifejezetten örülnénk neki. Korábbi cikkünkben Andy Vajna már jelezte, hogy ő nagyon szeretné Magyarországra hozni a Terminátor 4-et, ezt most részben megerősítette a Cinematical is: márciusban Ausztráliában vagy Budapesten indulhat el a forgatás.
Azért az bíztató jel, hogy Piroch Gábor kaszkadőr is azt nyilatkozta az Indexnek, hogy minden attól függ, ráér-e Kalifornia kormányzója három forgatási napot.