Csao,
Na azért feladni nem kell ;)
A S6 váltó az egyik legerőssebb,az biztos birni fogja!
Mostanában csak a cupet használom,nem hiszem hogy az idén már foglalkozok a másikkal.
A nyomásom még mindig ingadozik,de legalább már valószinüsíthető hogy mitől.....
Hi mester!
milyen most az autód?Elmegy még a turbo nyomásod?
Nekem sikerült váltót szereznem a kocsihoz(S6 6seb.)!Meglátjuk mennyire tartós?
Remélem jó lesz a beállítás,és megy végre jól is az audi!Ha nem feladom!
Sikerült kikapnom egy 1,6-os C3-tól,de elvertem egy 1,6-os seat cordobát és egy cimbi 306-os td peugeotját,de utobbinál csak a rajt miatt. Ugyanúgy ment a 2autó.
:)))))
Kemény volt! :))))
De rá kellettjönnöm,szegény nem erre van.
Ja és gyorsultam haverom 2,0i 115Le astrája ellen.
Akkor megy el,mikor váltom a 3-ast 80körül és kb.140-ig ad kb.5-6 autót,majd itt elkezd csökkenni a távols köztünk és 180-nal megyek el mellette,de úgy hogy legalább 10km/h akülönbség köztünk.
Elég érdekes ez a passat. Sehol nem egy villám,de szinte 180-ig közel ugyanugy húz.
Úgy látszik hogy ha bulizunk bejárjuk a fél várost ;)Mondjuk ez előnyösebb volt mint a multkori gyalogtúra ! :)))
Szitu a következő:
Menjunk át e-be..menjünk...Taxi megállít ...bevágódunk..Sierra,Gázos.. :D Erre Gombal felfigyelünk és egyszerre "autómata" ! :)))))
Mire én a taxistól:...koszvort??? :DDD
Erre a taxis : ÁÁÁ dehogy ez nem aaz!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Most tartok itt :-))))
Hehe:)ez az én skodrim volt ami akkor FalCO ellen ment illegálon! ;-)Csak még fehér volt,épp akkor lett kész,és ez volt az első bevetés vele,egy 1.6-os 110 lovas golf motorral. :)))))))))))))