Köszi. Épp most írtam oda, hogy meglepett az infó, hogy nem csak Bertók Lajos nem lett főszereplő a Kontrollban... De kár, hogy nem ők játszották... :(( LZS megérdemelte volna, hogy végre méltón elismerjék és sikeres legyen !!!!
Jó volt benne a Csányi, de nekem ő nem ez a kategória akkor sem....
ritkán van benne, de tegnap volt (talán 2-3. alkalommal). KZ és Törköly Levente után újabb Bűnös lélek jelent meg a színen (apró mellékszerepben): Janicsek Péter. :)
én meg közben a Lalival kapcsolatos kritikákat rendezgettem...
még nem láttam... vagyis 2002. nyarán láttam Szegeden az előzményét, Buckingham miatt (Szervét Tibor). mivel a Nemzetiben természetesen nem ő jáCCotta a szerepet, nem készültem ismétlésre. aztán LZs átvette a szerepet, azóta szeretném megnézni, de még nem került rá sor. arra emlékszem, hogy modern: autók, motor(ok?), lovak... örülök, hogy Kulka már nem tarkopasz, mint a szegedi előadásban.
nov. 25-én Címzett ismeretlent, 26-án Oresztészt nézek (=LZs napok), sok lenne a jóból, ha még 27-én is őt nézném. ;) az utolsón szeretnék ott lenni, úgyhogy rábólintottam egy (szinhaz.hu) fórumos ajánlatára, aki akkorra nekem is vesz jegyet.
ha csak pár percre is, de igen! :)) Navarre ígéretét vette egy következő topictalira - persze(?), egyáltalán nem kellett győzködni, rögtön azt kérdezte, hol lesz. :)
mielőtt elrobogott volna a Mester felújítópróbájára, hagyta magát fotózni és topicképhez is közénk állt. vicces, hogy többen fotóztak, mint ahányan rajta akartak lenni, így a két büszke és lelkes topicgazdi közt tornyosul a mi Zsoci barátunk. :)
a felszerelésével mit sem törődve képes voltam megkérdezni, hogy motorral jött vagy BKV-val... (valahogy azt gondoltam, az esése után erre az őszre-télre már eltette a motort) A kezében lévő sisakjára célozva visszakérdezett: Szerinted? :)
Marabu gyorsan mentette a helyzetet: Csak a hangodat akarta hallani. :) - mondta neki.
nahát, találkozhattunk volna az Úri murin! már ha a Cserhalmi-Trill-félére gondoltál, dehát nem hiszem, hogy volt még egy a városban. sokkal jobban teCCett, mint elsőre, Debrecenben.