Hallottam. Nem is revolverezek mással rá és persze nem is számháborúzok. Szemétség volt, tisztelem őket. De azért ezt összekeverni ezzel a hülye tüzijátékkal, kicsit húzós, nem?
Jelzem pont ezért kellett a Viktátorátustól megszabadulni nekünk választóknak, mert komoly esélye volt, hogy a ti hagymázas agyrémeitek válnak államideológiává...
A népet mered "megvásárolt, ostoba" jelzőkkel illetni a bemutatkozásodban, kicsihuszár? Akkor te mi vagy?
Kádár akasztófás pólót még nem láttam. Bin Ladenest igen, tudod ott a hídon... Kicsinyes vagy, lazíts egy kicsit, szükséged lesz rá az elkövetkező 4 - x évben.
Inkább Orbán kitűző, mint Kádár akasztófa. Bin Ladennel meg eltévedtél a nagyerdőben, de a tüzijáték fényeit nézzed, legalább felvilágosult leszel egy kicsit.
Ezt majd Kovács pártelnöködnek magyarázd el, hogy miért nem vagy a tűzijátékon. De ha pártfeladatod az, hogy a Köztársaság térről hirdessed az igét, akkor megbocsájtható.
léci, szólj, ha (NE ADJ' ISTEN, tényleg) porrá ég a lakásod, vagy csutkára rabolják, hogy mehessek az ablakod alá bulizni vidáman, vidáman. aztán megbeszéljük, milyen volt.
lehet, hogy csak póz a komcsik ezirányú döntése, de én pl. feszélyezve éreztem volna magam 'gusztus20án örömünnepelni.
nem tudja valaki, melyik Birodalom szedte össze a neki nem tetsző embereket százezrável?
és nem emlékszik valaki annak az embernek a nevére, aki először mondta a szállóigét: "egyenként fogunk levadászni benneteket."?
Én pl. azért nem megyek ki többet tüzijátékot bámulni, mert tavaly az akkori ellenzék "választási fogásnak" nevezte és "fideszközeli gyanús vállalkozássá" degradálta Szent István ünnepét és a tüzijátékot, miközben pont a "cocklib eszmeiségtől" idegen ünnep irigy tematizálásával saját választási stratégiájukat vitelezték ki.
A tavalyi "ünnep=fidesz politika" tematizálása eredményeképpen ma már simán veszi a kormányoldal a bátorságot, hogy egyszerű ballib vállapogatás fórumának tekintsen államiságunk legfontosabb ünnepét, mondván, "hisz tavaly is ez történt".
És megtehetik, mert az okos többség gyakorlatilag bevette, hogy fidesz propaganda volt már az is, hogy Szent István koronát kapott Rómából, és különbenis az átlag cucilista szavazó emlékezőképességén már kívülesik a tavalyi történés.
Most haragszol Medgyessyre azért, mert az ő miniszterelnöksége alatt nem szakadt át a gát? Azért nem volt katasztrófa, mert jól dolgoztak a gátakon is, a kormányban is.
akkor már legyünk következetesek: nem bajtársak, hanem elvtársak
én egyébként a burkina faso-i érdekekért lobbizom, ivrit sms-ekkel kommunikálok tasnádival, mert Ouagadougouból áttelepülnek kb félmillióan, és tasnádi meg farkasházy tedi egy izraeli karvalytőkéből finanszírozott lakópark projecten dolgoznak (Tel-Avivban persze), a burkina fasoiak meg szépen beköltöznek (úgy tudom, hogy a terror plázá helyén lesz)
igaza van Colin Mozartnak: ha attól lesz vki igaz magyar, hogy ilyen primitív szintre sűllyed, mint ahol te dagonyázol, akkor inkább vállalom, hogy hazaárulónak titulálj, sőt: ez tőled (meg a hosszád hasonló nemzetvédő nagy-magyarkodó bajtársaidtól) még megtiszteltetés is lesz,NTM!!