Szerintem kiszivárogtattak 100 százalékot, aztán ha már teljes a para, akkor Dzsoki bejelenti, hogy szó sincs erről, majd később kiderül, hogy csak 20-25-ről van szó.
Erre a "lakosság" boldogan hátradől.
Szerintem a minyiszteri stb fizukat egy kuratóriumnak kellene megállapítania.
Javasolnám, hogy kérjük fel a TV társadalmi kuratóriumát a döntés meghozatalára!
Mindegy, hogy jogos-e wagy sem a 100%-os emelés - elég barátságtalan húzás akkor, amikor 3-4%-os bruttó bérnövekedést szánnak a wersenyszférának. Láthatóan elbízták magukat, úgy érzik, tényleg övék az ország.
kiszámolta már valaki a baloldalról, hogy hány db. lélegeztetőgépet lehetne vásárolni a megemelt miniszteri fizetésekből, a felturbózott kancellária pénzén?
Valószínűleg nem. Ebből is látszik nekem, hogy mekkora demagógia volt Orbán bostoni utazásakor ilyenekkel hadobázni.
Amúgy szerintem a 900.000 ft/hó reális pénz egy miniszternek. De csak akkor ha meg is dolgozik érte, függetlenül attól, hogy melyik kormányban dolgozik.
És ehhez számoljuk hozzá az egyéb költségtérítéseket is.
Egy miniszter szolgálatot vállal - nem kötelező miniszternek lenni - és nem pénzt keres. Ha pénzt akar keresni menjen a magánszférába és keressen
itt van a problema.
a miniszter is a piacrol el.
ha nem fizetjuk meg hivatalosan, uccsinal majd mint medgyessy: elfogad egy kis mellekest innen, egy kicsit onnan. es akkor mindjart nem az allamot fogja szolgalni, hanem egy kicsit azt is, aki megfizeti.
nem tudunk annyit fizetni a miniszternek, hogy minden korrupcios kiserletet ubereljunk, de annyit igen, hogy a "default" becsuletesseget feltetelezve ne essen kisertesbe.
na ja,a nyugdíjasukat elfelejtettük megtisztelni azzal hogy a 19000-et be is építsük a sokak 30 ezrébe,de magunkat tiszteljük már meg hiszen úgyis mi döntjük el hogy mennyi legyen.
azt pedig már alig merem említeni hogy hány állás fizetésének alapja a miniszteri fizetés.
no ez lesz a sok...
"Egy miniszter szolgálatot vállal nem pénzt keres"....
OK! Akkor ne fizetésről beszéljünk, hanem "tisztelet-díjról"!
Azért azt nem vitathatjuk el, hogy (ha nem is mindegyik) de egy miniszter már jó ha köztiszteletnek (is!)örvend. Akkor "mondjuk úgy" a megbecsülésünk jeléül ennyi és ennyi összeggel tiszteljük meg őket havonta....
37,5 millió Medgyessy házának felújítása, biztonság, úszómedence, lift
6,8 Milliárd mobilokra a klientúra részére
8 Milliárd a klientúra bútorainak kicserélésére
6 Milliárd a gépkocsik lecserélésére
330 emberrel több a MEH-ben mint az Orbán kormánynál, ez kb 4 Milliárd plusz
Keller üvegszemű államtitkár alkalmazása ami több száz milliókat visz el a költségvetésből.
Országimázyból Kormányzati Kommunikációs Központ létrehozása
Miniszteri fizetések duplázása!
37,5 millió Medgyessy házának felújítása, biztonság, úszómedence, lift
6,8 Milliárd mobilokra a klientúra részére
8 Milliárd a klientúra bútorainak kicserélésére
6 Milliárd a gépkocsik lecserélésére
330 emberrel több a MEH-ben mint az Orbán kormánynál, ez kb 4 Milliárd plusz
Keller üvegszemű államtitkár alkalmazása ami több száz milliókat visz el a költségvetésből.
Országimázyból Kormányzati Kommunikációs Központ létrehozása