Felszámoltam a törpetyúk családokat(t.cochin,tollaslábú törpe).Egy japán tyúkom maradt. És vettem egy holland törpe párt :D.A kakas faroktolla még hiányos, de nagyon jó minőségűek.
japi:
hollandok: rajtuk kívül:Egy porcálán itáliai trióm van de ebből az egyik tyúk ki lesz cserélve +egy japán tyúkra a hely mérete és a kotlás miatt. További szép napot mindenkinek!
Régóta olvasója vagyok a tyúkos oldalaknak.Olyan tenyésztőkkel szeretnék privátba levelezni, akik a fekete szinváltozatát (is) tenyésztik az Ittáliainak, estleg a Bantam tenyésztésével foglalkoznak. email: acsgalamb@freemail.hu
Előre is köszönök minden imfot arról is, ha ilyen tenyésztőről tud valaki a fórumról
Helló :) A képeken látható tyúkok, bár nagyon szépek, de semmi esetre sem holland törpék! Jól látszik, hogy keverékek. Ettől függetlenül, szépek, aranyosak.
Óóó köszi, én is azért adogatom el a törpéket mert sok van, és télre nem szertnék csak pár darabot hagyni, azokat amiktől jövőre majd "gyerekekt" remélek.
Helló! Hár önöket aztán jól átverték... Sajnálom :( Ezekben van minden, még fríz törpe és sebright is, de sajnos keverékek... Nem árt utána nézni, legalább google képkeresővel, mit is vásárolunk.
Igen, aranytojást tojnak :) a szüleik 8000Ft/db -ba kerültek tavaly, mikor hozzánk kerültek, úgyhogy vártuk mi is, mikor pottyan ki az aranytojás, de csak a bébik jöttek jó sokan :)
Keresek kopasznyaku japi kakast vérfrissitésnek.Nem tudsz akinek van vagy estleg Neked nincsen egy joképü kopasz növendék kakasod?Szépek a japik a ke´peken.