Ettől minden félénk srác azt hiszi hogy tetszik nekem. Akik meg kicsit kemenyebbek es nekem tetszenének úgy gondoljak hogy máris meghóditott erdektelen kislány vagyok. Legalábbis itt körülöttem ez igy megy. Szoval csak ezert. De ez mar OFF.
Köszi. Tehát az említetteken vásárolni lehet. Nincs kedvem ellen a műfaj, majd ránézek. Amúgy miért lenne törvényszerű, hogy zsigerből utáljunk mindenkit? Hülyeség.
You go girl!!!, én is pont ilyen laza szöveggel szoktam pasizni, aztán csak pislogok hogy miért nem foglalkoznak velem és ki az a szőkenő aki ott ájuldozik az ipse minden szavától és karika van az ujján.. ;)
Oh, pénz, az van szaharáig.. de mivel lelkileg kiégett nyugalmazott IQ-Fighterként tengetem napjaimat, még egy kis zsétől totál mennybehetnék igy Karacsonykor.
Mindig is arra vágytam kihasználjanak, úgyhogy rakd fel vaterára az USBs vibrátorkészletemet, és már nyithassuk is a bótot, de ígérd meg, hogy minden lelkitársnakvalót elhajtasz, utálnék családot alapítani.
"És a hüvelyem sem!" - Egészen értem ezt a szófordulatot.
Amúgy meg nagyon sokat aludtam. Ma egy kávét se kellett innom. Nem vagyok elhavazva, a diplomám meg már rég készen. Fel se kell hívnom a konzulenst, mert nincs baj. A Karácsonyt egyáltalán nem várom, mert akkor nagyon sokat kell dolgozni, és nem aludhatok eleget.
Üde vagyok, friss és lendületes. Rengeteg időm van, tennivalóm alig, semmi szükség arra, hogy már most nekiálljak, különösen, hogy tudom, magától is szépen halad minden.
Biztosan tudom, hogy azért nem válaszol, mert szeret, de fél beismerni.
Én jól elvagyok nélküle, a kutyával , a barátaimmal, a pörgős , sikerdús életemmel - de ő megvész tétlenségében és szerelmében utánam. Szegény. Mérhetetlenül szánom őt! ...Nem is irok többet neki, mert nem akarok hamis reményeket csöpögtetni belé, belé, akinek, velem ellentétben semmi esélyes sincs, hogy párt találjon magának.