Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.23 0 0 153
"...at the end of the day or at the end of the party, when everyone goes home, you're stuck with yourself."

Na ja. Ez egy tökéletesen megfogalmazott mondat. Akár én is mondhattam volna. Pláne, hogy így is érzem.

cj

Előzmény: aleszka (140)
babealinie Creative Commons License 2002.09.23 0 0 152
cornell, mark arm a right turn-ben, ann wilson az am i inside ban
babealinie Creative Commons License 2002.09.23 0 0 151
ez az!!!!

ha kell még valami nekem szólj
unpl, live......

Artension Creative Commons License 2002.09.23 0 0 150
Isten az a pali!!!

Mostmár az AIC-től "csak" a 95-ös anyag, az Unplugged meg a Live hiányzik.

Nem várok már sokáig!!!

Előzmény: Törölt nick (149)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.23 0 0 149
Azt geci jól hallod!:o)

Az egy olyan torok, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni!:o)

cj

Előzmény: Artension (148)
Artension Creative Commons License 2002.09.23 0 0 148
Nos, sikerült megszerezni a Sap-ot! Jól hallom, hogy Chris Cornell vokálozik rajta???
Előzmény: Artension (146)
babealinie Creative Commons License 2002.09.23 0 0 147
...........................................
Artension Creative Commons License 2002.06.08 0 0 146
Segítsen valaki, hogy beszerezhessem a Sap EP-t! Ftp vagy bármi, de ne kelljen már a 30 perces Jar of flies-ra egy komplett CD-t áldozni. Nem azért, mert nem kurva jó az anyag, hanem mert ez pazarlás. :)))

Egy kis morbid adalék: a szomszédasszonyunkra is ma törték rá az ajtót. Kb. 2-3 hete ott volt már. Elég sokkoló még a gondolat is...

Blackacidevil Creative Commons License 2002.05.17 0 0 145
Hozzám is közel állt...meg még sokakhoz.
Megmarad legendának. Életében is elég titokzatos volt, hátmég ezután.
Előzmény: Kisördög (144)
Kisördög Creative Commons License 2002.05.17 0 0 144
Meg lehetett szeretni ezt az embert, annyira sugárzott a hangjából, mennyire őszintén megéli mindazt, amit énekel, amiben van.
Művész volt, a kurva életbe, s mint ilyennek el kellett buknia.
De mi a rohadt életnek?
Kurva anyját az ilyen világnak.
(Még ha ő is ludas volt az ilyen végben, de akkor is.)
Közel állt hozzám, mint például József Attila, kár, kár, nagy kár...
Fatso Jetson Creative Commons License 2002.04.25 0 0 143
De egyébként a hírek szerint azért szállt ki, mert nem haladt előre a dolog, szóval még az is lehet, hogy jól kijöttek.
Előzmény: Blackacidevil (142)
Blackacidevil Creative Commons License 2002.04.25 0 0 142
Nem is zenei értelemben gondoltam a különbséget, hanem inkább gondolkodásódban (politikai megnyilvánulások) stb...Nem is fértek össze ezexerint...Zeneileg meg nem is áll távól annyira egymástól a Soundgarden meg a RATM. De azér a S.garden jobb:)
Előzmény: Fatso Jetson (135)
zenfold Creative Commons License 2002.04.25 0 0 141
Ez meg egy rövid megemlékezés.
aleszka Creative Commons License 2002.04.25 0 0 140
én kétszer jártam seattle-ben, először 1992-ben, aztán pedig 1996-ban. nagyon szeretem a várost, de nem csak a zenei beállítottságom miatt. gondolkodás nélkül odaköltöznék, ha lenne rá lehetőségem.
érdekes, hogy mindkét alkalommal hétágra sütött a nap, csak pont az elutazásom napján szakadt az eső, de iszonyatosan.
furcsa város egyébként. sehol sem kaptak el olyan érzések mint ott. és bár mindkét alkalommal egyedül utaztam oda, de tulajdonképpen nem is hiányzott, hogy ott legyen velem bárki is. ezt nem tudom megmagyarázni, biztos jó hülyén hangzik így leírva.

jó szarul érzem magam a layne staley miatt, attól függetlenül, hogy évek óta számítottam rá, hogy bekövetkezik. csak valahogy egészen más az, ha valamire csak számítasz vagy amikor már bekövetkezik.

"... at the end of the day or at the end of the party, when everyone goes home, you're stuck with yourself."

ezt egy riportban mondta layne, én meg még így is érzek sokszor

rip
ha még nem mondtam volna elégszer

Előzmény: dogofthetemple (137)
zenfold Creative Commons License 2002.04.25 0 0 139
ja, most veszem észre, hogy már az új nickemen jött a hozzászólás. Mindegy ezentúl úgyis ezt használom.
zenfold Creative Commons License 2002.04.25 0 0 138
Ja, szóval én sem úgy gondoltam, hogy akkor most a léért összeáll a templomi kórus, ilyen Elton Johnos szarság.
Csakhát csinálhatnának már megint valami zseniálisan szépet, és ehhez lehetne az apropó a haláleset. Vagy csináljanak valami csak úgy és ajánlják Layne emlékének. Vagy mindenki járja a saját útját. A lényeg az, hogy most már jó lenne valamit hallani tőlük.
Előzmény: dogofthetemple (137)
dogofthetemple Creative Commons License 2002.04.25 0 0 137
A Temple Of A Dog NE jöjjön és NE csináljon semmiféle lemezt, mert az nem lenne ugyanaz.

Tök gáz lenne, hogy megint jön a sirató-brigád és csinál egy zseniális albumot.
Ne kelljen már meghalnia senkinek ahhoz, hogy szülessen egy klasszikus album!
Elképzelem, ahogy most Chris és Eddie pár év múlva összenéz: Melyikünk haljon meg, mert kevés a lé...

Egyébként egy heroinosnak- ahogy hallottam- nem nagyon kellenek barátok. Meg mindenkinek meg van a saját élete. Ja, és utólag könnyű okosnak lenni, de akik látta az Unplugged-ot, az nem lepődhetett meg igazán.
Mondjuk én személy szerint olyan régóta csak annyit hallottam róla, hogy "még él" és ez valahogy azt indította el bennem, hogy kezdtem reménykedni, hogy jól van, nincs semmi hír róla, akkor biztos gyógyulgat valahol, vagy kikezelték, lejött róla és távol tartja magától ezt a zenész közeget, ami nekünk rossz, de neki meg biztos jó.

és akkor olvasom az indexen...

bátyám annyit mondott, hogy "kár érte..." többet ő sem bírt.

Jerryék meg legyenek életerősek, vidámak, mert nevetve is lehet emlékezni, sőt csak így érdemes.

neki már jobb!

és az, hogy egész héten esett!....

ez seattle. ettől volt gyönyörű. legenda...

"say hello to heaven..."

iron lion zion Creative Commons License 2002.04.25 0 0 136
basszus, csak most tudtam meg, hogy meghalt Layne.... (a basszus a halálnak szól, nem annak, hogy tegnap tudtam meg) (ráadásul épp mangára vadásztam, és úgy hallottam)
Nyugodj békében, Sickman...
Fatso Jetson Creative Commons License 2002.04.25 0 0 135
Figyi, végülis gyökereit tekintve a Rage is ugyanonnan táplálkozik, ahonnan a Soundgarden. Szóval nem is tűnik annyira vadnak a dolog. Igaz, el se tudom képzelni, mi sülhet ki belőle, de ha már felvették a lemezt, óriási hülyeség lenne jegelni.
De most, hogy Cornell kiszállt, jó lenne, ha valami tribute-ot összedobna a sok állástalan naplopó.
Előzmény: Blackacidevil (134)
Blackacidevil Creative Commons License 2002.04.24 0 0 134
Na arra aztán tényleg kiváncsi leszek, mer kurva jó zenészek a Rage-sek ezt nem kell taglalnom úgyvélem. Mindenesetre már a párosítás is eléggé bizarr...A lemezt hiszem ha látom!
Előzmény: Fatso Jetson (133)
Fatso Jetson Creative Commons License 2002.04.24 0 0 133
Nem hangzik rosszul, de azt ne feledjük, hogy Cornell még lóg nekünk egy Civilian lemezzel, ait a Rage-esekkel közösen hozott össze. A hírek szerint a feloszlás ellenére még a nyáron ki fogják adni azt is.
Mindent egybevéve azt hiszem, megérett az idő a Temple of the Dog összetrombitálására!
Előzmény: Blackacidevil (131)
Blackacidevil Creative Commons License 2002.04.24 0 0 132
Amúgy meg ne szomorkodjunk, mert nem tudhatjuk milyen szenvedéseket élt át szegény ember az utóbbi pár évben! lehet jobb így neki...és sajna kezdett nyilvánvalóvá válni, hogy AIC akkor sem lett volna ha Layne tovább szenved...Még az is elképzelhető, hogy öngyilkos lett...
Blackacidevil Creative Commons License 2002.04.24 0 0 131
Mondjuk éppen lelkesen folynak az első tárgyalások a közös projectükről!
Jerry Cantrell & Chris Cornell!!! Na milyen 5-let?:)
Előzmény: Fatso Jetson (128)
Zozi79 Creative Commons License 2002.04.24 0 0 130
Layne Staley meghalt :-(((
Nausea Creative Commons License 2002.04.23 0 0 129
AIC műsor megy az Est FM 98.6-on!
Fatso Jetson Creative Commons License 2002.04.23 0 0 128
Megnéztem a képet megint. Bakker, ezek minek örülnek ennyire?
Előzmény: i start to turn to static (124)
korfolyoso Creative Commons License 2002.04.22 0 0 127
"Forgot my woman
Lost my friends
Things I've done
And where I've been
Sleepin' sweat the mirror's cold
See my face it's growin' old
SCARRED TO DEATH NO REASONS WHY
Do whatever to get me by
Think about the things I've said
Read the page it's cold and dead
And take me home
Take me home

Say goodbye
don'follow"

Sajnos szörnyű a hir
és sajnos nem meglepő:-(((

R.I.P

Fatso Jetson Creative Commons License 2002.04.22 0 0 126
Lesújtó. Bár már régóta benne volt a levegőben, de amikor ilyesmi bekövetkezik, az mindig földhöz vágja az embert.
A fickó az egyik legnagyobb példaképem volt. Az biztos, hogy egy ideig nem lesz kedvem muzsikálni.
"Every day each time the place was saved
The music that we made
The wind has carried all of that away..."
Előzmény: kju (120)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.04.22 0 0 125
szerintem Layne egy magának való ember volt, egyszerűen nem annyira kedvelhette a társaságot.gondolom voltak barátai akik szívesen ott lettek volna mellette, talán pont azt nem akarta, hogy lássák, milyen rossz állapotban van.

Jobb lesz így.A szenvedéseinek vége, de az emléke, a zenéje mindig itt lesz.
"Az ember akkor hal meg igazán, ha elfelejtik."
Márpedig sokan nem fogják elfelejteni, sosem.

Reménykedem benne, hogy a nagyok összeállnak majd egy tribute lemez erejéig, mint anno a Temple of The Dog, és megmutatják ennek a teljesen pocsék bandákkal teli iparnak, hogy is kell zenét írni.
Layne és a rajongói megérdemelnék.

Előzmény: Blackacidevil (122)
i start to turn to static Creative Commons License 2002.04.22 0 0 124
bocsi, elszúrtam.
Szal itt a kép:

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Előzmény: i start to turn to static (123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!