Szerintem most azonnal függesszétek fel ezt a nyilvánosan kalózkodást! Ha már szeretitek a faszi zenéjét, legalább annyival támogassátok, hogy megveszitek a nyavalyás CD-it! Azt meg nekem ne mondja senki, hogy hát az mennyi pénz, mert (akár apránként is) hozzá lehet jutni használtan bármelyik CD-jéhez (átlag 1000Ftért). Felháborító amit itt műveltek!
Légyszi e-mailben küld át,amit tudsz,mert nem működik rendesen az MSN.Ha bárki át tudja küldeni nekem e-mailen a Christmas Time-t,légyszi.Kösz.Cim:susver88@gmail.com
Ma este gyertek el a Bryan Adams Tribute zenekar koncertjére a Szilvuplébe! Csákvári Laci hanjga nagyon "ott van":) és a többi zenész is pöpec! Kezdés 20 órakor. Szilvuplé: Ó u. - Nagymező u. sarok
kinek van emesenje? mert nekem van és tudnánk beszélni emesenen jó mert csak oda tudok bármien bryant fel teni csak ezért kérdeztem mert olyan jó képeim van bryanről
durva ez a cikk!...mondjuk nem tom mit csinálnék ha látnám vhol a városban Bryan-t!!!:D mondjuk van egy határ amit nem lépnék túl:D
bármilyen fanatikus is az ember bizonyos határon nem mehet túl mert azzal már nem azt mutatja előtte h mennyire szereti Őt:D...főleg ha már ezzel zaklatja...!
Egy "pszichopata" nő a fiával zaklatta Bryant, egy étteremben kértek tőle aláírást, majd mindenhová követték. Bryan megszállottjai voltak. Ez eléggé idegesítette és zavarta Bryan-t, így ő rendőri segítséget kért. A rendőrség azt ajánlotta neki, hogy szereltessen fel a lakásába riasztót, illetve biztonsági tanácsokkal látta el.
Röviden ennyi a lényeg.
Engedd meg, hogy megjegyezzem, eddig még senkinek sem volt gondja, ha belinkeltünk valamilyen cikket Bryan-ről.
Ha esetleg nem értesz angolul, az nem szégyen, lefordítjuk Neked nagyon szívesen, de légyszi legközelebb kicsit kellemesebb modorban közöld ezt velünk. köszi!:)
sziasztok mégis mondd el mit olvastál bryanról lécike nekem nagyon fontos. Minddent mondjálel és a lényeg is legyen benne és nem érdekel a link te mondd el mi van benne