PJ és Stone?! Hát ez nálam sem egy kategória. Egyébként a Core idején szerintem az emberek 98 %-a gondolta azt, hogy Scott az Eddiet koppintja. Aztán ahogy teljesedett az STP életmű, világosan kiderült, hogy ki a kreatívabb, sokoldalúbb igazi frontember - természetesen Scott Weiland. Elég csak meghallgatni Scott szólólemezét (12 bar blues), és máris eldől minden vitás kérdés. Ami igazából már nem kérdés manapság. Eddie egy grunge ikon, Scott sokkal több annál.
A PJ és az STP zeneileg sohasem volt egy kategória. Én is nagyon csípem a PJ-t, de az STP a szívem csücske. Ezért is fájt sokszor, amikor PJ-fanok kityapicsázták azért, mert szerintük Weiland kopizza Veddert.
A PJ finomodott, az STP viszont ugyan olyan nyers és energikus tudott maradni, mint 1992-ben volt. Földbe döngöl.
Egyébként egy valamikori MH-ban olvastam talán, hogy a Stone Temple Pilots minden idok leggyulöltebb platinalemezének tulajdonosa (Core)...
Én ezt soha nem értettem, se a zenével, se vele kapcsolatban. Akkor már inkább az Alice In Chains. Semmi bajom a PJ- vel, de miért gondolja mindenki, hogy minden zenekar a grunge-érában az ő seggükből bújt ki??? Tehát inkább Layne-re, ha már kérdezed. Amúgy a PJ feleannyira sem dörren meg két gitárral, mint az STP eggyel, lehet más a koncepció, de ez tény.
Gondoltam felhozom a topicot... Meg még mindig aktuális ez a dobos kérdés. Jöjjön má' valaki dobolni, wazze! Jó lesz, na! Vannak koncertlehetőségek is!
Nem akarok túl OFF lenni, (bár elég régóta "off" a topic... :-))) de énekest keresünk, akinek bejön a Velvet Revolver. Tehát nem csak a STP. Vagy ismer ilyen arcot és szivesen játszana ilyesmit. Ha vki tud vmit, akkor dobjon mán 1 mélt! A részleteket megbeszéljük. rocketking666@hotmail.com
'reggelt, alakulgat, egyelore rohangalos napjaimat elem, idom nem sok, szombat nem is jo, vasarnap veglegesitem a temakat, megprobalom ravenni geppel, azt megnezzuk hogy mukodik kovetkezo heten amikor raersz.
Alakul a dal, egész fasza lesz, (kb egy laza coc, vagy doftn.) szólhatnál a Gábornak is ha van kedve felnyomhatná rá a basszust majd.eddig az csak gépről van odatámogatva...