semmi baj, megértek nekem ennyit...:-))
bár ez a mostani koncert nem nagyon jött be. (bocs)
megpróbálok viszont elmenni feszt-ra, ha találok vkit, aki jön velem.
és akkor térjünk vissza a cd-kre...:-))
mi is van velük?
Garden!
Látom, lehet tőletek flopjegyet venni. Ha ez nektek is jobb, meg a rocktogonos fazon tényleg gusztustalan állat, akkor én vennék, vagy mi. Mi ennek a formája? bad
Ezt zenekarnévnek gondoltad? :))
Na jó, igaz, de azér' mégse kéne magunkra húzni a teljes büntetöjogi könyvtárat, mert egy legális gyilkosságról daloltunk?
A "Gloria Mundi" így elsöre nem is rossz. Köszi.
Nem gondolkodtunk azon, hogy magyar, vagy angol legyen, csak hogy kell. A latint elfelejtettük, pedig jó ötlet. Holt nyelv...
A "Szôlôhegy" sem rossz, de azért kiszavazzuk...:))
Kiírnék egy pályázatot, aminek majd csinálunk valami szép nyereményt.
Adott volna a Szabi (Nulladik Változat), és a Hricso (szintén N.V.), és egy énekes(nö), és én. Játszanánk néhány kert dalt is, de föleg új dolgokkal foglalkoznánk. Tehát kell egy jó zenekarnév, ami nem folytatása, csak rokona a kertnek.
Ha van ötletetek, írjátok meg.
well, régen eléggé bírtam az ilyen dark-gothic behatású cumókat. Artner Gabi érdeme egyébként, vett fel nekem anno a La Voce Della Luna mellett Danziget, Gatheringet, Crime And The City Solution-t, Siouxie-t, Joy Divisiont. Tindersticks-t, Nico-t...
mondjuk ezeket ma is nagoyn csípem. miket beszélek, végülis a Rammstein-t is.
Te Rammsteinben ennyire otthon vagy? Nem gondoltam volna.
Ami pedig a szövegeket illeti, a magyar szövegekben Liro brada van otthon, az ángliusban neon (csak még nem hiszi el). Meg kéne környékezned Öket, hátha...valamit a fiókból...vagy kútföböl...