Keresés

Részletes keresés

sz Creative Commons License 2002.06.08 0 0 335
ezért buktatok, estetek pofára...
nem szereti egy dolgozó/értelmiségi/fiatal, ha leprolizzák. a nyugdíjasokat pedig ne fikázd...
Előzmény: gilo (334)
psycho-pata Creative Commons License 2002.06.08 0 0 331
Az európai jobboldali, konzervatív, keresztényi pártok tagjai nem szoktak temetőben, gyászmisén, a könyv ünnepén ütyülni. Ott a prolik szoktak, meg egyes pártok szimpatizánsai. Magyarul a csürhe. Akkor kik "ütyültek", ui. biztosan nem a jelenlegi kormánypártok támogatói, szavazói?

sz Creative Commons License 2002.06.08 0 0 330
leírtam a jobbos sajtókör sábeszkor... topikban.
az igaz, hogy nem harminc oldalas írások jelentek meg, de szerepelt az origón, a népszabóban, a magyar nemzetben, a korridoron, szóval enyhe csúsztatás az, hogy hallgattak róla.

az, hogy az origón egy négy-öt soros hír jelent meg, az nem jelent semmit. tíz oldalon keresztül kellett volna tárgyalni azt, hogy "amikor medgyessy a 5323. kockakőre lépet, észak-nyugati irányból egy középkorú, 160-180 centiméter magas, kopaszodó férfi hüvelyk- és mutatóujját szájához, enyhén sárga műfogsorához emelte, majd éles, vonatfüttyhöz hasonló hangot adott ki magából"?

Előzmény: puzdra (328)
qncogi Creative Commons License 2002.06.08 0 0 329
Népszabadság tegnap. Budapest rádió.
Előzmény: puzdra (328)
puzdra Creative Commons License 2002.06.08 0 0 328
Esetleg, ha az általam megjelölt két lapon kívül tudsz másikat mondani, megírnád? De lehet TV adó és rádió is.
Előzmény: sz (327)
sz Creative Commons License 2002.06.08 0 0 327
Figyu!
Ne higgy el mindent Lovasnak, kiscsillag. Nézz körül rendesen, nyisd ki a szemed, és utána mondjad azt, hogy hallgattak az esetről, rendben?

Aztán írod, hogy nem olvastad minden ma reggeli lapot. Ha ez így van, akkor miért mondod azt, hogy elhallgatták? Hm?

Előzmény: puzdra (326)
puzdra Creative Commons License 2002.06.08 0 0 326
Ha az ember miniszterelnök, bizony el-el füttyenthetik néha magukat a közelében olyanok, akik nem rá szavaztak. Ebben az ügyben nem is ez a túl érdekes, hanem a történetnek az a kádári időkre emlékeztető elhallgatása a médiumok részéről, ami kétségbeejtő előjele a jövendőnek.

Nem olvastam minden ma reggeli lapot, de ahová eljutottam azok közül a Magyar Nemzet ír úgy a történetről, hogy ez témája volta tegnap esti Sajtóklubnak. A Netlapok közül pedig a Stop számol be róla: Medgyessy Péter a Vörösmarty téren cím alatt, hogy aszongya:

„…A Püski Kiadó standja előtt álló emberek, köztük olyanok, akik az éppen ott dedikáló Csurka István író, politikus asztalánál várakoztak, hangos pfújolásba kezdtek, amikor Medgyessy Péter elhaladt mellettük. A tömegből többször is azt kiabálták a miniszterelnökre: hazaáruló, III/III-as. A 73. Ünnepi könyvhét több szerzője megajándékozta könyve egy dedikált példányával Medgyessy Pétert.”

Ha Orbán Viktor tavaly ilyenkori éjfélbe nyúló dedikálására gondolok?

qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 325
T. alfredoo
nem a balosok csesztetik, ő az
érezd jól magad
szia
Előzmény: alfredoo (323)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 324
kuncogi

ja es figyeled hogy jobbosaink hogy elhuztak? mintha cianozas lett volna. nincs balhe, nincs kit vedeni, orban papa sem tort ossze semmit, biztos mennek a demszky topikba.

egyebkent ha topikcimben meglatom demszky nevet akkor huzok tovabb. meglehetosen indifferens. olyan nyul viszi a puskat. en egy varos vezetojenek tobb evitezedes gyakorlattal rendelkezo vizugyi mernokot tudok inkabb elkepzelni. aki tudja hogy 2+2 mennyi. de ez biztos egy szokasos hulyeseg. egy bonvivan biztosan jobb erre IS.

Előzmény: qncogi (322)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 323
kuncogi

a balosok baszogatjak malaclopot? ne mindegy majd belenezek. megyek baratnoert. ha veletlenul engedi akkor meg visszajovok. ha nem engedi nem jovok vissza. ez ennyire egyszeru.

Előzmény: qncogi (322)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 322
T. alfredoo
Érdekes, nálunk a tv viselkedik hasonló módon. Ilyenkor itt ülök a hátam mögött meg megy valamiség. (Én meg csak ferdülök:) Azért jó ide irogatni közben. Van egy-két kedvencem, akiket állandóan meg kell védenem. Nem én vagyok a Teréz anya, de vannak akik védtelenek. Van egy malaclopo nevű, aki szerintem állandóan jókat ír, aztán kap néhányat az oszlop tetejéről és nincs fegyyvere. Erre tipikus példa a vészkijárat demszkynek topic ma. És érdekes módon ezek az emberek nagyrészt balosok. (Ha ennek így még van egyáltalán értelme.)
Előzmény: alfredoo (321)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 321
kuncogi

egy baratno azert lenyegesen jobb dolog egy autoban. persze a vegeredmenyt nezve tul sok kulonbseg nincs. nalunk neha valahogy mindig elmegy a radio a politikarol. ugy magatol. es akkor jon a robi. vagy a buena vista. csak ugy magatol.

Előzmény: qncogi (320)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 320
T. alfredoo
Hazafelé ott ül mellettem a feleségem, de ő már nagyon unja ezt az egészet. Amikor én elkezdtem ide irogatni akkor ezt szántam erre a célra. Van is néhány ember (jobbról is), akikkel normálisan el lehet beszélgetni, de általában az egész dolog egy öncélú, néha mocskolodó, ugyanazokat ismételgető abszurddá válik. Ezért lenne jó sok civil szervezet, ahol az emberek személyesen el tudnak dumálni. Azzal meg az a baj, hogy nem szívesen járok el itthonról egyedül, amíg ide irogatok, addig is itthon vagyok.
Előzmény: alfredoo (319)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 319
kuncogi

hat igen. tok jo lenne valami forro vonal. mesz az autoban es hallasz valami irdatlan baromsagot es akkor lenne valaki akit fel tudsz hivni. es megkerdezed: nem zavarok? es el tudod mondani hogy ez meg az meg amaz mekkora barom. vagy legalabb sms-eket tudnank mi is korbe kuldeni...

mi lennenk a bapocs..... lenne jopocs meg bapocs.

Előzmény: qncogi (318)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 318
T. alfredoo
Nem tudom. Én úgy gondolom (ha már nem szeretem az ilyen elméleteket:), hogy valamelyik munkatársa lehet, vagy családtagja. Nem tagadom, nézem a műsorait (habár a módszereivel nem mindig értek 1et, főleg, amikor a szerkesztő kolléga besegít:), de most nagyon haragszom rá emiatt az őzgidás miatt. Nagyot nőne a szememben ha legalább egy "hibáztam"ra futná nála és nem próbálná meg jogilag megmagyarázni a dolgot.
Egyébként állítólag a bayer is volt itt sokáig, nagyon jó, hogy én még akkor nem. Most már pénteken (jé, ma) se nézem meg őket, mert nem éri meg a kiváltott dühöt. Elég ha simán hallgatom a híreket, már attól is pipa leszek. (Ma hazafelé: Boros és a nyugdíjigéretek, OV és a pártonkívűliség).
G
Előzmény: alfredoo (314)
798081 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 317
Ki mondta, hogy tűrök bármit is??? Szavazás utján került a me. székbe, a (nagyon halvány) többség akarata alapján. A fütyüléssel mit érsz el?? Ezenkívül vannak iratlan szabályok is. Pl. illem. De ha csak a törvényeket akarod betartani, javaslom ezentúl ne engedd a hölgyeket előre.

A tortadolog viszon szerintem is jó poén, de úgy tudom itthon viszont törvényellenes.

Előzmény: loveedim (295)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 316
kuncogi

tok jo. kepzeld el a fidesz gyoz cca 20 even keresztul. egy ket idokozi valasztassal tarkitva. es kepzeld el valami isteni rendeltetes folytan MEGIS eluralkodik a demokracia a fideszben es mindig az aktualis eros ember lesz a miniszterelnok. de azert fiatalok leven szeretik egymast es osztogatjak egymasnak az eszt es a poziciot. kepzelj el 20 ev mulva egy minisztertanacsi ulest.

miniszterelnok:

miniszterelnok uraim. beszeljuk meg a gyes es a gyed kerdeset. miniszterelnok batyam, belam mi a velemenyed a gyes 20x-i bevezetesereol ugy hogy regressziv modon vezetjuk be. hogy akinek kisebb az igazolt jovedelme az degressziven kevesebbet kap a magasabb jovedelmunel. mert hat ez logikus is akinek tobb a jovedelme az tobbet is ad a kozosbe. mi a velemenyed, imre batyam, miniszterelnok uram. imre: miniszterelnok uraim. mivel egy picit oregecske vagyok ebben a temaban meghagynam a dontes odiumat tobbi miniszterelnok tarsamnak..... hogy tetszik? mikszath kalman mit irna ebbol. egy nyaralot venne a tiszteletdijbol.... vagy netaan egy banyat. persze azt inkabb jokai venne. viszont jokai nem tudna ANNYIRA jol megirni mint mikszath...

Előzmény: qncogi (309)
sz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 315
én még mindig nem tudom, hogy ki a juszt. probatbicol? pác tivald? mindkettő? egyik sem? :DD
Előzmény: qncogi (313)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 314
kuncogi

de ez a probatbicolos dolog ugye nem igaz? nekem tul normalisnak tunik a pb. jusztot olyan egzaltaltnak kepzelem. nezd meg szanyit.

Előzmény: qncogi (313)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 313
Vissza. (És ez most lehet, hogy röhejes leszek, de amíg nem volt nem én írtam csak megbeszéltük, nem hiszem, hogy valakit bántottam volna ezzel). Közben viszont megtetszett ez is, aki fontos úgyis tudja, hogy ki vagyok és szép lassan ezalatt a név alatt is "kiadom" magam, amiről még mindig úgy gondolom, hogy nem baj. Egyébként borzasztóan rühellem ezeket az összeesküvés elméleteket, többek között azt is, hogy 3 hónapja megy a vita, hogy ki a Juszt. Az álneveket + úgyis fel lehet ismerni, nagyjából az ötödik beírás után.
Előzmény: sz (312)
sz Creative Commons License 2002.06.07 0 0 312
de visszakaptad már a nickedet, nem?
Előzmény: qncogi (311)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 311
alfredoo
még egy dolog, a nevem másért lett qncogi, eredetileg nem ez volt, de talán már ez(az) is kiderült, amire ráment az egy lelkiismeret csoportos PR felhívás többszöri (és a helyzethez képest) normális hangú visszautasítása volt, igaz tizenkét topicban, mellesleg ő most is folytatja ezt
Előzmény: alfredoo (302)
Tub Creative Commons License 2002.06.07 0 0 310
Drága jó wizes: hahaha
Előzmény: wizes (299)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 309
alfredoo
Úgy tudom, hogy egy miniszterelnöknek kijár a titulus, ha már nem is az. A Gyulát is így szólították a legutóbb a TVben.
OVnak valószínúleg a legmagasabb járna ki, továbbra is. Meg ha már magázták egymást a kormányüléseken, habár ezekről ugye jegyzőkönyv nem maradhatott ránk.:) Most nem tudom mi a helyzet vele, hiszen ma meghirdette a pártokfelett állását, pártjában csak tiszteletbeli. Marad talán a főszimbólum cím. A másik amit nem értek, hogy Hende ugye a kabinetfőnöke lett. Főkőrszervezőnek és szimbólumnak mióta jár kabinet(főnök).
G
Előzmény: alfredoo (302)
puzdra Creative Commons License 2002.06.07 0 0 308
Tisztelt Vízben Oldódó és nyílván Halmozottan Előnyös helyzetű Vazul!

„…előttük pedig különféle (tényleg) halmozottan hátrányos helyzetű külsejű egyének nemzeti szinű zászlokkal grasszáltak és néha ennek-annak beszóltak….” ÍROD

Elitistán primitív és lenéző hozzászólásaid az alábbiakat juttatják eszembe.

1. A füttyösöknek ruházatárból, szemüveg-dioptriájából, szagából levont, számukra lesújtó végeredményű konzekvenciáid, nálad nemhogy liberális, hanem sokkal inkább fasisztoid belsőt mutatnak.

2. Ahelyett, hogy szagolgattad őket, hol volt az intelligenciád, a humorod, az igazságérzeted, a bátorságod, hogy te a tapsoddal nyilvánítottad volna ki a füttyök ellenében, a tetszésedet? (És, hol voltak a veled együtt szavazók? A híres szürkeállomány? Lehet, hogy csak a nemzeti oldal olvas és jár könyvhétre? Mert tetszésnyilvánításról senki sem írt itt a topicban.)

Vagy már nektek is zsenánt a Kolozsváron „cserepedett?”

3. Volt-e a füttyösökön bőgatya is? Mert akkor helyben vagyunk.

puzdra

Előzmény: Instant-Quick Béla Vazul (216)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 307
OK. Lenyugodtam.
Gábor
Előzmény: alfredoo (300)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 306
wizes

kibol, mibol?

aaderbol vagy a kopetbol?

Előzmény: wizes (303)
Bulibubus Creative Commons License 2002.06.07 0 0 305
Kedves wizes - felemelő érzés, ha olvasni látlak:-))) ha elolvasnád válaszom és megmondanád nekem, hogy miben tévedtem, akkor megtisztelnél:-))
Előzmény: wizes (301)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 304
wizes

az avantgardosra is ugyanezt irtad? szvsz az sem volt semmi.

Előzmény: wizes (301)
wizes Creative Commons License 2002.06.07 0 0 303
Felvágtad?
Kostóltál belüle?;-))
w.
Előzmény: alfredoo (300)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!