Keresés

Részletes keresés

szifoka Creative Commons License 2007.10.03 0 0 1029

Sziasztok!

Újabb fejtörő.

Letöltöttem netről cuccokat, betettem a helyére, minden ok volt mindaddíg míg az (1003) hozzászólás -> "sims2pack clean installer nevu programmal.

http://sims2pack.modthesims2.com"   alapján el nem kezdtem szanálni a nem használható cuccokat.

A programon való átfuttatás után -> ha elmegyek pl vásárolni egy lánnyal ruhát a játékban felkínálja a rucit megvételre,(ekkor látni lehet) de amikor rákattintok hogy lássam ugye a csajszin, nem mutat semmit,( a csajnak csak a fejét látom) és nem tudom megvenni, hordani.

Miért? Miért? Miért?

Mit csináljak hogy újra használhassam a letöltött ruhákat?

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.21 0 0 1028
Jaja, köszi, azóta magamtól is rájöttem a nagy eszemmel...   :))
Előzmény: Booociii (1013)
csudi Creative Commons License 2007.09.21 0 0 1027
naja. persze. :)
Előzmény: Törölt nick (1026)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.21 0 0 1026
Olyan már van!  :))))
Előzmény: csudi (1025)
csudi Creative Commons License 2007.09.20 0 0 1025
ja, amire en nagyon vagyok, az a multiplayer online verzio, ha lesz. De nem gagyi valtozatban, hanem realtime, 3D, ahogy kell. Kivancsi vagyok ossze tudom-e ugy hozni a simeket, hogy a masikat nem en iranyitom... hehe.
csudi Creative Commons License 2007.09.20 0 0 1024
nem nagyon tudok felallitani sorrendet, mindegyikben mast szeretek. Az egyetem az, amit viszonylag alaposan kijatszottam, sot, nemreg epitettem koleszt, nagyon baro lett. (Elegge almodik a nyomor, hehehe, na, en nem laktam ilyenben, az sajna fix.)

A biznisz nem nagyon jott be, bar nem sokaig probalkoztam vele. Azistennek nem tudok pedalt szerezni, ilyen extra bonusz lehetosegeket csak 2-t kaptam, igaz, nem volt idom sokat probalkozni vele. Meg mivel a valo eletben is a bizniszemet tolom, ezert nem volt kedvem meg a Simsben is alkalmazottakkal vacakolni...:PPPP

A kerteszkedes mar sokkal jobban megy. Van egy csaladom, ahol degeszre tomott gyumolcstartalekok vannak. Igaz, nem hivtam meg ki a kertesz klubot, es nem talalkoztam zold manoval vagy mijaza...

Holidays meg nincs, majd jovore, vagy esetleg karacsonyra meglepem magam.

Mi is volt meg?
Előzmény: Aragorn83 (1020)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.09.20 0 0 1023
És ellégé durva dolog. Vigyázni kell vele. Könnyen kitörlheti a régi karaktereidet!!
Előzmény: Bill+Ninna (1022)
Bill+Ninna Creative Commons License 2007.09.20 0 0 1022

óóóó programhiba akkor azért volt lassú a játékom :(

Előzmény: Aragorn83 (1020)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.09.18 0 0 1021

Kritikus Programhiba a "Jó Utat!" kiegészítőben!!!

További infókért kérlek olvassátok el mysims.hu oldalt!

Aragorn83 Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1020
és mi a helyzet a többi résszel?? Mi a tetszési indexed?? :)
Előzmény: csudi (1019)
csudi Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1019
Az ejszakakban szerintem nagyon hasznos az asztal melletti plusz tevekenysegek lehetosege, gyorsabban lehet feltornazni a szimpatia pontokat, igazabol a partnerhalmozo simek elengedhetetlen kelleke. Igaz en inkabb tudas aspiracios simeket gyartok.
Előzmény: Aragorn83 (1016)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1018
Ez nagyon szűkszavú volt és mi miatt ez a sorrended?? :))
Előzmény: Bill+Ninna (1017)
Bill+Ninna Creative Commons License 2007.09.16 0 0 1017

Úúú biztos tök jó lesz az új kiegészítő ha Sims akkor csak jó lehet. :)

A top 6 nállam ugyanolyan mint Aragorn83-nak.

Aragorn83 Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1016
Kíváncsi lennék a topic olvasóinak - az eddig megjelent 6 kiegészítő fényében - Mi a Top 6-os tetszési indexe. Arra is kiváncsi vagyok miért.
A kéréds feltevőjeként én meg is osztanám veletek.

The Sims 2 - Kiegészítők Top6  (Aragorn83 szerint) :)))

1. Évszakok - szvsz ez alap. Igencsak életszerűbbé teszi a játékot. Végre esik az eső, hó, jeges szél sűvít, a fákról hullanak a levelek...

Mint tevékenységnek újdonságként behozzák a horgászást és a kertészkedést (ami az egyik kedvencem)

Az eddig 10 (+4) karrierhez adódik hozzá a 6 új karrier pálya. Köztük igen jókkal. Ha jól emlékszem mindegyik szakmájának csúcsán többet fizet, mint az alapjáték karrierjeik.

A logók közül szvsz az évszakoké a legszebb :)

2. Jó Utat!

A legfrisebb kedvenc kapta nálam a 2. helyezést. A bevezetett vakációs emlékkel igencsak hosszú szavatosságúvá teszi ez a kieget. :)

Új tevékenységek: mint a masszázs (az egyik személyes kedvenc) , napozás, szaunázás....

Végre gyalog is eljuthatsz bárhová, eddig jó volt az autó, de az új kieggel ez feleslegessé vált a legtöbb szempontból. Vagyis szépnek szép de gyakorlatilag funkcióját veszítette és már csak a munkába járás miatt jó.

3. Házi kedvenc

Mi más tehetné változatosabbá a Simek életét mint a bundás és tollas kedvencek.
A macsekok és kutymorgók igencsak mókás társaink, bár kiképzésük a nekünk megfelelőre kissé fárasztó az amúgyis rövid simnapokban. Nem elég a simünk éhség és egyéb szükségleteit megfelelő szinten tartani, de most már az állatokra is figyelnünk kell.

- Morzsi hányszor mondtam, hogy ne pisilj a szőnyegre?!? :))

4. Egyetem

A felső fokú tanulmányok bevezetése jó dolog volt. Ha leraktuk a diplomát négy karrier lehetőségünk van. Ezek közül 2 karrier jutalom nagyon eltalált. Feltámasztómata és a Tehénnövény

Végre lehet mobilja a simednek. Engem igencsak idegesített a vezetékes telefon igencsak a agrsszív, hangos csörgése. A mobil ezzel szemben csak ciripel és, ha Simed alszik nem veri fel legédesebb álmából.

Az egyetemi tanulmányok további 27 nappal hosszabbítják meg Simed életét. Itt rengteg barátra tehetsz szert és ha ügyes vagy nem csak az egyetem nagymenőjévé válhatsz, de akár a kampusz titkos társasága is beválaszhat tagjai közé. Minden szemszter végén könnyedén végezhetsz *5 minősítéssel. Szóval az egyetemi évek ténylegesen remek időszaka simjeink életének.

A játék egyik legjobb dolga az ún. végső életcél, amelyet, ha teljesítünk onnantól igencsak megkönnyíti a dolgunkat. Hiszen megkapjuk életünk végéig a platina aspirációs szintet, ami igencsak nagy áldás.

5. Éjszakák

Az egyik kedvencem ebben a kiegben az ún. varázszsebként működő eszköztár. Bármit be tudsz ide tenni még az autó(i)dat is, amelyek ugyancsak ennek a kiegnek az újdonságai. A négykerekű masinák a "Jó utat!" kiegig igencsak hasznosak mivel ezentúl nem szorulnak a taxira. Illetve, ha birtokodban van az autó ráérsz egy órával később is megérkezni a munkába.

A randizást is nagyon hasznosnak találtam abból a szempontból, hogyha alacsnyan áll az aspirációs szintje a randi segítségével könnyen feltornázhatod platinába.

6. Megnyitottunk - Vár az Üzlet

Utolsó helyre soroltam. Szvsz egy üzlet menedzselése igencsak stresszes meló addig amíg nem lesz egy állandó üzletvezetőd, aki leveszi válladról a üzlet menedzselésének "nyűgét s nyilait" :) Hiszen nem elég a Simed szükségleteire figyelned, de ott vannak a nyűgös vásárlók és lojalitási csillagaik, na meg az alkalmazottaid. Az elején amikor még tapasztalatlan üzletvező vagy és ki nem ismered mikre kell odafigyelni, hogy az üzletedből tarts el magad, addig jócsán veszítesz simoleon tízezreket.

Azért ennek a kiegenek is vannak jó dolgai.
Itt vannak már is a pedál medálok - ezek pl a horgászatnál és a kertészetnél nagyon fontosak.

A másik pozitívumai a Simed által épített robotok - amelyeket nekem még nem volt szerencsém kipróbálni, mert vmiért sosem építettem :)) - akik segítenek a házimunkában, takarítanak, kertészkednek és kiválóak házörzőnek is.
Aragorn83 Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1015
Gyerekek nem tom' ki hogy van vele, de én már az új kieget várom. Valszeg Hobbik lesz a címe. :) De csak 2008 tavaszán jön ki. :)
Bill+Ninna Creative Commons License 2007.09.15 0 0 1014
igazából Takemizu faluban van a legtöbb thai-chizó sim és ott szinte minden közösségi telken találsz de még a hoteledben is thai-chiznak mondjuk ha megtanul thai-chizni akkor ha nem csinálsz vele semmit akkor nekikezd...
Booociii Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1013
Igen lehet ilyet csinálni.
A sims csinál egy könyvárat a C meghajtóra oda kell pakolni a letöltött cuccokat is na ott találsz olyan mappát hogy music (valami ilyesmi az elérése C:Documents and SettingsvalakiDokumentumokEA GamesThe Sims 2Music) azon belül ott van a különböző csatornáknak a mappái na azokba huzigáld bele a mp3makat és voalá már megy is
Előzmény: Törölt nick (1011)
Booociii Creative Commons License 2007.09.14 0 0 1012
Ööö igen ezt én is sejtettem de hol találok taichizó simeket melyik telek az? Már végigjártam mindet de nem találtam senkit.
Előzmény: Bill+Ninna (1008)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1011
Hali! Mostanában kezdtünk simezni, és az érdekelne, hogy zenéket be lehet-e valahogy vinni a játékba, és ha igen, akkor hogyan, mert már uncsi amit ezek a szerencsétlen simek kénytelenek hallgatni.
csudi Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1010
pont azert, amiert nem lapitja ossze a zsebeben a paradicsomot :))))))
Előzmény: Booociii (1007)
Bill+Ninna Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1009
a simeket úgy tudod megtanítani tai-chizni hogy rákattintasz 1 tai-chizó simre és a csatlakozzon a tai-chi gyakorláshoz-ra kattintasz de lehet hogy a bővebbenre rá kell menned
Előzmény: Booociii (1007)
Bill+Ninna Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1008

Booociii: a simeket úgy lehet megtanítani tai-chizni hogy rákattintasz egy tai-chizó simre és a csatlakozzonk a tai-chi gyakorláshoz-ra kattintasz

Booociii Creative Commons License 2007.09.13 0 0 1007
Ha az inventoryban volt a hal akkor nem meglepő. Ha közössgi telken fogsz halat azt is ki tudod sütni otthon.
Csak az tünik el költözéskor amit kiraksz a falra vagy berktad hűtőbe.

Kérdés : Miért nem lesz a simnek brutál halszaga ha az inventoryjában huzgálja két héten keresztül a halat? :)
Előzmény: DerHunter (1005)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1006
Örülj neki afféle pozitív bug :)
Előzmény: DerHunter (1005)
DerHunter Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1005

Hát én ezt nem értem.

Már elköltöztem abból a házból, ahol a halat fogtam, erre az új helyen megjelenik a sügér, mint süthető kaja. :)

Előzmény: Booociii (984)
szifoka Creative Commons License 2007.09.12 0 0 1004

Szia Csudi.

Ezzel úgynézki tudok szanálni.

Köszönöm a segítségetek!

Előzmény: csudi (1003)
csudi Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1003

de igen, sims2pack clean installer nevu programmal.

http://sims2pack.modthesims2.com

Előzmény: szifoka (994)
Aragorn83 Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1002
Miért nem térsz vissza a jó öreg XP sp2-höz?? :)))
Előzmény: szifoka (1001)
szifoka Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1001

Nos csak ennyi hogy 'error'. nem tudom miért - még mindíg a vista-val jövök, szerintem ez kavarhat be. Tudom azt is hogy nem futhat mellette sims, úgyhogy semmi más nem is futott, csak azt indítotam volna el. Már többször is telepítettem, meg újraindítotam a gépet, de semmi.

:(((

Előzmény: Booociii (1000)
Booociii Creative Commons License 2007.09.11 0 0 1000
Ugye semmilyen simses program nem futott közben ?
Valami más is volt vagy csak annyi hogy error esetleg egy teljes hibaüzit ha irsz akkor tudok okosabb lenni
Előzmény: Booociii (999)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!