Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

QuadCam Creative Commons License 2001.10.18 0 0 25
Egyetértek!
Előzmény: Sickboy (24)
Sickboy Creative Commons License 2001.10.18 0 0 24
NajaTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜCTÜC!

Emberek, ez a topicgazda bácsi csak szivat mindannyiunkat. Nincs is neki autója! :-)

Előzmény: QuadCam (23)
QuadCam Creative Commons License 2001.10.18 0 0 23
Inkább bömböltessük a tüctüct, attól is királycsákók leszünk :)))))
Előzmény: Sickboy (22)
Sickboy Creative Commons License 2001.10.18 0 0 22
Nézzük má' reálisan a dolgot: milyen előnyei és hátrányai vannak egy utcai nyomulásnak?

Előnyök:
- te leszel a király csávó, mer' lehagytad a lámpánál a melletted állót.

Hátrányok:
- balesetet okozhatsz, sőt!
- a kocsit tönkrevághatod
- beszedhecc egy kiadós büntetést fakabátéktól
- semmi értelme

Mindenki mérlegelje megéri-e király csávónak lenni...

Minek ez a topic amúgy?

Lazy Cat Creative Commons License 2001.10.18 0 0 21
Érdekes... Bohocka regisztrációs sorszáma 87 ezer körül van, pedig ez napjainkban már 200 ezer fölött jár. Mégis csak 31 hozzászólást tudhat magáénak.

Bohocka: mennyi levezetett kilométer is van a lábadban?

Előzmény: QuadCam (19)
avantage Creative Commons License 2001.10.18 0 0 20
Hm. Na nem mintha en nem csinaltam volna hulyesegeket korabban, de...
A "hataron" autozni varosban baromsag. Meg a legjobbaknak sem minden sikerul versenypalyan sem! Plane kozuton. (Egyenetlen aszfalt, olajfolt, stb..)

A padlogaz/satufek/lassu kanyar modszer legalabb nemileg biztonsagosabb, mint egy powerslide.

Angliaban a Max Power c. huliganmagazinban minden honapban bemutatnak 3-4 olyan roncsot, amit valamilyen street racing soran sikerult leamortizalni.

QuadCam Creative Commons License 2001.10.18 0 0 19
bohocka utolsó 2 hozzászólásából én azt szűrtem le, hogy nemrég kapta meg a jogsiját, max. 10k km-t vezetett eddig. Érdekes, akkoriban én is pont így álltam a vezetéshez, és azt hittem, hogy "hajtod-fekezel-jo-hajtod-fekezel-jobb-hajtod-fekezel-ezaz! ennyi!". Hát nem. Nagyon nagyon nem ennyi. És teljesen mindegy, milyen autóval mész, ha tolni akarod neki, mindent tudnod kell a fizikáról, mert az sajnos egyformán érvényes gyenge és erős autóra. Max, ha van pl. egy jobb futóművel, fékekkel, stb. rendelkező géped, akkor jobban ki tudod használni a fizika adta lehetőségeket. Azt pedig felejtsd el, hogy egy-két nap alatt, meg lehet tanulni helyesen fékezni, kanyarodni, stb. Pár hónap, vagy 1-2 év után, ha sokat gyakorolsz, akkor elhiszem, hogy tudod ezeket.

(Beindult a sulinet?:)

_Marcell_ Creative Commons License 2001.10.18 0 0 18
Orulok, hogy nem "haragszol". Sajnalom, ha azt szurted le, hogy bunko kis hulyegyereknek tartalak. Mindossze az eddigi hozzaszolasaid alapjan nem gondoltalak egy erett, -a dolgok moge lato- embernek. Ettol meg lehet, hogy az vagy, csak nekem nem jott le eddig a hozzaszolasaidbol. Elhiszem, hogy volt baleseted, csodalkozom is, hogy nem volt rad hatassal.
Akarmilyen furcsa, kioktatni sem akartalak, csak bizom benne, hogy elobb-utobb belatod majd, hogy megsem biztos, hogy olyan jo moka a (varosi) szaguldozas, mint ahogy most latod. Remelem addig nem okozol balesetet.
Engem nem zavar, hogy igy vezetsz, de ha mondjuk elcsapnad valami ismerosomet, mert Te eppen ugy erezted jol magad, hogy 200-al mentel a varosban, akkor szerintem rendesen neked tudnek esni...
bohocka Creative Commons License 2001.10.18 0 0 17
termeszetesen nincs harag, bar ha Neked tekintelyesebb IQ hanyadosod lenne, akkor nem ilyen formaban formaban kozolned velem, hogy bunko kis hulyegyereknek tartasz, hanem talalnal egy kimert, fenseges, viszont porig alazo hangnemet, amire nem lehet mit valaszolni...:)
azt sem fogom bizonygatni, hogy korhazban voltam egy olyan baleset kovetkezteben amit egy ugyanolyan (hogy is fogalmaztal) alacsony intelligencia hanyadosu ember miatt szenvedtem el. nincs semmi informaciod a felelossegerzetemmel kapcsolatban, eppen ezert megtisztelo, hogy ennyi sort szantal elmem pallerozasra. a kozelgo halalt en is erzem, ezert gondoltam elotte meg csevegjunk, de esetleg beszelhetnenk masrol is, mert a topik nem az "okositsuk ki bohockat, biztos hulye, ha gyorsan vezet" cimet viseli.
irhatnatok inkabb mindefele okosakat, mint kari!

bohoc

Előzmény: _Marcell_ (15)
bohocka Creative Commons License 2001.10.18 0 0 16
ugyanakkor az az erzesem, hogy amit Te irtal, ahhoz nem igazan kell nagy tudas. ugyanis, ha van egy autod, amit sokat vezetsz, eros motor, jo fekek, akkor nem lehet gond egy-ket nap alatt megtanulni a helyes fekezest (remelem:). hajtod-fekezel-jo-hajtod-fekezel-jobb-hajtod-fekezel-ezaz! ennyi! de egy gyengebb autoval Neked tudnod kell mindent! a fizikai hatasoktol elkezdve az ut minosegen keresztul a hibazas utani esemenyek megoldasig. egy gyenge kocsival sokkal kesobb fekezel, megprobalod "kifekezni" a masikat, megcsusztatod a kocsit, stb.. de abban is van igazsag, hogy az erosebb autoval nagyobbat lehet zakozni, de akkor megen ott vagyunk, hogy ez a topik, remelem nem arrol fog szolni, hogy "kepzeljetek 280-al megeloztem egy AMG-t a palyan höhö"
mert a gyengebb kocsival is lehet 140-150el menni, de ha tudsz vezetni a kanyarok is be tudod venni, nem ugy mint a sok M5 maf**ozo akik uveghangig gyorsitanak, majd kanyar elott satu, ferodolszag, majd padlo uveghangra!...:)

bohoc

Előzmény: Törölt nick (10)
_Marcell_ Creative Commons License 2001.10.18 0 0 15
Bohocka: Azt kell megerteni, hogy az autovezetesben felelos vagy magadert es a kozlekedesben reszt vevo tobbi emberert! Ha valaki siel vagy lovagol, azzal szinte! biztos, hogy csak sajat magat veszelyezteti, masokat nem, vagy csak minimalisan. Amikor a volan moge ulsz sok ezer embert veszelyeztethetsz!
En is szeretem a sebesseget, sot a megfelelo korulmenyek kozott (ertsd: palya) a versenyzeseket is, de a mindenkinek tudnia kell, hogy mekkora felelosseg harul ra, amikor O maga vezeti az autot. Szinte biztosra veszem, hogy nem volt meg baleseted, sot meg nem is voltal szemtanuja balesetnek. Hidd el eleg sokkolo tud lenni!

Egyes emberek ezeket le tudjak szarni. Lehet te is ilyen vagy. De peldaul gondolj bele, hogy hogyan neznel tukorbe, ha egy ilyen orult autokazasodkor elcsapnal egy kismamat a ket gyerekevel. (OK vegletes a pelda, de a lenyeg nem az, hogy kit csapsz el!)
Fontos meg az is, hogy lehetsz te akarmilyen jo vezeto, ha mas nem az (marpedig vannak ilyen emberek is)!!! Nem midnenki ugy reagal, ahogy te szeretned. Tortenehtnek varatlan, kiszamithatalan dolgok, amikor mar nem tudsz mit tenni, csatt lesz a dologbol. Baleset, benulas, halal, akarmi...
Az hogy eddig elkerult a baj, az csak a szerencsednek koszonheto. Sokan nagyon jol vezetnek, sot szabalyosan, megis balesetet szenvednek. Lehet nem tortenik veled semmi 2 evig. Lehet 5 evig. De, ha rendszeresen 150-200 kilometerperoras sebesseggel szaguldozol a varosban nagyon csunya vege(d) lesz az biztos!

Ne haragudj, de eddigi hozzaszolasaidbol en eleg alacsony intelligencia hanyadost szurtem le.

QuadCam Creative Commons License 2001.10.18 0 0 14
kariking
Látom érzed a lényeget, tetszett ez a hozzászólás!
bohocka Creative Commons License 2001.10.18 0 0 13
helyes, jo hozzaallas, kellemes hangvetel (a vegere kicsit csipos, de fog menni). a meglatasod akar meg fedheti a valosagot, de elhiszed nekem hogy nem fogom itt a gep elott bizonygatni Neked, hogy siman odaporrentek midenkinek, gyertekcsakuccuneki!:) vegre egy hozzaertonek tuno iras, koszonom, te vagy az elso aki erdemlegesen is hozzatett a topikhoz! az idezet viszont helyes, Szaszvari konyvet vegeighalozo motto.

sickboy - porog biz! :)

Mihaszna Zullott Naplopo Creative Commons License 2001.10.18 0 0 11
Vigyázz, lehet, hogy 1.4 16V Astra!!!
Előzmény: E30M40 (6)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.18 0 0 10
Legalább az idézeted helyes lenne. Ugyanis 100 LE alatt van a ki mit mer nem fölötte. Hiszen a gyenge autóval kell bevállalósan haladni, ha győzni szeretnél. Az erősebbel elég a kanyar előtti nagy fék kormánytekerés és nagy gáz, ehhez viszont nem bátorság kell hanem tudás, hogy megtaláld a helyes féktávot.
Tudatlanságod erősen megkérdőjelezi a vezetési képességeidet is, bár általában az ugató kutya nem harap.

Szerintem téged mindenki lehagy, ezért próbálsz itt nyomulni...

Előzmény: bohocka (8)
Sickboy Creative Commons License 2001.10.18 0 0 9
Na ja, vitatkozzunk, bár asszem nincs sok értelme... de legalább pörög a topic. :-)

Szal, valóban azzal is megadom a baleset lehetőségét, ha pusztán beülök az autómba, de csak azért, mert lehet hogy veled is fogok találkozni az utakon. :-)

Tulajdonképpen ha reggel felkelek, már azzal is megadom az esélyt a balesetre, hiszen félrenyelhetek kávéivás közben, oszt akkor mi lesz? De ez azért mégsem ugyanaz, mintha a sajtos kifli helyett a kést szopogatnám a kávémho'. :-)

Nem?

Előzmény: bohocka (8)
bohocka Creative Commons License 2001.10.18 0 0 8
ellentetben veled en tovabbolvastam a hozzaszolasodat, te nem az enyemet, kerlek tedd meg! a matricat ismered, nem padlozni, vezetni kell megtanulni! ;) az auto valahol mindegy, mert ha a nagy elodot idezzuk: "a vezetes 100LE alatt ki mit tud, a felett ki mit mer"... (1ebkent tudod kitol van?)

sickboy - asszem a baleset eselyet akkor adod meg, ha beulsz az autodba. egyebkent te nem csinalsz semmit? (si, lovaglas, hintazas?:)

de ezaz csak vitatkozzunk, ezert jo ez a dolog!

bohoc

Előzmény: E30M40 (5)
Sickboy Creative Commons License 2001.10.18 0 0 7
Én csak autózok és nem versenyzek senkivel. Pláne hogy egy gyerekülés is figyel hátul a kocsiban. Valahogy nem értem az ilyen arcokat mint te... Miért jó másokat szivatni egy közúton? Miért jó a balesetnek még a lehetőségét is megadni?

Nincs elég belőle? Vagy már unod a jogsid?

E30M40 Creative Commons License 2001.10.18 0 0 6
"egy BMW sose erhet utol"

Mivel is nyomulsz?:)

Előzmény: bohocka (4)
E30M40 Creative Commons License 2001.10.18 0 0 5
Szia te JÁTÉKOS!

Szerintem "szerényebb" volt az én "beszólásom" ("ne allj mellem, mert lehagylak"),mint a te ("mellém áll a köcsög") kijelentésed:)
Amúgy béke veled!:)
Jó száguldozást és ne lepődj meg ha egy BMW elsuhan melletted (mert én nem "csak" 150-el szoktam nyomni mint te:)

Üdv:E30M40 a berepülő pilóta:)

Előzmény: bohocka (4)
bohocka Creative Commons License 2001.10.18 0 0 4
nos, eppen ezert jo, egy ilyen hely, ahol arctalanul lehet csevegni. ha ott allnek elotted es latnad a butan vigyorgo fejemet ahogy probalom az arcomra irni, hogy egy BMW sose erhet utol, csak az agyad pattana el. de igy cseveghetunk es hatha tapasztalatokat cserelunk, mikozben lehet hogy nap mint egymas mellet/ellen autozunk. minden belefer, hisz allandoan autozunk, miert ne lehetne egy olyan topik, ahol a jatekosok osszegyulnek, es elmondjak, hogy mi az ujsag, anelkul, hogy effele: "ne allj mellem, mert lehagylak" kijelenteseket tennenek...

bohoc

Előzmény: E30M40 (2)
bohocka Creative Commons License 2001.10.18 0 0 3
csucs! nem is azert akarok csevegni, mert mindenkeppen gyilkolni akarok (en is bontottam mar legzsakot nem a sajat kocsimban...) hanem mert kivancsi vagyok, miert ne lehetne mashogy nezni a dolgot, mint hogy "az utca nem versenypalya". Nem azt varom ide aki igy gondolja, de ez most nem elkergetes, mert mindenfele nezet jo. Szerintem meg lehet fogni a kerdest nem a faszagyerekek oldalarol is! Bele fogok nezni a masik topikba,

bohoc

Előzmény: mmmmonster killllll (1)
E30M40 Creative Commons License 2001.10.18 0 0 2
"Melléd áll a köcsög"

Na ezért nem vagy te igazi JÁTÉKOS mert igy vélekedsz az ellenfeleidről!!!

Ne állj mellém mert otthagylak!!!:)

Üdv:E30M40 a "köcsög":)

Előzmény: bohocka (-)
nazza Creative Commons License 2001.10.18 0 0 0
Hopp egy 0-ás!

Amúgy a város nem versenypálya! Láttál már elütött embereket? Akkor megértenéd.
Van már ilyen topic. Civic SRi nyitotta.

Nazza

Előzmény: bohocka (-)
bohocka Creative Commons License 2001.10.18 0 0 topiknyitó
Kezdjünk bele! Amióta csinálom folyamatosan keresek! A piros lámpáknál, a kanyarokban, parkolóházkból kijőve, mindenhol! Keresem a JÁTÉKOSomat. Biztos Veletek is előfordult már, amikor hirtelen felszökik az adrenalin és GO! Melléd áll a köcsög, teljesen mindegy hogy ki, ez nem lefikázás, megnézéd, jó ez gyík, a kanyarban elfékezi magát, stb! És akkor Ő is átnéz... "Ahah ellopta apu kocsiját és lazul, gyalázzuk meg!" Nincs visszaút nyomni kell! A szabalyok megszünnek, és minden nélkül csak zúzunk egyet! Mint egy nagy partin egy egyéjszakás kaland, ha kell 150-el a Budafokin, vagy kézifék a Körúton az Andrásira, boardslide a hidról lefelé, mindegy, élvezni kell, ha 1 perc, 1 perc, ha hosszab jobb!
JÁTÉKOSok! Írjatok,

bohoc

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!