Nem tudom, hogy szerinted nekem mit kellene szégyellnem. Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, sőt, a magyar állampolgárságomra is büszke vagyok. Büszke vagyok arra, hogy tudom, hogy az "intelligens" szót intelligens ember két l-lel írja. Büszke vagyok "szoclib" (azt hiszem, erre gondoltál) mivoltomra.
MIJÓ.. TÉVEDSZ..... EZEK IJENEK..... AZT HOGY RESTELKEDÉS SZÉGYEN AZ NINCSEN A SZÓTÁRUKBA.
ÉN BEFEJEZTEM!!!! NÉHA VISSZANÉZEK HOGY HOGYAN FEJLÖDNEK A SZUPERITELIGENS SOC-LIG POLGÁROK.
Na látod...örülhetsz hogy 56-ban csupán egy kélyes álom lehettél,igy nem hozott össze a sors benünket, szerencsédre.Van még sok hasonló kis pártkatona felétek????
Te Csicsi, míg neked és másoknak egy félszónyi kifogásotok sincs a "regnálók" bérence fél országnyi lefasisztázása miatt, addig már megbocsáss, de nem tudok jelentőséget tulajdonítani felfortyanásodnak :((..
De! Igen, engem is irritálnak holmi újabb jövevények ..:(((..., a Máté is sokat mesélt az utánpótlásról :(...
Szarok én ebbe a fajta politizálásba úgy ahogy van, gyűrjétek egymást ahogy akarjátok!
A faszi lábon hordta ki az agyhalált. Értelmetlen vitatkozni vele.
Ha viszont tovább forszírozza azt, hogy ő Ausztráliában "hamarabb jut az irodalmi zsenialitásokhoz", mint mi idehaza Európában, akkor nagyon konkrétan el fogom küldeni az édesanyjába. Nekem senki ne adja elő (egy ilyen félanalfabéta pláne ne), hogy mi itt a sötét tahók vagyunk, csak mert ő 56-ban bátran elfutott.
"... nekem ennyire nem fontos Kertész dicsösége hogy ezt nem tartottam érdemesnek megjegyezni."
Ennek kicsit ellentmond, hogy azt viszont érdemesnek tartottad megjegyezni, hogy nem vette át. :-)
Most akkor szépen jegyezd meg azt is, hogy átvette, csak később. Ezt a kitüntetés adományozója, Mádl Ferenc köztársasági elnök olyannyira nem vette zokon, hogy öt hónappal később is átadta neki. Még Orbán Viktor is olyan fontosnak ítélte az eseményt, hogy megtisztelte jelenlétével.
A Csacsifogatra keress rá bátran, ingyen van. Ezt viszont én nem tartom fontosnak.
"Ide a prominensek csak olvasni járnak, Lajos bátyó :(..."
Mijo
Lassan már azért se, és ez majdan nagyban köszönhető lesz agyilag kuka védencednek is.
Persze megértem én, hogy egyeseknek mindegy mit mond az éppen regnálókra, csak mondja, de az már kicsit necces, hogy embercsoportokat kolektív lehülyéz.
Necces az is, hogy sokszor több hitelt adsz a buta partalan bigottságnak, mint saját szemed által látott olvasott dolgoknak.
Csak remélni merem, hogy az agyilag gyanták, és az elvtelen, velejéig romlott hazaárulók védelmezése csak pillanatnyi megingás, és hamar rájössz, hogy bizony nagyon nem védelemre rászoruló, maguk erejéből kitörni képtelen emberekről van szó, akikért egyáltalán érdemes a szavakat megnyomni, felemelni, sőt, szavakat pocsékolni rájuk.
"Az egész ország tiszteletét és megbecsülését is kifejezi ez a díj – mondta a köztársasági elnök a kitüntetés átadásakor. Mádl szerint Kertész Imre „olyan korban élt gyerekként saját hazájában, amely méltatlan volt mindahhoz, amit igaz fogalmaink szerint emberinek nevezünk”.
Képzeld el én is hasonló korban éltem,mint KERTÉSZ,,,HÁNY EZREKET KELLENE AZÉRT KITÜNTETNI.....
NALÁTOD MÉGIS KITALÁLTAD, látod nekem ennyire nem fontos Kertész dicsösége hogy ezt nem tartottam érdemesnek megjegyezni.De tudtam hogy valahol nem tette becses tiszteletét.
De akkor ha ennyire tudalékos vagy, segitsél abban hogy hogyan is volt az a CSACSIFOGAT dolog.Lehet hogy valamit megtudok amit eddig nem tudtam.
"Vagy mit olvasol éppen?"...Ördögöd van,,,OLVASOM. közben ide is betekintek ENVIRONMENTAL SIENCE............................ UN CONFERENCE ON THE HUMAN ENVIRONMENT.
(MEGFELEL.)
Átvette a Magyar Köztársasági Érdemrend nagykeresztje polgári tagozata kitüntetést Kertész Imre Nobel-díjas író kedden Budapesten. Az állami elismerést Mádl Ferenc köztársasági elnök március 15. alkalmából adományozta, de Kertész akkor külföldön volt és nem tudta átvenni.
Az egész ország tiszteletét és megbecsülését is kifejezi ez a díj – mondta a köztársasági elnök a kitüntetés átadásakor. Mádl szerint Kertész Imre „olyan korban élt gyerekként saját hazájában, amely méltatlan volt mindahhoz, amit igaz fogalmaink szerint emberinek nevezünk”.
A kitüntetés átadásakor jelen volt Szili Katalin házelnök, Orbán Viktor volt miniszterelnök, Göncz Árpád korábbi köztársasági elnök, Hiller István kulturális miniszter.
"""Baja a Vizek és Ízek Városa"""
Szinte hihetetlen,ha már ez a város erénye büszkesége akkor az lehetetlen,hogy vizbeázott, íztelen, polgárok koptatják a klaviatúra billentyüjét mint promines szóvivöi a városnak!!!!Ötven év távlatából sokminden változhat. Az elkövetkező években "REMÉLEM" kissé felszáradnak a vizek,és akkor talán az ízek is fognak változni.
Nézd, a menetrendről természetesen lehet véleménye a bakternak, de nem őt szokták megkérdezni róla. :-) A te esetedben ráadásul olyan bakter fikázza a menetrendet, aki csak annyit tud, hogy néha elmegy egy vonat a háza előtt. :-))))
Tényleg, kedves sydbaj, mit olvastál utoljára? Vagy mit olvasol éppen?
"Igen,,mivel mi itt talán hamaréb jutumk hasonló írodalmi zsnilitáshoz mint ti othon."
Talán igen, talán nem. Miért is jutnátok hamarabb?
"... valami elismerést othon is kiérdemelt, és ennek az átvételénél nem tiszteltette meg becses személyével az ajádékozókat..Nem a STCHOLMI CONCERT HALL-RÓL volt szó..."
Hanem miről? Valami HIVATALOS forrást meg tudnál adni esetleg?
Igen,,mivel mi itt talán hamaréb jutumk hasonló írodalmi zsnilitáshoz mint ti othon..De bevallom nem volt türelmem elolvasni..Továbbadtam rajta, kinlódjon vele más.
Bizony lemerdtál, mert valami elismerést othon is kiérdemelt, és ennek az átvételénél nem tiszteltette meg becses személyével az ajádékozókat..Nem a STCHOLMI CONCERT HALL-RÓL volt szó......(AMI ÖSSZETERTOZIK AZ MINDÉG ÖSSZEJÖN)......mondta már ezt neked valaki?????
Megjöttél, Cziczo!? Megjöttél egyik konkrét fórumtagunkat baszolatni. Divatkövető lettél? Mennyivel szimpibb lennél, mondjuk rá, ha ilyen szólamokat zengedeznél: LE A FEHÉRZOKNIS MAKKOSCIPŐKKEL! És nem szemellenzős módon személyeskedni egy olyasvalakivel, ki általános közéleti dolgokat boncolgat ... Másokat vakon követő, bátor kiállású fazon vagy te, le a smicivel előtted :(... Vagy talán nem is annyira bátor vagy te, hanem inkább merész :)))???