Csatlakozom.
Most akkor mi van a nagyszabású űrprogrammal? Tájékoztasson már valaki! Kíváncsi vagyok egyébként a médiaiskola új évfolyamára. Csak szeptembertől lesznek képernyőn?
én szeretem a feketehumort, bár ez télleg sok(k) vót...mindenesetre figyelemreméltó tendencia (vagy csupán véletlen?), hogy A. körül hullanak: nemrég volt az a gipszező vagy ki, most Knézy...
Én se szeretem Antal Imrét (már kiskoromban is idegesített a pasi "humora", pedig az a 80-as évek eleje-közepe volt), Dzsimikét se nyomattam porszívózás közben, de úgy gondolom, a halállal nem illik jópofiskodni meg szellemeskedni. Nem elegáns.
én már legalább nem a médijába dógozok :-)
(gyomorproblémák, ugye)
ja, állítólag Kiszel Tündi bptv-s Atka-kolléganő hatalmasat alakított a múltkori Activity-ben: kihúzta, hogy neki a "kerengő dervis"-t kell elmutogatni, és félresúgva +kérdezte: mi az a dervis...stb...
Ha 300e szavazattal számollunk 400 HUF-fal, az 120.000.000 HUF hetente. Ebből persze lejön a Matávnak fizetendő pénz, de a maradékból bőven lehet 10 millióért egy garzont venni, 12 milliót odaadni, 2x500e-ért elutaztatni és max. 5 millióért autót venni. A kiadás tehát 28 millió, de legyünk nagyvonalúak: maximum 30 millió. Ha a várt mennyiségű telefonhívás bejön, akkor elég szép profittal lehetett volna dolgozni. És mindjárt lehull a máz a magyar nőt a világűrbe projektről...
Szerintem a lakast a szavazok penzebol akarta megvenni. Csak annyira nagykepu/naiv volt, hogy azt hitte, ugyanannyi szavazoja lesz mint a VV-nek vagy a BB-nek. Amator hiba volt.
én folytattam médiatanulmányokat, papírom is van róla, 1 patinás intézettől (Atkának lenne mit behoznia szakmailag), de könyörgöm: legalább 1 helyesírásellenőrzőt futtassanak le ezeken a cikkeken! "ugyan az"..és egyéb malőrök!
szerintetek ez ugye kicsit sem gyanús, hogy hetente lehet(ett volna) lakást nyerni- gondolom, milyen eredetű ingatlanokat sóznak szét...nem csoda, ha nem sok nézőnek van bizodalma telefonálni...nem mondom, hogy egy nagyker-tv totál hiteles, de mégis reálisabb a nyerés esélye...
Az tényleg csak kuriózum, hogy a "Visszaszámlálás" című műsorban -ha emlékeznek- Anettka elindította minden idők legnagyobb televíziós nyereményjátékát is. Ez ugyan úgy érdektelenségbe fulladt, mint maga az űrhajósnő keresése. Anettka a nézők nyereményjátékát csendesen ki is vette a képből. Totó zseniális ötletét, hogy egyszer az életben a néző is nyerhessen hetente egy lakást, egy kocsit, 12 millió forintot és egy álom utazást, a nézők nem tartották figyelemre méltó ajánlatnak. Más műsorokban százezrével telefonálgatnak egy rádiótelefonért, vagy egy DVD-ért, esetleg egy konyhabútorért, de a heti 40 milliós nyeremény senkit sem érdekelt.
Ha Anettka lett volna olyan kedves es elvegzett volna egy IGAZI mediaiskolat es szakmai gyakorlatott szerzett volna egy kereskedelmi TV-nel, akkor
1. Korberohogne magat, hogy most mekkora SZAKMAI bakikat csinal.
2. Tudna, hogy miert fullad minden marhasaga erdektelensegbe.
Nehez felfognia, hogy neki kell a nezokert lennie es nem forditva? Mit var akkor ha a nezoket allandoan lehulyezi? Az o penzukbol akar megelni es folyton hulyenek titulalja oket? Ennyire amator legyen valaki! En nem vegeztem semmilyen ehhez a szakmahoz kapcsolodo iskolat, de ezeket az ALAP dolgokat meg en is tudom!
1. Az esetleg fel sem merült benne, hogy az ő álmai csak neki fontosak, másnak nem?
2. Azt tudom, hogy Gerezson gazdag, de talán 190 milliárd nem jönne össze neki a királyi tévé adósságára.
3. Fura, hogy eljutott a felismerésig: nem sikeres. Mostmár csak egy lépés, hogy felismerje a választ a miértre is: a színvonallal van a baj. Van egy küszöb, ami alá még a magyar nézők sem hajlandóak lemenni. A lenti cikkből áradó nézőt megvető hozzáállás pedig meg fogja erősíteni ebben a véleményében a magyar nézőket.
Ki van velünk, ha mindenki ellenünk ?
Lehet, hogy nem lesz több alkalom
2003. jún. 16. 00:59
Anettka két éve szokja-ha nehezen is- hogy a magyar társadalom nem kifejezetten meleg ágya a nagyot-gondolásnak, nagyot-akarásnak. Mell, fenék, vagy comb mutogatást nem tűr, csak plasztikázott szőkéktől, televíziós ingerküszöbe nem haladja meg a "Barátok Közt"-ét, de a folyamatos szerep vállalást sem díjazza, ha az az átlagosnál sokrétűbb és nem része a jobb és bal oldal közötti adok-kapoknak sem.
Ki van velünk, ha mindenki ellenünk ?
Anettka két éve szokja -ha nehezen is- hogy a magyar társadalom nem kifejezetten meleg ágya a nagyot-gondolásnak, nagyot-akarásnak. Mell, fenék, vagy comb mutogatást nem tűr, csak plasztikázott szőkéktől, televíziós ingerküszöbe nem haladja meg a "Barátok Közt"-ét, de a folyamatos szerepvállalást sem díjazza, ha az az átlagosnál sokrétűbb és nem része a jobb és bal oldal közötti adok-kapoknak sem.
A szakma és a sajtó beszédessége legalább olyan a dolgok lényegére utaló, mint a hallgatása, sőt időnként a jól megszervezett agyonhallgatása, ha a média közérdek úgy kívánja.
Mindezek dacára az a megdöbbentő közöny és érdektelenség ami a magyar lányok és asszonyok körében kíséri a "Visszaszámlálás" című műsort, az Anettka szerint és az őt körülvevő mindenre elszánt lelkes stáb szerint egyenesen döbbenetes. Bizony a műsorhoz lassan-lassan lasszóval kell fogni a lányokat. Anettka gondolni s em mer arra, hogy esetleg egy egész ország tudatáig el sem jutott, hogy civil nőnek minden bizonnyal hosszú időre ez az egyetlen lehetőség, hogy egy űrutazás lehetőségének közelébe jusson. A "Visszaszámlálás" csapata bizony attól tart, hogy nem az a baj, hogy nem értik, hanem sokkal inkább az, hogy nem hiszik a lehetőséget. Ám a végeredmény ugyan az: így nagyon kevés az esély arra, hogy Anettkával magyar nő vágjon neki a nagy álom megvalósításához. A ténylegesa helyzet az, hogy megpróbáljuk még a nyolcadik hetet, de utána döntenünk kell, hogy érdemes-e erőltetni Magyarországon a kutatást.
Az egyetlen reménysugár, hogy a sorozatból van négy lány, aki részben jól teljesített a maga csoportjában, részben pedig vállalja is hogy továbblépjen az űrhajósjelölti alkalmassági vizsgálat felé. Zsófi, Aelita, Ági, és Tünde egy hét múlva megkezdik Kecskeméten a szűrővizsgálatokat. Hogy mi lesz akkor, ha végül egyikük sem felel meg és a műsor sem tud továbbmenni, ez az igazi kérdés. Egy biztos: Anettka jelentkezett TV elnöknek az MTV-hez azzal, hogy egy éven belül nem lesz adósság és rendezi a köztévé helyzetét. Kiröhögték és azóta -mint azt bárhol olvashatjuk- ismét 190 milliárd az adósság. MI a tanulság ? Az, hogy Anettka legalább megpróbálta. Ugyan ez a helyzet az űrutazás kérdésében is. Ha a lányok elbuknak Kecskeméten és jelentkező sincs több, Anettka ugyan ezt fogja mondani: legalább megpróbálta.
Az tényleg csak kuriózum, hogy a "Visszaszámlálás" című műsorban -ha emlékeznek- Anettka elindította minden idők legnagyobb televíziós nyereményjátékát is. Ez ugyan úgy érdektelenségbe fulladt, mint maga az űrhajósnő keresése. Anettka a nézők nyereményjátékát csendesen ki is vette a képből. Totó zseniális ötletét, hogy egyszer az életben a néző is nyerhessen hetente egy lakást, egy kocsit, 12 millió forintot és egy álom utazást, a nézők nem tartották figyelemre méltó ajánlatnak. Más műsorokban százezrével telefonálgatnak egy rádiótelefonért, vagy egy DVD-ért, esetleg egy konyhabútorért, de a heti 40 milliós nyeremény senkit sem érdekelt.
MIndent összevéve van négy jelöltünk, akikről az orvosok döntenek. Van egy nép, akik közül mindenkinek van már egy lakása, kocsija, 12 millió forintja, a világot is bejárta már mindegyikőjük. Így aztán már lehet, hogy mégsem csoda, hogy űrhajózni már senki nem akar.
Vissza
A legjobb aláfest? rigmust a Roxy rádión halottam Anettkáról:
"...nem tudom miért utálják szegény Anettkát a Tv-ben hisz pont olyan feje van a TV-nek...szupersarkított" :)