Keresés

Részletes keresés

eviktor Creative Commons License 2003.10.21 0 0 291
A képen a bal oldali ajtó egy folyósó ajtaja, amivel geomatrialiag szemben a lépcsőház bejárat van (a túloldalon). A jobb oldali ajtó a kukatároló, aminek a lakók által használatos bejárata ugyanarról a folyósóról nyílik. De a balos ajtó nem lesz használható ki be járkálásra.

Nagyon heppik vagyunk!

Előzmény: Vendor (289)
kanCa Creative Commons License 2003.10.21 0 0 290
Jaj, Viktor, úgy örülök, hogy minden rendben volt!! Vagyis hogy majdnem minden. Azért ezek nem olyan nagy problémák, ha kell, a férjem meg tudja csinálni azt a plussz villanykapcsolót, apukám pedig szobafestő, így rendet is tenne a férjem után a fürdőszobában!

Egyébként mikor lett volna az eredeti átadás? Mennyit csúsztak?

Mi is voltunk, de csak este, fél kilenc körül, szakadó esőben, de azért jó volt. Jó érzés volt látni, hogy már lassacskán a mi lakásunkból is állni fog valami, nemcsak lóg majd a levegőben!!!

Előzmény: eviktor (286)
Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 289
no kozben megneztem a foldszinti alaprajzot es asszem a 2 ajto kozul a jobboldali lesz a kukatarolo ajtaja.
Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 288
Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 287
nekem is jolesett, hogy integettetek :)

igazan orulok hogy gyakorlatilag semmi hiba nemvolt. azt a kapcsolot mar vszinu nemtudjak megcsinalni az tenyleg tervezesi hiba :(

a kukatarto az ez? vagy holvan az ajtoja? arra a lampabura meleltti 2 db uvegesre gondolok en

a tereprendezes mikor lesz keszen nemtudod? garazskapu kiskertek hatso parkolo problemaja :)

a fotokat es a lakasavatot varjuk :)))

Előzmény: eviktor (286)
eviktor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 286
Sziasztok Lakótársak!

Mindenekelőtt köszönet és leborulás Vendor lábai elé, aki volt oly aranyos és tényleg ott lógott az ablakban, minket figyelve, ahogy dobogó szívvel, remegő lábbakkal beléptünk a KAPUN. Kedvesem meghatódva integetett felé, s jómagam is könnyekkel küszködve lóbáltam mancsom első ismerős szomszédunk felé! Grazie mio amico! :-)

Hát akkor a látottak:

Egy eddig ismeretlen emberke vezetett fel minket a lakásunkhoz. A bejárati ajtó teljesen le volt ragasztva hullámpapírral, gondolom a sérülések elkerülése végett. Emberke mondta, hogy sorban nézzünk meg mindent, és jelezzük a hibákat. Az ajtókkal kezdtük, itt-ott voltak csak apró horzsolások, de szóltunk, és ő felírta. Az ablakok rendben voltak, az erkélyajtón kicsit elcsúszott a szigetelő csík, voltak apró foltok a falakon, illetve az ablakpárkány oldalszegély nem volt rendesen felrakva. Víz villany, látszólag mindenütt volt, a kazánt is sikerült beindítanunk (másodszorra). Nagyon modernnek tűnik, az egyik szobában egy digitális kütyün lehet állítani a hőmérsékletet. A radiátorokat 2 perc alatt felfűtötte. A videokaputelefon szintúgy pöpec, és ha beütöm a lakáskódot, akkor kiírja a nevem.
:-) Asszonykám szerint édes krumpliorrom van, ahogy odahajolok a halszemoptika elé. :O) Ami durva hiba (csak 1), az az, hogy két külön ajtón keresztül megközelíthető fürdőszobánál csak az egyik ajtó mellett van lámpakapcsoló. Így hiába megyek be a kisszobán keresztül a fürdőbe, ha a másik ajtót is ki kell nyitnom a villany felkapcsolása miatt. Állítólag ez tervezési hiba, és nem lesz másik kapcsoló, de azért szóltam, írja fel ezt is, hátha.

(...A redőnyünk (pontosabban annak tokja) úgy el van dugva, hogy meg se találtuk a nyomait!...)

Ami a fontos: 8 napig javítanak ezt, azt, majd jöhet a kulcs és a költözés!
Reméljük, tartják az ütemet, mert saját bevallásuk szerint 30-ig át akarnak adni mindent. (Inkább garanciában javítanak, mintsem kötbért fizessenek!)

Szóval minden szép, minden jó, nagyon heppik vagyunk!

A folyosók is szépek odabenn, bár a kukatároló a Vendor ablaka alatt van, s ez neki nem jó. Ott egyébként van egy üvegajtó, s mi megpróbáltunk parajezéseket küldeni Vendornak, de ő nem jött elő. Biztos pisilt éppen. Vagy ilyesmi.

Szépen dolgozott az épszerk, remélhetőleg technikai hibák sem lesznek. Ahhoz képest nagy lett az előtér a földszinten, hogy nem is lesz portásunk. Biciklitároló viszont nincs. A tetőkertben nagy medencék, dézsák vannak, japánkert lesz az… :-)Majd napszámban gereblyézzük a homokot :)

A tó pediglen dinoszaurusz lábnyomot formáz. Vagy cannabis lenyomat? Na ennyi jutott eszembe a látottakról. Mindenki erkélyéről az esővíz T.Olgáék erkélyére csurog! Kérjetek ereszeket! Ja és nem lesz automatice zárcsere. Ez rossz. Ki tudja, kinek van már másolata a kulcsainkról.

Aztán elmentünk ünnepelni a cukrászdába, de egy magas ellenszenves pincér megpróbált egy ezressel átvágni minket. Na erről ennyit. Csak a kezét kell figyelni…

Üdv mindenkinek, írjatok, kérdezzetek! Fotók vannak, hamarosan felrakom őket.

Viktor

Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 285
lakogyulesen hallottam kosza informaciokat hogy a 2 epulet kivitelezesi minosege eg es fold... mondjuk kb erre szamitottam...
az egyik szeme sir a masik nevet...
sasmadár73 Creative Commons License 2003.10.20 0 0 284
NOMIVAN VIKTOOOOOOR?

Nem valami olyt mondott be a rádió, hogy Dél-Pesten, egy műszaki átadáson rohamot kapott egy leendő lakástulajdonos?:))))))))))))

(MInden beszólás jogos!:))))

Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 283
Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 282
Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 281
neked elnezzuk :))

lenne itten egy uj szin

Előzmény: kanCa (280)
kanCa Creative Commons License 2003.10.20 0 0 280
Jóvanna, arra gondoltam, csak még nem ismerem annyira a környéket.. :))
Előzmény: Vendor (279)
Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 279
az a nagy kek az az sztk a konyvtar meg hatrebb van az kisebb epulet. de majd meglatod :D
Előzmény: kanCa (278)
kanCa Creative Commons License 2003.10.20 0 0 278
A háttérben a könyvtár látható? Mert akkor ott fogunk elmenni, körbesétáljuk a területet. Úgyis meg fogsz ismerni, tuti. Feltéve, ha éppen látni fogsz. Mert hát arról fogalmam sincs, hogy mikor megyünk!
Előzmény: Vendor (277)
Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 277
huha azert egyszerre enyi fele nemtudok figyelni :DD
ez itten az ablakom :)
Előzmény: kanCa (276)
kanCa Creative Commons License 2003.10.20 0 0 276
ÁLLJ!!!!!!!!!!!!!!

Mi is megyünk ma délután, el is felejtettem mondani! Jönnek az ősök, megnézik a "befektetésünket". Tessék figyelni egy szürke Daewoo Lanos-t, vagy egy platós piros Mazdát és egy piros Corsát. Utóbbival mi, az első kettő közül vmelyikkel a szülők érkeznek. De lehet, hogy egy autóval megyünk, akkor is a két személyautó közül vmelyikkel. Vendor, hol van a te ablakod? Esküszöm megskúbolom, már ha az utcára néz, mert az építési területre ugye nem mehetünk be...

Előzmény: Vendor (275)
Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 275
nomajd kilesek ha nem feledkezek bele nagyon a munkaba :)
Előzmény: eviktor (274)
eviktor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 274
Mi egy órakkor fogunk ott mozogni, íme a csapatleírás:
Fehér kicsi skoda, apuka + anyuka, férj (én) + feleség (nagy pocakkal).

Majd integetünk!

Előzmény: Vendor (273)
Vendor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 273
a 321-es szamu FBI ugynok jelenti:
-a helyszinen szokatlan nagy mozgas van :)
-az epitteto fedoneven szereplo egyen nemreg erkezett szokott autojaval :)
kanCa Creative Commons License 2003.10.20 0 0 272
De jó nektek!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: eviktor (271)
eviktor Creative Commons License 2003.10.20 0 0 271
még 4 és fél óra az átadásig
Előzmény: Vendor (270)
Vendor Creative Commons License 2003.10.19 0 0 270
jelentes:
a takaritok eroteljesen takaritjak az ablakokat :)
meg gondolom ahol meg a festok bemaszkaltak azt :)

Viktoreknak meg szurkolunk hogy nelegyen sok hiba, sot egyaltalan ne legyen :)

Vendor Creative Commons License 2003.10.18 0 0 269
ez tokjooo :))akkor te 1 idoben tobbhelyen is vagy :)

ja mentem most a postara (ismet) es lattam valami mozgolodast az epulet fele. remelem epitik nem bontjak :))))))))

Előzmény: kanCa (268)
kanCa Creative Commons License 2003.10.18 0 0 268
Rádiónk nemrégiben egyesült egy másik céggel, úgy hívják Hírszolgálat. Megszerkesztem, felmondom és rögzítem a híreket óránként, és elküldöm az előfizetőknek. Azoknak a regionális, vagy helyi rádióknak, ahol nincs hírszerkesztőség. Pl. PilisFM.
Előzmény: Vendor (267)
Vendor Creative Commons License 2003.10.18 0 0 267
hat mondtam hogy lemegyek :) egyebkent meg voltam bevasarolni meg postan meg egyebkentis nagyon messzire kellett menni :))

egy flash intro nem rossz otlet tamogatom.
tenyleg kanCa te mit csinalsz ilyenkor 10-18-ig? :)

Előzmény: kanCa (265)
eviktor Creative Commons License 2003.10.18 0 0 266
Kollégám meséli éppen, ők is nemrégiben vettek lakást (nem lőrincen):

-"...megvolt a műszaki átadás, minden rendben, nem kértünk semmi javítást. Ott előttünk zárcsere, három kulcs pedig lezárt borítékba került. Amint pénzügyileg rendeződött a lakás, mentünk a lezárt borítékért. Meg is kaptuk, benne a kulcsok. Kissé meglepve láttuk azoban, hogy a fürdőszobában lábnyomok mindenütt, a kádon is, a szellőző pediglen szétbarmolva. A lezárt borítékból menetközben kirepültek a kulcsok, szerelők jöttek-mentek, majd a kulcsok visszaszáltak a még mindig lezárt borítékba! Na gondolhatod mekkora balhét csaptunk! Végül is nem kaptunk új zárat, mert indokolt volt a szellőzőcsere, no de akkor is!..."

Szóval tessék nagyon figyelni jelenlegi és jövendőbeli költözők, és a borítékot is írjátok alá a ragasztásnál! Ill. mindenről azonnal jegyzőkönyvet kell kérni!

kanCa Creative Commons License 2003.10.18 0 0 265
Hááát, esküszöm nem semmi vagy! Képes voltál lemenni szórólapért?! Hihetetlen!! NAgyon-nagyon köszi!!! Irigyellek, hogy ilyen sokat lehetsz otthon. Mi szinte csak aludni járunk haza...
Előzmény: Vendor (263)
lo_li_ka Creative Commons License 2003.10.18 0 0 264
Nekem is a második tetszik jobban, és valami Flash-t be kéne tenni az elejére hogy látványos legyen , ha gondolod segíthetek
Előzmény: Vendor (262)
Vendor Creative Commons License 2003.10.18 0 0 263
1 2 3 4 5 6

a scannerem se tul jo meg a szorolapon a kepek se tul jo minoseguek sajna :)

Vendor Creative Commons License 2003.10.18 0 0 262
pedig de... :))
Előzmény: kanCa (260)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!