Készülünk egy lan-ra már van frankó cs-m meg ilyenek már csak egy olyan menu kellene játék alatt amiből gyorsan hívhatok szavazást pl:map-ra... ha jól tudom ezt tudja az amxmod (amx_cmdmenu) csak hogy ha ezt beírom játék alatt akkor csak egy exit(0) menu jön elő:( Valaki pls HELP!
+kellene team deathmatch cs-hez... (játszottam már ilyenen neten de honnan lehetne letölteni?)
Nem HL2, de VALVe. Tegnap láttam egy Portal promo-t a HCG-ről linkelve.
Izé... Áááá... Agyfájás. Durva poén lesz. :)
Érdemes előkeresni a linket, és megnézni (valahol YouTube-on van), mert maga a mozi is elég poénra van csinálva, a tartalomtól meg instant padló, főleg a végén a montázs, mikor két másodperces intervallumban dőlnek a vadabbnál vadabb dolgok, amiket a portal gunnal el lehet követni. =:)
Ja igen, az simán lehet. Az Episode One jobban épít a DX9-re, mint a HL2. Ebbe nem tudok beleszólni, nekem a Provision-os van, de az én kártyám DX9-es (9600Pro), így nálam ez a cseszlekedés nem jelentkezik.
Ehem, mindig ugyanott a bibes. De alig, hogy beirkáltam ezt ide, azt olvastam, hogy nem ártana letölteni hozzá az update1-et. Ahogy látom, ez a provision-ös verzióhoz kell, mer ezzel DX9 alatti kártyákkal is műxik rendesen.
Most már csak abban reménykedem, hogy nekem is provision-ös verzióm van... nemtom, hogy a fagyást is javítja-e, de mindig abban a pillanatban nyuvadt ki a nyamvadt, amikor elkezdett villogni vmi szaros fénygömb, szal talán...
Mindig kivág, és mindig ugyanott? Időnként engem is kivág runtime errorral, de ritkán, és mindig máshol. A GeForce 4-es régisége szvsz max. abban nyilvánulhat meg, hogy kicsi az FPS és nem minden DX9-es trükköt tud megjeleníteni, de abban nem, hogy bekakál a program. Bár érteni nem annyira értek hozzá, csak gondolom.
Izé, egyszercsak runtime error, tökre az elején, alighogy bejutottunk a csajszival a toronyba, és az első ilyen lightbridge-nél ez írja ki a szemétláda: this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Bejön a lightbridge, és vmi gomb elkezd szikrázni fölötte, aztán szopacs, kivág a desktopra.
64 MB Geforce4-em van, az alapjátékot röhögve végigvittem vele. Van vkinek vmi használható ötlete? Már azon kívül, hogy vegyek új kártyát...
Bazira elakadtam az Episode 1- ben! Mikor a zombihent után beszállunk a liftbe, felmegyünk, megállunk. De ott fennt nem nyilik ki az ajtó! Ez normális? Mit kell ott csinálni?
Kössz, már végig is vittem délelőtt gyor magyarul!!! Úgytudom ősszel jelenik meg az Ep2, ahoz is megcsináljátok gyors a magyarítást?? Aki eredetibe veszi meg annak az Ep2-höz jár még a Team Fortress 2, és a Portal is!!!