Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2002.04.06 0 0 879
" .. omoru,savanyuaszolo-balossal(foleg te,te hugyagyu wizes:( ) talalkozom.csako!"
Nna erre büszke vagyok.
Agyam is van!
Pisílni is tudok.
Xarni is.
wizes.
Előzmény: kormanyoldali (870)
e0 Creative Commons License 2002.04.06 0 0 878
OK
Mondjál egyetlen egy komoly visszaütést MP részéről, ami olyan nagyon kockázatossá tenné a vitát OV számára!
Előzmény: Perillustris (871)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 876
ezzel a hozzászólásoddak te is megsértetted a kampánycsendet, látod? te sem bírtad ki...
Előzmény: kormanyoldali (870)
Pelikán elvtárs Creative Commons License 2002.04.06 0 0 875
"egyébként "tanulságos" volt, hogy az M1-en a vita után fidesz, az rtl klubon pedig mszp hirdetés ment (persze ez nekem sem meglepetés"

Amúgy az RTL meglehetősen sok szálon a fideszhez kötődik, a csatorna irányítói legalábbis mindenképpen. Az MSZP kellően utálja is ezért. Az RTL egyedül a Heti Hetessel próbál ellensúlyt sugallni.

Előzmény: Perillustris (833)
kivi000 Creative Commons License 2002.04.06 0 0 874
Én is úgy tudom, hogy nem jellemző a kampánycsend. Pl. az USA-ban a hawaii szavazók mikor x-elnek már tudják (tudhatják), hogy New Yorkban mi lett a végeredmény!
Előzmény: Pelikán elvtárs (863)
ChrisRea Creative Commons License 2002.04.06 0 0 873
Elm;sy...

kampánycsönd annak aki kampányol!

Szánalmas hogy itt nem magánvélemények cserélnek gazdát.

Dehát manapság az internetet is lehallgatják, ugye ?

Előzmény: kormanyoldali (853)
wawa11 Creative Commons License 2002.04.06 0 0 872
Eljött a kampánycsend ideje! Szerintem már mindenkiben kialakult, hogy kit tart a legjobbnak.
Most már csak annyi a lényeg, hogy mienj el szavazni.

Fontos! Ne enged magad befolyásolni.

Halgass a szívedre...

Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 871
ez aztán a magyarázat! gratulálok "bébi"!
Előzmény: e0 (868)
kormanyoldali Creative Commons License 2002.04.06 0 0 870
ha a kozvelemenykutatasi erdemenyek kozzetetelenek moratoriuma a netes forumokra is vonatkozik,akkor a kampanycsend is-en szoltam-amugy nem csoda-fokent balosok szolnak hozza meg most is.....nem veletlen.....na caka`t-remelem 2 nap mulva csupa szomoru,savanyuaszolo-balossal(foleg te,te hugyagyu wizes:( ) talalkozom.csako!
Előzmény: Pelikán elvtárs (863)
Nibiru Creative Commons License 2002.04.06 0 0 869
Ne viccelj, volt is néhány olyan pont a beszélgetésben, ami meglehetősen röhejessé tette Medgyessy-t. Ne mond már, hogy a Medgyessy jó volt a betanult szövegével, mert mindjárt körberöhöglek...
Előzmény: Perillustris (855)
e0 Creative Commons License 2002.04.06 0 0 868
"de naiv vagy! gondolod, ha lett volna lehetősége, akkor nem alázza le viktor medgyessyt?"

baby, egy vita nem feltétlenül a meg/lealázásról szól.

"csak megtanulta, hogy az könnyen visszaüt, s ez élőben kockázatos..."

Láttam! Gondolom nagyösszegű életbiztosítást köthetett Viktor a vita előtt. ;-)

Ébredj már fel. Nem ugyanazt a vitát láttuk?

e0

Előzmény: Perillustris (855)
wizes Creative Commons License 2002.04.06 0 0 867
Régi Krudy Gy. kocsmmájában sokat voltam.
Lebontották a töltelékek.
Omoljon rájuk! /Óbudán!/
wizes.WG.
Előzmény: rinpoce (857)
noanswer Creative Commons License 2002.04.06 0 0 866
Szerintem Munkáspárt ment a Magyar 1-esen közvetlenül a vita után, ugye, milyen jellemző?
Viszont az RTL Klubon leadtak utána Fidesz hirdetést is...
Előzmény: Perillustris (833)
PARTALAN Creative Commons License 2002.04.06 0 0 865
Miért a törvénybe ütközök? De hiszen a fidesz ezt tette négy évig, akkor ez a men?!:-)
Előzmény: kormanyoldali (860)
Pelikán elvtárs Creative Commons License 2002.04.06 0 0 863
Vajon mennyire vonatkozik a kampánycsend egy beszélgetőfórumra? Kampány-e ha szombaton otthon megbeszéli a család, hogy mit látott ma? Kampány-e, ha ugyanezt barátok teszik meg egy szobában, akik szabad akaratukból aznap is vitáznak? És mi van ha nyitva az ablak és kihallatszik, ki mit mond? És kampány-e, ha egy beszélgetőfórumban saját szándékunkból vitatkozunk valamin?

Amúgy a kampánycsend magyar találmány, vagy máshol is létezik? Úgy tudom, pl. Nagy-Britanniában ilyesmi nincs.

Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 862
a bizonytalanok már alszanak :)))
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 861
Azért nekem az kevés, hogy mert OVi mondta... (mondom, lehet, de nem látom bizonyitottank) azért azt furcsálom, hogy eddig ezt az érvet még sosem mondták, pedig már szóba került többször is.
(valószinűleg arról lehet szó, hogy van valami hasonló a törvényükben, de a törvény szelleme nem az amiről OV beszél) A négy év is arról szólt eddi- többek közt, mert azért tényleg csináltak ők is hasznos dolgokat, de hát ez volt a munkájuk...!- hogy a tövény betűját betartották ugyan, de a szellemiségét. Ahogy OV mondta, mindig megtalálták az ösvényeket...
Előzmény: MaZsola (847)
kormanyoldali Creative Commons License 2002.04.06 0 0 860
GYEREKEK,KAMPANYCSEND VAN,KERLEK TISZTELJETEK TI IS-PARTALLASTOL FUGGETLENUL.KOSZONOM!
Ismeret Lenke Creative Commons License 2002.04.06 0 0 859
"És ettől a kormánytól kaptam diplomát."

Bocsesz! Az Orbán-kormány idejében kaptam diplomát.
Igy már elég szerény?

Előzmény: Esik (829)
wizes Creative Commons License 2002.04.06 0 0 858
Dugjál ne dumálj!
wizes.
rinpoce Creative Commons License 2002.04.06 0 0 857
Erre a következö választ szoktam adni:

Ugy használom az én édes anyanyelvemet ahogy az nekem teccik. A 2. válasz egy Krudy anekdota. Legközelebb azt kapod.

Előzmény: wizes (842)
Accord Creative Commons License 2002.04.06 0 0 856
Lehet, hogy már említettétek, de most nem akarok 22 oldalt végigolvasni: betömörítette valaki ezt a vitát DivX-be, vagy bármi másba? Mert úgy alakult, hogy nem tudtam megnézni.

Ha igen, dobjatok már meg a link-el. Kösz.

Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 855
de naiv vagy! gondolod, ha lett volna lehetősége, akkor nem alázza le viktor medgyessyt? csak megtanulta, hogy az könnyen visszaüt, s ez élőben kockázatos...
Előzmény: Nibiru (836)
Pelikán elvtárs Creative Commons License 2002.04.06 0 0 854
Kétszer néztem meg a vitát. Az összbenyomásom nem változott, és nyilván én is a hozzám közelebb álló vitabeli "győzelmét" néztem végig :-)

Azt hiszem, és a Pannon Rádióban most hallható betelefonálók és a klf. fórumokon is nagyjából alátámasztják a következőket:

Medgyessy jobb volt, mint amit vártunk/vártak tőle, Orbán pedig gyengébb volt a szokásosnál. Ez nem jelenti azt, hogy Medgyessy "lealázta volna Orbánt", a teljesítményeket nem egymáshoz, hanem önmagukhoz hasonlítom.

Medgyessy (csapata) gyönyörűen felépítette a kommunikációs stratégiáját, mintegy meglepetést okozva még a ballib szavazóknak is. Orbán Viktor viszont nem hozott semmi kiugróan jót és meglepőt, profi módon, de rutinból kezelte a helyzetet. Próbáltam meglesni Wermer András (Happy End, kormány-fidesz imázsgazda) arcát, de csak néha mutatta a kamera. De amennyire láttam, ő sem volt maximálisan elégedett miniszterelnöke teljesítményével.

Természetesen a vita nem fogja a fidesz-szavazókat mszp-szavazókká avanzsálni, mint ahogy fordítva sem. Ellenben abban szerintem sokat segített, hogy az MSZP jó sok szavazót áthódítson az SZDSZ-től. Ugyanis Medgyessy bizonyította, hogy Medgyessy reális alternatíva. Elég sok olyan polgárt ismerek, aki kormányváltást szeretne, de az MSZP-re éppen Medgyessy kezdeti szereplései és bizony suta megnyilatkozásai miatt nem szavazott volna. Szerintem az SZDSZ elvesztett jónéhány szavazót. Hogy mennyit, azt nem tudom, de lehet, hogy ezekkel a szavazatokkal az MSZP megközelítheti (vagy akár utol is érheti) a Fideszt.

Sajnálom az SZDSZ-t, de hát részben ők akarták, hogy a kormányváltó oldal szavazatait megosszák.
Szerintem rossz taktika volt.

kormanyoldali Creative Commons License 2002.04.06 0 0 853
GYEREKEK,KAMPANYCSEND VAN,KERLEK TISZTELJETEK TI IS-PARTALLASTOL FUGGETLENUL.KOSZONOM.
hamariberkenye Creative Commons License 2002.04.06 0 0 852
Rendben, te jobboldali vagy.

De: "A FIDESZ kormányra kerülése esetén folytatja, és továbbfejleszti a programjait hogy MINDENKI megtalálja benne a számítását."

Ez látod borzasztóan nagy tévedés. Egy propagandára kihegyezett, PR-jellegű, az eddigi támogatások átkeresztelésével létrehozott "gazdaságélénkítő" Széchenyi-terv miatt? Milyen mindenki? A lakosság kb 10%-a, talán.. Ahogyan eddig is. A többi ember érzelemből támogatja a Fideszt. Attól hogy szabadon mutogathat a túloldalra (sőt, 4 évente erre bíztatják), senkinek sem lesz jobb az élete..

Előzmény: DeF (814)
wizes Creative Commons License 2002.04.06 0 0 851
Tutira veszem nem olvastok!.
wizes.
Előzmény: szines (840)
MaZsola Creative Commons License 2002.04.06 0 0 850
Szerintem nem vagyunk mi cimoldal. Itt lehet politizalni.
Előzmény: szines (840)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 849
még nem moderálták ki :) pedig párthirdetés
Előzmény: Perillustris (843)
chavar Creative Commons License 2002.04.06 0 0 848
Nézd, szerintem egy miniszterelnöknél azért nem hátrány, ha képes folyamatosan beszélni. Az, hogy a Fidesz a baloldal jelentős médiafölénye ellenére sem esélytelen arra, hogy megnyerje a választásokat (vö. MDF 1994) nem kis részben köszönhető Orbán Viktornak, aki a rendelkezésére álló lehetőségeket remekül használja ki arra, hogy megnyerje a választókat.
Előzmény: Perillustris (827)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!