Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.27 0 0 712
Ugyanazért amiért saját nemi identitászavarukat is keverik a liberalizmussal!

(Kacagány nem magyar. Most van egy cikk Kiszelytől a ruházkodásunkról... csak még nem olvastam el... Nekem tök mindegy rajtam magyar minden akkor is:). Mi az a madeinchina?)

Előzmény: onogur (711)
onogur Creative Commons License 2002.02.27 0 0 711
Edvárd, dejszen a kacagány nem is magyar!!! :-(((
Egyébként nem tudom, egyesek miért keverik a nemzeti radikalizmust valamiféle naftalinszagú ósdi múltbarévedéssel.
Előzmény: Törölt nick (710)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.27 0 0 710
Nincs igazad mert házi készítésű bőgatyában és kacagányban is mehetnénk tüntetni de mi nem vagyunk elvhűek.

(Vagy mégse vagyunk faszkalap fanatikusok? Nemtom.)

Előzmény: onogur (709)
onogur Creative Commons License 2002.02.27 0 0 709
Hogy akkor mi van?

Kedvesem, mutass nekem egy magyar cipőgyárat mely sportcipőket készít. Tudtommal a "világhírű" Tisza-cipőt már jó évtizede nem gyártják.
Dzsekiben sem vagyunk a világ élvonalában. Mi van? Még a Budmil sem magyar, félig sem.
A farmerről meg ne is beszéljünk.
Szóval RÁ VAGYUNK KÉNYSZERÍTVE arra, hogy mit vegyünk fel.
De elképzelhetőnek tartom, hogy lesz még olyan világ amikor a magyar fiatalok magyar termékeket húznak magukra, csak ahoz először valami rendszerváltozásszerű dolgot kellene véghezvinnünk.

Előzmény: logoped (705)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.27 0 0 708
Heccelve... persze...
(Marha jól jár az aki ma miép-es - tényleg megéri...)
Ti meg agymosottak vagytok ott a baloldalon meg begyöőösödött vén bolsik...
Előzmény: logoped (707)
logoped Creative Commons License 2002.02.27 0 0 707
Abban igazad van, hogy a nemzettudat nem a pólóra van írva. De mutatja a kétszínűséget az a tény, hogy a multik cuccaiban üzleteiben és mozijaiban feszítetek, ezzel támogatva a multikat hozzájarulva a magyar vállalkozók más rétegeinek tönkremeneteléhez. És a multiellenesség így csak szóban nyílvánul meg. A gyakorlatban nem. Ez nem provokáció csupán rámutatás arra, hogy sok fiatal mennyire heccelve van a korából eredő tapasztalatlansága miatt.
Előzmény: Törölt nick (706)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.27 0 0 706
Végeztél egy felmérést a helyszínen vagy a hamisított tv2-s képek alapján ítélsz? Egyébként nem értem hogy lehet egy ruha alapján ítélni... A nemzettudat nem a póra van írva...
Te egy egyszerű provokátor vagy.

Aki harmadik választási alternatívát akar - mert a gyűlölködő baloldalból elege van és a Fideszt se tartja elég jónak - az a MIÉP-et választja. (Legfeljebb második fordulóban a Fideszt mint kisebbik rosszat.)

Centrum helyett válaszd a MIÉP-et! :)

Előzmény: logoped (705)
logoped Creative Commons License 2002.02.27 0 0 705
Elnéztem a MIÉP embereit a Köztársaság téren és rájöttem, hogy nem egyebek felheccelt emberek szánalmas csoportjánál. Mert magyarságtudatuk kb. annyi mint másnak, az átlagnak vagy még annyi sem, mert a látszetra sem adnak. Ugyanis a MIÉP fennen hangoztatja pl. multiellenességét, ezzel szemben mit látok: NIKE cipő, Lewis farmer, ADIDAS dzseki. Kérdem én: ha olyan nagy a magyarságtudat, miért járnak a MIÉP-es emberkék ilyen holmikban. Nekik a magyar termékeket kellene hordani, nem járni multplexbe, plazaba, stb. Mert ezzel a multikat támogatják elég rendesen. Most akkor mi van ?
Előzmény: Törölt nick (704)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.27 0 0 704
Szép ürügy.

Nos ezt nem tenyérjóslással kell megállapítani és én eleve nagy ellensége vagyok e két kategóriának...

De látom visszavonulót fújtál ezért nem erőltetem a dolgot - hívjuk aminek akarjuk...

(Én magam nem azért neveztem jobboldalinak mert valamitől oldalra állnék mert én biztos és kikezdhetetlen alapokon álló gondolkodást igyekszem megvalósítani ami messze van a pártpolitikától és annak hagyományos nyugati ál-ideológiai frakciózósdijától... Én Élet, Természet, Ember, Magyarság oldali vagyok... Semmi egyéb :)!)

Előzmény: premiscuous (703)
premiscuous Creative Commons License 2002.02.26 0 0 703
sajnos a jobbos-balosból ki kell, hogy maradjak. Ma ugyanis megcsináltam a politicalcompass.org tesztjét, amiből kiderült, hogy meglehetősen középen vagyok
:o)
Előzmény: Törölt nick (696)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.26 0 0 702
Kedves Bubukám!

Én egy cikket idéztem nem hivatkoztam semmilyen tévéműsorra. Azt a cikk tette. És nem értem miért ne lehetne egy cikkben egy tévéműsorra hivatkozni. És azt sem hogy ez miért furta Neked. PErsze végül is a Te bajod. Nem értem mi bajod a Demokratával. Az adott cikkben senni különösen (ál)magyar nem volt... egyébként is mi az? (Én szerintem Medgyessy szájából pl. igen furán hangzik a honfitárs és a nemzetieskedő szlogenek miközben közben kilóra árulja el az országot...)

Előzmény: bubu001 (701)
bubu001 Creative Commons License 2002.02.26 0 0 701
Kedves Eduhápogó!
Össze-vissza hivatkozol mindenre. Egyszer egy cikket idézel, mikor előtte tv műsorra hivatkoztál. Nincsenek saját gondolataid, a Demokrata hangzatos álmagyar szólamait hajtogatod.

Gondolkozz el, mielőtt leírsz valamit és elküldöd olvasd el mire válaszolsz!

Mielőtt lekomcsiznál: fiatalabb vagyok mint te, és nem a maszopra szavazok. Amennyiben valakinek nem tetszik a Fityesz kormányzat, az még nem jelenti, hogy MSZP-s, SZDSZ-es. Csak látja mennyi baromságot csinált a drágalátos kormányunk.

bubu

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.26 0 0 700
Mi valótlant írtam a Centrumról?
Megismétlem a cikk egy részét:

"Az akció tulajdonképpen szóra sem lenne érdemes, ha vezetői nem lennének annyira arrogánsak és pofátlanok, mint azt az Aktuális különkiadásában láthattuk a Közgazdaságtudományi Egyetemen felvett beszélgetésben. Már az gyanússá tette a dolgot, hogy a riporter, Baló György, nem csak hogy nem kötözködött Bartók Tivadarral a KDNP és Pusztai Erzsébettel az MDNP elnökével (hihetetlen magas labdákat sem ütött le, ő, akinek az ütéshez labda sem kell, ha jobboldali politikussal áll szemben), hanem olyan rokonszenvvel, kedvességgel és alákérdezéssel udvarolta körül vendégeit, mintha legalábbis Kovács László ülne ott.
Pusztai és Bartók egymást túllicitálva szidták és bírálták, elítélték és megbélyegezték a Fidesz-kormányt. A szokásos MSZP-s frázisokat átvéve a parlamentarizmus megcsúfolásával, diktatúra- és klientúra-építéssel, beváltatlan ígéretekkel és egyebekkel vádolták az Orbán-kabinetet. Mindeközben persze a konzervativizmus és kereszténydemokrácia látszata mögé bújva, hiszen egyikük pártja nevében is viseli a keresztény jelzőt, s a másikuk is vallja. Más kérdés, mennyire tekinthető keresztény értékrendűnek az a Pusztai Erzsébet, aki egészségügyi államtitkárként (akkor még belül a kormányon, ahonnan szerencsére kipenderítették) a gyalázatos abortusz-törvény beterjesztője volt."

Egyértelmű minden. A Centrum az MSZP jobboldalról bevezetett szócsöve. Nem lehet vitatni.

Előzmény: logoped (699)
logoped Creative Commons License 2002.02.25 0 0 699
Kedves Edvard! Most kérlek állj meg, mert a hivatkozott tv adást én is láttam, amit állítasz nevetséges valótlanság. Haragudhatsz kedved szerint a Centrumra, mert jobbról /is/ elvihetnek szavazatokat, de amit sokan láttak arról ne írj elferdítve, mert Rád olvassák.
Előzmény: Törölt nick (682)
Feles Elek Creative Commons License 2002.02.25 0 0 698
De sajna, az árulók kedveznek a csillagoknak!
Előzmény: Törölt nick (690)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 697
Köszi ezt nemis tudtam. Neaggyisten össze is járnak? És Kupa is leveszi az aksit a mobiljáról amikor beszélget? :)))
Előzmény: Törölt nick (694)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 696
Nos én annyira nem vagyok Rád kiváncsi de ha te annyira az vagy akkor az nem olyan elérhetetlen.
Szervezünk egy jobbos-balos talit valami kocsmába... :)
Előzmény: premiscuous (693)
premiscuous Creative Commons License 2002.02.25 0 0 695
ha a lopásokra gondolsz igen tények vannak mind a két oldalon. csak az a gond, hogy a jobbon sokkal több a harácsolás.

Tudod az az igazság, hogy a lakosságnak többe kerül kiépíteni egy klientúrát (vegyépszer, happy end-fidesz) mint fenntartani (mszp körüli vállalkozók). ráadásul ezek a fiúk sokkal mohóbbak mint azt először gondolta volna az ember.

Előzmény: Törölt nick (692)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 694
Tudod, Edwardék pont azon vannak kiakadva, hogy Kupa elárulta magát, miszerint 20 éve tegeződik Juszt Lászlóval, és ezzel deklarálta politikai hovatartozását?!:-)

Te, azt mondod, a Centrum, a Fityeszhez húz, ők azt, hogy a másik oldalra. Ez azt hiszem világosan mutatja, hogy centrista párt, bármelyik irányban koalícióképes, (remélem), de mindkét nagy igazából, azért vádolja a másikhoz való húzással, mert mindkettőtől fog elvenni szavazatokat, remélem sokat. A mérsékeltekét, a csalódotottakét, akik kevésnek találják, a két nagy által sugallt alternatívát.

Előzmény: libsi (689)
premiscuous Creative Commons License 2002.02.25 0 0 693
Gyerekek!

Azért én ezt az EDVÁRD-ot úgy élőben nagyon megnézném magamnak. Szerintem felülmúlja a legdurvább elképzeléseimet is?

Ugye?!

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 692
"Komisz jobboldal mindig a tényekkel jön! Ez megbocsáthatatlanul unetikus!"
Előzmény: premiscuous (687)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 691
"az SZDSZ Orbán-ellenes párt"
Így van! Az SZDSZ már csupán egy dolgot jelent mérhetetlen gyűlöletet Orbán iránt!
Előzmény: libsi (689)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 690
Jobb is!
S jobb ha a Centrum is feladja!
Ebben az országban nem kedveznek a csillagok többé az árulóknak!
Előzmény: Törölt nick (688)
libsi Creative Commons License 2002.02.25 0 0 689
természetesen BAROMSÁG a mérsékelt jobboldalt ("centrum") választani az SZDSZ helyett, hiszen Kupáék a Vitya biztonsági tartalékát jelentik, azaz - habejutnának - potenciális koalíciós partnert

ezzel szemben az SZDSZ Orbán-ellenes párt

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 688
Feladtam....!:-(

Ide én nem tudok süllyedni.

Előzmény: Törölt nick (685)
premiscuous Creative Commons License 2002.02.25 0 0 687
Patikus!

Itt kell megállni! Ezután a tipikus érvük a másik oldal szemétségei (Tocsik, zsurki vodkagyár stb.) amik voltak ugyan itt is ott is, utána meg kiderül rólad, hogy te is Medgyessy-Kupamilliárosgazember vagy. Én már eljátszottam egy párszor ezt.

Előzmény: Törölt nick (683)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 686
(Egy provokátor nekem ne hányjon a szememre.)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 685
Magyar Demokrata, 2002. 8. szám
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 684
Bencsik Sándor? Hogy jön ide?
Mikola most is KD...
Mi itt a cserebere?
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.25 0 0 683
Illett volna megjelölnöd a forrást, mert ezt a hozzászólásodat copy-ztad.

Másrészt, Bencsik Sándor KDNP-s képviselőjelölt volt, Mikola miniszter is.

Nekik lehet csereberélni???

Vityka is Stumpf is, elég nagyívű pályát futottak be, balról jobbra, liberálisből konzervatívba.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!