Inkább mondjuk azt: ha így folytatja, nagy jövô áll még elôtte. Ellentétben azokkal, akiknek már csak múltja van itt az indexen, és nem túl dicsô, ugye.
Igen nagoyn gyorsan meggondoltam magam, mert közben rájöttem hogy ez egy provokatőr, lázadó topik, és tartanom kell magam az image-emhez. Érted. Muszáj, mert különben hova tűnne a népszerűségem.
öszti, öszti. hát mér hallgatsz te erre a slint gyerekre, szeretjük őt, meg minden, de azért néha elszáll az agya, aztán ír mindenféle butaságot. csak neked mondom különben, hogy én is egy egyszerű, mondhatni szimpla, vagyis dupla, de tudod... szal ilyen nick vagyok, na.
Nekem sincs másod harmad nicknevem ez az egy van, de az iyeln duplaká félék, meg tásainak van vagy személyenként 8 neve. Vigyázz kivel állsz le dumálni.
Azt hiszed hogy én bármit is értek ebből az egészből? Duplát kétszer láttam élőben, és két szót beszéltem vele. Enniy. Azt hiszed értem? Nagoyn tetszik viszont az, hogy néhány ember itt arra fordítja legalább a napja felét hogy kihozzon a sodromból, de bazmeg, hát nem sikerül, valahogy rosszul csinálják.
Ja, és indulatok nincsenek, csak ezek a sznob faszok, ennyi.
Nekem ez magas, nem ismerem az előzményeket, az indulatokat. Mezei nick vagyok, magányos farkas, nem ismerek személyesen senkit, nincs másod-harmad nicknevem, szóval olyan ma született bárány vagy mi fene. Duplát sem értem, miért sajnál.
Lenne rád egy kifejező szóösszetételem, de félek hogy kimoderálnának érte, és akkor nem tudnálak mindennap párszor felidegesíteni. Szar lenne, elhiheted.