Keresés

Részletes keresés

nedooddki Creative Commons License 2003.08.02 0 0 725
De mivel nem tehet róla NEM OLYAN NAGY BAJ!!
Előzmény: Jobboldali Becsület (722)
Jobboldali Becsület Creative Commons License 2003.08.02 0 0 724
Még valami... Polgári-kör.hu idézet:

Szerintem ez nem csak aljas, egyértelmûen baloldali , liberális mûhelyben készült provokáció ,hanem egyben bûncselekmény is

Illető menjen le az újságárushoz, és vegye meg a Móricka című lap egy számát, meg néhány hasonlót...

nedooddki Creative Commons License 2003.08.02 0 0 723
Erre 1 válasz van: Fogunk??!!!
Előzmény: Jobboldali Becsület (717)
Jobboldali Becsület Creative Commons License 2003.08.02 0 0 722
Szerinted ha valaki szőke, és nem barna az betegség?

Az nem, de az ellenkezője (nem szőke) az viszont igen :-))))
(gyengébbek kedvéért: ez megint csak egy poén volt)

Genetikai oka van!

Az, hogy valakinek barna a haja...

• NEM olyan dolog, hogy a Vatikán ellenezné.
  • NEM olyan dolog, ami népességszaporulat szempontjából káros lenne.
  • NEM olyan dolog, amitől minden szülő rettegne.
  • NEM olyan dolog, ami felborítja a konvervazív családmodel eszméjét.
  • NEM olyan dolog, ami egész életére meghatározza az érintett ember mindennapjait
  • NEM olyan dolog, ami az egészségestől eltérő magatartásformát gyakorlására késztet.
Előzmény: HitetlenTamaska (718)
Jobboldali Becsület Creative Commons License 2003.08.02 0 0 721
kinyilvánította akasztási vágyát egyes embercsoportok irányába

Na ja, az tényleg nagyon erős volt.
Ilyet tényleg nem szabad, akármilyen hülye hangulatban van az ember, és akármilyen felháborító is a téma.

Előzmény: Törölt nick (720)
Törölt nick Creative Commons License 2003.08.02 0 0 720
Nézd.
polmoderator adatok | e-mail 2003-07-29 19:32:28
Nemzeti Erkölcs nickjéhez méltatlan módon kimerítette a fél BTK-t, midőn kinyilvánította akasztási vágyát egyes embercsoportok irányába.
Emlékét nem őrizzük meg.

-----

Ahogy létom, most sem lesz nagyon másképp.
És ez így együtt,videostól pláné, már "sok".

Nahát.

Bimbum Creative Commons License 2003.08.02 0 0 719
Az alábbi nyílt levél közzététére kaptunk felkérést:

Kedves Meleg Barátaim!

Engedjétek meg, hogy néhány sorban felhívjam figyelmeteket a polgári körök tevékenységére, valamint azokra az előítéletekre, tévinformációkra, melyek a jobboldal és a meleg társadalom kapcsolatát érintik. Nem titkolt célom, hogy jobboldali, nemzeti elkötelezettségű meleg állampolgárként létrehozzak egy kifejezetten melegeket összefogó polgári kört. Ezzel kapcsolatban szeretném máris cáfolni azokat a valótlanságokat, melyeket politikai vetélytársaink próbálnak terjeszteni azzal a célzattal, hogy kisajátítsák maguknak a melegek jogvédelmét, vagy legalábbis elhitessék magukról, hogy ők az egyedüliek ebben a társadalomban, akik ezt felvállalják.
A jobboldali tábor nagyobb része -állíthatom- nem gyűlöli és nem is kívánja kirekeszteni a melegeket, sőt számos ismert politikus tevékenykedik jobboldali pártokban, igen magas pozícióban. Meleg identitásukat mindenki tudja, bár nem szokás a magánélet kiteregetése. Sajnos, a keresztény-konzervatív hagyomány sokáig élesen szemben állt a homoszexualitással, mely a baloldali szavazópolgárok jelentős részénél is fellelhető homofóbiát hozott létre. Szerencsére, egyre többen ismerték fel, hogy a keresztényi szeretet összeegyeztethetetlen a homofóbiával, s ennek köszönhetően javult a helyzet.

Javult, de még sok a teendő! A melegek helyzetének össznemzeti szinten való javítása szükségessé teszi, hogy egyetlen párt se sajátíthassa ki magának ezt a problémakört. Az alulról építkező, népi-polgári kezdeményezések nagy eséllyel vehetnének részt a melegek valós helyzetének, problémáinak, a meleg emberek természetének megismertetésében. Az egyenjogusítás folyamata még eltart egy darabig, de emellett figyelmet kell fordítanunk más társadalmi problémákra is, melyek látsztra nem érintenek minket. Ilyen például annak a szükségszerűségnek a felismerése, hogy minden társadalom létérdeke a gyermekszaporulat növelése. Szükséges, hogy mi melegek is gyakoroljunk gesztusokat a többségi társadalom felé, s mint ahogy eddig is tettük, adóinkkal támogassuk azt a politikát, mely a családok támogatását célozza meg. Emellett persze a saját érdekeinket is képviselnünk kell, s folytatnunk kell a felvilágosító munkát.

Egy meleg polgári kör kiváló keretet biztosítana ehhez, s elősegítené a jobboldali homofóbia oldását. Fontos továbbá, hogy megmutassuk, mi ebben a hazában kívánunk egyenrangú állampolgárok lenni, ennek a nemzetnek a sorsáért aggódunk, s felelősséget érzünk elszakított nemzetrészeink sorsa iránt. El kell viszont utasítanunk a szélsőséges megnyilvánulásokat, jöjjenek azok jobbról vagy balról. Ezért kiáltottuk mi néhányan válaszul a melegek felvonulását megzavaró szélsőségeseknek: "Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!" Mert mi is magyarok vagyunk és nem tűrjük, hogy megfélemlítsenek minket, mert a piros-fefér-zöld zászló mellett megfér a szivárványszínű is, és a meleg identitásunk sem ellentétes az össznemzeti érdekekkel.

Ha egyetértetek ezzel és szeretnétek résztvenni egy meleg polgári kör létrehozásában, küldjetek e-mailt az alábbi címre:

sm.pk@freemail.hu

HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.08.02 0 0 718
Szerinted ha valaki szőke, és nem barna az betegség? Genetikai oka van!
Jobboldali Becsület Creative Commons License 2003.08.02 0 0 717
Ha genetikai hiba...

Én sem tudom, hogy a generikai szerepet játszik-e. Egy valamit viszont látok. Azt látom, hogy két lehetőség van.

(-1-) Genetikai hiba. -> Akkor betegség.
(-2-) Nem genetikai hiba. -> Akkor egy felvett szokás. Ha felvett szokás, akkor tanulható. Ha tanulható, akkor veszélyes a gyerekekre. Ha veszélyes a gyerekekre, akkor be kell tiltani.
Erről ennyit.

akkor pl. Down kórosoknak

Mondjál nekem egyetlen egy példát arra, hogy Down kórosak politikai jellegű szervezetet hoztak létre a jobboldalon.
Ezt előre is köszönöm.

Előzmény: nedooddki (716)
nedooddki Creative Commons License 2003.08.02 0 0 716
Ha genetikai hiba, akkor pl. Down kórosoknak, is annyi!!

Normálisak vagy?

Előzmény: Jobboldali Becsület (715)
Jobboldali Becsület Creative Commons License 2003.08.02 0 0 715
Egy paródiában nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem azt, hogy mi az a jelenség, amit a hibáit felnagyítva kiván kifigurázni.

A videóm egyetlen célja, hogy bemutassam, milyen őrült elképzelés egy viselkedést befolyásoló genetikai tulajdonság köré csoportosult polgári kör.

acontrecourant Creative Commons License 2003.08.02 0 0 714
A cigányellenesség nem ártatlan tréfa. Talán Hitler antiszemitizmusa is "ártatlan tréfa" volt?
Előzmény: Jobboldali Becsület (713)
Jobboldali Becsület Creative Commons License 2003.08.02 0 0 713
Szégyeld magad.
A szádra ne vedd a szlogent többet.

Ez ugyanolyan, mint az Irigy Hónaljmirigy-es botrány. Elkészít valaki egy ártatlan tréfát, amivel a polgári köröket provokáló linberálisokat akarja kigúnyolni... tehát elkészít valaki egy ártatlan tréfát, erre pedig elkezdik támadni, mert annyire félreértik a szándékait.

Intelligencia és humorérzék.
Ez a kettő nagyon hiányzik.

www.tubi.hu
Tele van olyan képekkel, ahol Magyar Bálint felett drogot népszerűsítő felirat van. És senki se veszi komolyam, mindenki csak jókal röhög.

Ez ugyanaz a kategória!

Előzmény: Kulik (711)
nedooddki Creative Commons License 2003.08.02 0 0 712
Tán elég lenne a Becsület, mert egyebekben beléd bukik a jobb oldalad...
Előzmény: Jobboldali Becsület (710)
Kulik Creative Commons License 2003.08.02 0 0 711
Mivel az én hozzászólásomra válaszoltál, én is megteszem.

Szégyeld magad.

A szádra ne vedd a szlogent többet.

Előzmény: Jobboldali Becsület (710)
Jobboldali Becsület Creative Commons License 2003.08.02 0 0 710
Hello mindenkinek.

Személy szerint megdöbbenéssel állok az előtt, hogy valami csökkent értelmű medvebocs a polgári-kör-hu szerkesztőségében képes volt komolyan venni az általam készített videót. Azt hiszem, mostantól minden téfám mellé háznyi öles betükkel ki fogom írni:

EZ CSAK EGY PARÓDIA!
EZ AZT JELENTI, HOGY NEM KOMOLY!
CSAK EGY VICC! EGY POÉN! HUMOR!
ÉRTED?!

Már csak a gyengébb felfogású látogatók részére is.

Ezzel kapcsolatban már el is küldtem nekik egy nyilatkozatot:

T. polgári-kör.hu szerkesztőség!
Egy igen súlyos félreértést szeretnék tisztázni. Önök egy viccnek szánt weblapom kapcsán tették közzé az alábbi cikket:

http://www.polgari-kor.hu/hirek/hirek.php?mit=bovebben&kat=6&id=2079

Egy pillanatig sem gondoltam volna, hogy akad akár egyetlen olyan ember is az országban, akinek nem egyértelmű a rövid rajzfilm erősen ironikus jellege, így feleslegesnek tartottam jelezni a lapon, hogy mindez csupán a nemrégiben megalakult meleg polgári kör elleni tiltakozás egyéni eszköze. Nem számoltam azzal, hogy egy olyan országban élünk, ahol még a mobil tarifacsomag-gép feltalálóját bemutató tévé-reklámban is szükséges kiírni, hogy "ez csak egy megrendezett jelenet", mert különben rengeteg ember jelenik meg a társaságnál hasonló agyament szerkezetekkel. Mindezt kizárólag azért, mert jóhiszeműen - főleg a jobboldalról - eleve feltételeztem annyi tiszta gondolkodást, hogy az animációmat senki se veszi komolyan.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az weblapon lévő film elején elhangzott mondatok szinte szóról szóra a magukat Színes Magyarország Polgári körnek nevező provokátorok nyilatkozatából származnak. Éppen ezért helyeztem el az oldal reklámját azokon a fórumokon, ahol róluk volt szó. A "fasizmus a tolerancia nélküli állapot szinonimája" szlogen pedig a liberális alapú "politikai korrektség" kifigurázása akart lenni. Úgy gondoltam, hogy ez a mondat annyira groteszk, és annyira szélsőségbe hajló, hogy minden szemlélő számára világosan látszik, hogy csupán az SZDSZ-közeli retorika görbe tükre. Nem feltételeztem, hogy az Interneten, ahol naponta több tucat hasonló, a politikai élet egy-egy mozzanatát ironikusan bemutató alkotás lát napvilágot; bármilyen botrány alakulhat ki emiatt.

Nemzeti érzelmű, és elkötelezetten jobboldali emberként szeretnék ezúton is bocsánatot kérni azoktól, akiknek az érzéseit esetleg megbántottam volna, azonban nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy a rövid videómmal csupán egy mentális betegségre épülő polgári kör gondolatának a képtelenségét szerettem volna szándékosan túlzó eszközökkel demonstrálni.

Üdvözlettel:

Kiss Endre
HAJRA MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!

Előzmény: Kulik (644)
acontrecourant Creative Commons License 2003.08.02 0 0 709
Haj rá, Aradi!
Előzmény: Ascanio (707)
Ascanio Creative Commons License 2003.08.02 0 0 708
Aradi Gábor jövőhéttől megint látogatni fogja a fórumot. Ezen a héten pár napos szabadságát töltötte...

CSáó:A.

Ascanio Creative Commons License 2003.08.02 0 0 707
Magánvélemény következik:(én már csak ilyen vagyok):))Tyb vedd úgy, hogy a gumicsontot megkaptátok!
De egyelőre Dionka és Öcsisajt csak buzizni tud, ami persze sokkal könnyebb, mint értékes gondolatokat bepötyögni...de talán ez is egyszer menni fog.
Szóval tökmindegy milyen témát adunk, a végén úgy is a buzizásnál fogtok kilukadni...és a szokásos provokációs szövegnél, amelyen jókat szoktam derűlni.
Majd hamarosan megint lesz min csámcsogni,addig is látogassatok ki a Sziget Fesztiválra, mi is kint leszünk, ugyanis meglepő módon meghívták a Sokszínű Magyarország Polgári Kört. Aradi Gabi fog részt venni a Háttér fórumán.

Kellemes hétvégét!

Előzmény: Tyb (671)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.08.02 0 0 706
"Kellett neked rohamsisak."
Előzmény: JPBemondó (705)
JPBemondó Creative Commons License 2003.08.02 0 0 705
Én viszont ezt a következtetést vontam le, engedelmeddel.

1) Miután az előbbiekben már lehazugoztál, bizonyítson a Gobbi Hilda özvegye.
2) Gondolom, a Magyar Hírlap archívuma se tetszett volna.
3) Meghagynám a katolikusoknak.

:DDDDDDDDD

Előzmény: F. C. King Bastard (704)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.08.01 0 0 704
Ezt mintha nem mondtam volna :-), viszont

1) rajtad van a bizonyítási teher;
2) butaság volt az MTI-t ajánlanod;
3) lassan talán megcélozhatnád a "Mea Culpa" nevű topikot, feltéve, hogy a fórumok közt tájékozódsz már ilyen szinten ... :-(

Előzmény: JPBemondó (703)
JPBemondó Creative Commons License 2003.08.01 0 0 703
Tehát amit ovi 2001 előtt mondott, az nyugodtan letagadható.
Előzmény: F. C. King Bastard (702)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.08.01 0 0 702
Nota bene: az MTI hírei közt 2001-től lehet keresni...
Előzmény: JPBemondó (698)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.08.01 0 0 701
Jó, akkor én viszont javasolnám, hogy legközelebb méretezd gondosabban a hazugságodat, mert ez az "orbitális" kategóriába esett.
Előzmény: JPBemondó (700)
JPBemondó Creative Commons License 2003.08.01 0 0 700
Jó, akkor "javasolnám" nélkül: MTI.

Nem gondolod, hogy van arra kapacitásom (hogy a gusztusról ne is beszéljünk), hogy ovi 5 évvel ezelőtti nyilatkozatain mazsolázzak.

Előzmény: F. C. King Bastard (699)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.08.01 0 0 699
Nem javaslatot kértem, hanem forrást. Nos?
Előzmény: JPBemondó (698)
JPBemondó Creative Commons License 2003.08.01 0 0 698
Javasolnám az MTI-t pl.
Előzmény: F. C. King Bastard (697)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2003.08.01 0 0 697
"a kisgazdákkal pedig nem lépünk koalícióra"

Erre kérnék forrást!

Előzmény: JPBemondó (696)
JPBemondó Creative Commons License 2003.08.01 0 0 696
"Nos látod,
az első esetben a Torgyán-féle FGKP-nek 13%-a volt .... "

Tehát ez a 13% feljogosította a fityeszt arra, hogy a szavazóknak tett ígéretét (a kisgazdákkal pedig nem lépünk koalícióra) habozás nélkül megszegje. Elvhűség...persze. Választani kellett a hatalom meg az elvek között. Az eredményt ismerjük.

Az is közismert, mennyire felvállalta a fidesz a cigányság érdekeit. Az életszínvonaluk is hogy megemelkedett! Mindig is erre vártak: vityka+flóri

""A kilencvenes évek elején még "csuhások imára!"
- röviddel később Keresztény Magyarország... "

Hogyne.
Miután a Fodor/Vágvölgyi/Ungár stb. elhagyták
a Fideszt, ez logikus is volt... "

Aha. A Fodor meg az Ungár voltak a csuhásozók, ugye. Sőt, később még a kötelet is Fodor találta ki, csak a "hiszterolib" média tálalta ezt úgy, mintha kövér mondta volna.

Minél nagyobb ökörséget írsz, annál többet fizetnek?

Előzmény: Törölt nick (695)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!